tangel 16.03.05, 20:03 Do tej pory czyli już parę lat stosuję farbę Palett.Ale ostatnio usłyszałam ,że to niezbyt dobra farba.Co o niej sądzicie i jaką farbę stosować. Farbuję włosy co miesiąc. Siwe na brązowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominnika Re: jaką farbę. 17.03.05, 06:34 Farby Pallete to jeden z najbardziej szkodliwych farb,dlatego lepiej zmień je na inne. Oczywiście najlepsze są te stosowane przez profesjonalnych fryzjerów,ale dostac je mozna tylko w hurtowniach. Tak ogólnie to z tego co mówiła mi fryzjerka ,to jak kupuję sie juz farbe to KAŻDĄ tylko nie z Palette. Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: jaką farbę. 17.03.05, 15:31 Witaj jestem fryzjerem i uwierz mi palette to najgorsza farba na rynku zawiera sloe metaliczne ktore bardzo gleboko naruszaja strukture wlosa pozniej zadna inna farba nie lapie ladnie poniewaz po ok 2 tygodniach kolor z palette i tak przebija poza tym jest bardzo szkodliwa dla skory glowy, zabiegi fryzjerskie po tej farbie czesto sa nieudane. ja polecam farby np Loreala excellance creme dobrze kryja sa delikatne i trwale z tanszych nutrisse krem garniera, zdecydowanie najlepsze farby sa profesionalne dla fryzjerow np loreal professionnel,goldwell,alfa parf,intercosmo,kadus pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś