Gość: lilek IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 23.03.05, 21:26 mimo stosowania kremow mam okropnie wyszona skore rak az pojawiaja sie pekniecia i luszczenie znacie moze naprawde skuteczny kremik albo jakis inny specyfik prosze pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillaice Re: RATUNKU!!! 23.03.05, 21:40 Spróbuj Nutrilogie 2 Vichy, powinno pomóc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: RATUNKU!!! IP: 213.241.34.* 23.03.05, 21:42 to raczej wygląda na alergię kontaktową, a nie na zwykłe wysuszenie (z tym radza sobie kremy typu neutrogena czy avene z cold cream) pokaż sie dermatologowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RATUNKU!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:47 nigdy tego nie stosowałam, ale czytałam, że Nanobase (chyba tak to się nazywa) jest na tak wysuszoną skórę. Te kosmetyki były w zeszłym roku reklamowane w wielu gazetach, na reklami była Japonka (albo Chinka, nie rozróżniam, sorki), a kosmetyki te są dostępne w aptekach. Moze dziewczyny używały, to Ci doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: RATUNKU!!! IP: 80.51.249.* 24.03.05, 10:11 Najprostsze rozwiazanai najlepsze Wazelina + krem z vit. E lub jakis krem w ktorego sklad wchodzi wazelina. Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
badziunia Re: RATUNKU!!! 24.03.05, 11:34 Spróbuj Lipobase albo Nanobase. Są to kremy stosowane przez dermatologów na podrażnioną, sucha skórę. Mi zalecił je dermatolog, ajk po zejściu rumienia (alergicznego) została sucha, czerwona, łuszcząca się i pękająca, bardzo swędząca skóra. Do kupienia w aptece Odpowiedz Link Zgłoś