Gość: aaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:50 Kiedyś już był watek na ten temat, ale nikt nie odpowiedzial. Mam już dość codziennego golenia! A pachy i tak są brzydkie, szare takie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misty Re: ILE KOSZTUJE DEPILACJA PACH WOSKIEM? IP: *.chello.pl 17.03.05, 20:53 ja u swojej kosmetyczki rok temu zaplacilam 35 zl pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ILE KOSZTUJE DEPILACJA PACH WOSKIEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 21:31 naprawdę?! Myślałam, ze to jakieś cieżkie pieniądze będą? Ktoś wie za ile i gdzie w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: ILE KOSZTUJE DEPILACJA PACH WOSKIEM? 17.03.05, 22:07 Ja place 25, ale jest w okolicy kosmetyczka u ktorej kosztuje tylko 20- jednak moim zdaniem nie robi tego tak dokladnie i wosk nie do konca mi odpowiada:) Jestem z Warszawy wiec powinno duzo kosztowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: ILE KOSZTUJE DEPILACJA PACH WOSKIEM? IP: *.chello.pl 17.03.05, 22:17 w Wwie, mozna za 20 zł. elegancko i miło wydepilowac paszki - tak jest na Żoliborzu Odpowiedz Link Zgłoś