Dodaj do ulubionych

Proszę o radę. Jaki krem wybrać?

IP: *.radio.com.pl 18.06.02, 20:21
Mam dylemat. Nie wiem który z kremów kupić. Kusi mnie niebieski nawilżający
Yves Rocher Biospecific i Eris powyżej 25 lat (nie pamiętam jak się nazywa ta
seria). Wiem że Eris kosztuje około 50 zł. Ile trzeba wyda na YR? Który z nich
byście wybrały?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Proszę o radę. Jaki krem wybrać? IP: *.pl 18.06.02, 21:12
      Yves Rocher nie używałam, ale od paru miesięcy mam krem przeciwzmarszczkowy na
      dzień i biokrem dotleniający na noc z serii Eris + 25.Kremy są dobre, może
      trochę przyciężkawe, ale znakomicie się wchłaniają i nie wałkują .Mnie one
      bardzo poprawiły stan cery-jest bardziej rozjaśniona, lepiej nawilżona, jakby
      gładsza.Generalnie polecam, chociaz rzeczywiście cena jak na polski kosmetyk
      jest dosyć wysoka.
    • Gość: Vikcia Re: Proszę o radę. Jaki krem wybrać? IP: *.pl 18.06.02, 22:38
      Miałam już kilka kremów z YR, moja Mama także, więc mamy przekrój przez +/-
      całą ich ofertę (z tym, że nie z tych nowych serii!) i obie doszłyśmy do
      wniosku, że ich kremy są ciut przereklamowane. Polskie produkty, np. Erisu i
      Dermiki "gonią" już te zagraniczne i są naprawdę b.przyzwoite i, mam wrażenie,
      dużo rzetelniejsze (tzn. więcej dobrych składników, kompleksowe działanie,
      filtry, dokładniejsze info na ulotkach etc.) niż YR. Jak już pisałam,
      wspomnianego YR nie próbowałam, Eris +25 miałam w próbce chyba detoksykująco-
      nawilżający i był O.K., więc ja poleciłabym Ci raczej Eris.
      • kasiulek Re: Proszę o radę. Jaki krem wybrać? 18.06.02, 22:50
        Ja nie uzywam zadnych kremow YR, bo po prostu mi nie pasuja. Poza kremami do
        opalania z filtrami (w zeszlym roku w Grecji mialam z serii Cap Soleil - filtr
        10, a w maju tego roku w Alpach Prevention Soleil - filtr 25; obydwa bardzo
        dobre).
        Natomiast z serii Forte 25+ Eris mam biokrem dotleniajacy na noc (calkiem
        fajny, dobrze sie wchlania, zapach nie jest meczacy) i matujaco-nawilzajacy
        (dobrze nawilza, matuje srednio, ale pod makijaz nadaje sie swietnie). Aha, mam
        tez krem-zel pod oczy z tej samej serii - pieknie napina skore i lekko ja
        rozjasnia.
      • Gość: Vikcia Re: Proszę o radę. Jaki krem wybrać? IP: *.pl 18.06.02, 22:53
        A! O Erisie możesz sobie poczytać pod: www.eris.com.pl
    • Gość: aga71 Re: YR vs. Eris IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.06.02, 11:50
      Jesli bierzesz pod uwage te dwie firmy, to zdecydowanie lepsze kremy ma Eris. YR ma super produkty do pielegnacji ciala (te zapachy!) ale kosmetyki do twarzy sa naprawde sredniej jakosci, a niektore sa wrecz fatalne (seria do cery tradzikowej). Eris to naprawde kosmetyki na wysokim poziomie - dla mnie maja jedna wade - kiepskie filtry w kremach na dzien.

Aga
    • Gość: Teri Re: Proszę o radę. Jaki krem wybrać? IP: *.abo.wanadoo.fr 19.06.02, 15:02
      YR niebieski wchlanial sie u mnie dlugo i zostawial lepka powloczke na twarzy.
      Za to z dosc dlugiego uzywania Eris Normamat (pare opakowan) mam bardzo dobre
      wspomnienia i choc nie uzywalam serii +25 wlasnie te bym wybrala. T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka