Dodaj do ulubionych

SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER

IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.05, 09:38
Dziewczyny pomozcie ! Plakalam przez ostatnie dni prawie bez przerwy (Maz
mnie zdradzil)opamietalam sie,ale pod oczami zostala mi "pamiatka"-skora jest
pelna drobniutkich zmarszczek i sucha ,jak papier.Kremowanie nic mi nie
pomaga,kupilam nawet krem liftingujacy-tez nic nie pomaga.Moze ktoras z Was
zna jakis dobry domowy sposob na pozbycie sie tej suchosci? Boje sie,ze
zostanie mi to na zawsze.Blagam Pomozcie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: *.aster.pl 22.03.05, 14:35
      Też mam to samo i żaden krem nawilżający nie pomaga, miałam nawet LRP
      Hydranorme i nic. Skore jest napięta i pomarszczona. Co poradzicie?

PS. Julio przykro mi z powodu Twojego męża.
      • Gość: Malka Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:48
        Bardzo dobry jest krem przeciwzmarszczkowy, regenerujacy Eye Perfect, do
        stosowania na noc firmy Oceanic. Ma bogata konsystencje i jest lagodny
    • Gość: Klara Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: 194.63.135.* 22.03.05, 14:45
      - przestań już płakać, bo jak to długo trwało, to nie da się ot tak,
      wszystkiego zmienic w 1 dzień W końcu nie warto aż tyle płakac, choć to
      uspakaja. Leopiej jakiejś Neospazminy się napić:)

- chodż na długie spacery i patrz w dal , naprawdę pomoże! Szczególnie przy
      takiej pogodzie.
      W ogóle taki spacer ci pomoże nie tylko na oczy:)
      - kompresy z herbatki i swietlika + dużo mineralki

- tlusty krem , który dobrze działa na skórę twojej twarzy kladż pod oczy,
      szczególnie w kąpieli--------> u mnie to jest tłusty epikrem albo nivea. Lepsze
      to niż setki kremów pod oczy i uczulenie:)
      • Gość: Julia Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 16:43
        Dzieki za rady-kochane jestescie.Juz jest troche lepiej-skora zaczyny sie
        regenerowac.Najbardziej pomogly oklady z herbaty.( A meza pogonilam....)
        • Gość: Kasia Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:17
          Julio! Trzymaj się! Na świecie jest jeszcze tylu innych facetów ;)
          Dziewczyny radziły Ci, abyś dużo spacerowała, zgadzam się, to najlepszy sposób
          na stres. Ja też miałam za sobą ciężkie, smutne chwile i z najgłębszej depresji
          wyciągnął mnie mój pies , do zmęczenia, takiego, że padałam z nóg chodziłam z
          nim na dłuuuuuuugie spacery. Pomogło. Dziś jestem silniejsza psychicznie i już
          chyba nic mnie nie załamie. Pamiętaj starą zasadę: "Co Cię nie zabije, to Cię
          wzmocni"
          Co do suchej skóry pod oczami polecam najzwyklejszą maść ochronną z wit.A do
          kupienia "za grosze" w aptece.
          Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia!
          • Gość: titunia Re: SKORA POD OCZAMI SUCHA JAK PAPIER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:21
            Mi na łuszczącą się skórę pod oczami pomogła dopiero krem-maska Dermiki
            Rosarium.
            Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka