Dodaj do ulubionych

Jesli borykasz sie z tradzikiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:51
... to sprobuj "sillicol skin" naprawde pomaga . ponadto pomoze zwalczyc ci
tlusta cere a "syfki" beda znikac szybciej. klopot z preparatem to taki ze
musisz uzywac 2 razy dziennie.przy tym polecam stosowac masc cynkowea i
maseczke z glinki zielonej.
Obserwuj wątek
    • Gość: madzi1 Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem IP: *.acn.waw.pl 28.03.05, 08:30
      a jesli masz uczulenie na ktorys ze skladnikow to bedziesz pieknie czerwona na
      buzi przez caly dzien ;)
      • Gość: samarytanka Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:08
        wiesz ... niektorzy jak kupuja krem itp. to czytaja ulotke. jesli natomiast ty
        masz z tym problem to nie moja sprawa ze masz buzke
        czerwona.
        • Gość: Dziuba Do: Samarytanak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:18
          a czy stosujac sillicol skin mozna korzystac z solarium lub wytawiac buzke na
          sloneczko?
          • Gość: samarytanka Re: Do: Samarytanak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:50
            mimo iz stosuje silicol skin to ide na solarium i nie zauwazam jakichs zmian
            (tyle ze ja chodze naprawde rzadko) . a ktos napisal ze strasznie wysusza
            skore. w moim przypadku na dobre wyszlo bo miala tlusta i wcale teraz nie mam
            przesuszonej.
    • pixela Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem 28.03.05, 14:28
      strasznie wysusza skórę
    • ziyi Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem 28.03.05, 15:38
      ... to zastosuj kuracje drozdzowa. Pij kilka miesiecy codziennie napoj
      drozdzowy a cera bedzie o niebo lepsza!

Dzialania uboczne: zgestnienie wlosow, wzmocnienie paznokci :-)
      • kasiunia62 Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem 28.03.05, 15:52
        opowiedzcie co i jak z tymi drożdzami???
        • Gość: samarytanka Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 16:54
          kilka osob mi mowilo ze w zwiazku z tym piciem drozdzy to nalezy kuracje
          stosowac z pol roku zeby efekty zauwazyc jako takie. tez slyszalam ze to u
          niektorych wogole nie pomoglo. tylko jak napisalam to tylko ze slyszenia wiem.
          aha i to tez ponoc uzaleznia trudno odstawic zeby nie powrocic do pierwotnego
          stanu. a jaka jest prawda???
          • ziyi Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem 28.03.05, 19:03
            Drozdze to na prawde rewelacja!
            Jedna trzecia kostki zwyklych drozdzy piekarskich dobrze pokruszonych zalewa
            sie wrzatkiem (koniecznie wrzatkiem!), miesza i odstawia do ostygniecia.
            Nastepnie sie pije :-)
            Do tego charakterystycznego smaku mozna sie przyzwyczaic, a efekty sa super!
            Poczatkowo stan cery moze sie pogorszyc ale nie nalezy przerywac kuracji i pic
            codziennie! Jeszcze jak codziennie zje sie 1 marchewke lub wypije sok
            marchwiowy to nie ma na nas sily!! Buzka bedzie gladziutka i zlocisa!
            Patent wyprobowany! Sprobujcie a nie pozalujecie!
    • sandra.harmonny Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... 29.03.05, 12:07
      Jesli borykasz sie z trądzikiem na na 99% masz chora watrobe i toksyczny stan
      jelita. Ewentualnie jedno z tych rozwiazan.
      Silicon skin jest ok, jesli jest to problem z sama skore, czyli ktos dojrzewa i
      ma chwilowo rozreglowany organizm, skora troche bardziej sie przetluszcza albo
      po prostu nie dbal jak dotad wystarczajaco o skore i musi teraz troche mocniej
      zadbac...a tak to jest walczenie ze skutkiem, a przyczyna sobie dalej
      istnieje...
      Na silicon skin wydalam jakies 500 zł [drogi jest, male opakowanie...]...i
      nic...bo ja bylam w tych 99%...
      Oczyscilam sie, zmieniłam styl zycia o czym juz wiele osob z forum wie, bo
      udostepnilam im materialy, porozmawialam z wieloma osobami, z czescia wciaz
      dyskutuje. Czesto rozmawiam na GG, ktos sie pyta jak wyglada moja cera obecnie,
      sama nie odpowiadam, wolam Męża, mowie: "'Ta' osoba pyta sie mnie jak wyglada
      moja cera? Co uwazasz, co widzisz?",
      Mąż na to: "Super!"...

Pozdrawiam
      Sandra

www.harmonny.pl
      GG: 19735
      sandra@namyslow.com
      • Gość: Bebe Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... IP: *.gorzow.mm.pl 29.03.05, 13:19
        A czy mogłabym prosić o wysłanie tych materiałów o oczyszczaniu organizmu na
        adres: marzen.ka@wp.pl ?
        Dzięki.
      • kasiablauciak Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... 29.03.05, 13:24
        Witam czy mogłabym również prosić o materiały o oczyszczaniu, mam 29 lat i
        dalej borykam się z trądzikiem niestety z marnym skutkiem
        kasiablauciak@gazeta.pl
        dzięki
        • a_gnes Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... 29.03.05, 13:37
          Jeśli można ja również prosiłabym o przesłanie informacji : a_gnes@gazeta.pl
          Z góry bardzo dziękuję:-)
          • zielona.herbatka Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... 29.03.05, 15:11
            Hej, czy ja też mogłabym prosić o tem materiały? Właśnie przed chwilą
            zauważyłam, że coś mi wysłałaś jakiś czas temu - dziękuję, ale nie da sietych
            plików otworzyć. Będę bardzo wdzieczna.
      • wow25 Re: Jesli borykasz sie z tradzikiem, to... 29.03.05, 15:36
        ja tez poprosze, jesli mozna na adres gazetowy
        z gory dziekuje i pozdrawiam
    • sandra.harmonny Drożdze... 29.03.05, 19:56
      Co do drożdzy...
      Bywa tak, ze faktycznie pomagaja. Dzieje sie tak dzieki witamince z Grupy B.
      Powoduje ona lepsze przyswajanie i trawienie a to odbija sie na cerze...w tym
      momencie pozytywnie...Wczesniej nastepowaly problemy z cera, poniewaz zostala
      zaburzona persytaltyka jelit, problemy z watroba, zoładkiem no ogolnie
      zanieczyszczenie organizmu i prez to zachwianie wlasciwego trawienia i innych
      funkcji poszczeglonych narządów.
      Drozdze takze normalizuja środowisko jelita. Takze jeszcze lepszy efekt i
      usuniecie przyczyny daje oczyszczenie jelita i drożdze.
      Czasami same drozdze moga pomoc na jakis okres albo jak to u niektorycch bywa
      pomoc czesciowo.
      Codo samego jelita, to bolesne miesiaczki i inne kobiece problemy maja swoje
      zrodlo wlasnie w jelicie, takze dbalosc o higiene wewnetrzna powoduje
      znikniecie tych problemow. Takze niezwykle istotny jest ruch, dzieki ktoremu
      krew w miednicy krazy bez problemow i na właściwych obrotach, jesli ktos spedza
      dzien na siedzeniu to na jajnikach zbiera sie flegma...i zaczyna sie rozwijac
      cysta lub inne rewelacje...
      I to tak po krotce o drożdzach i nie tylko...

Osobom , ktore podaly kontakt, wiadomosci wyslalam badz wysyłam...
      Pozdrawiam
      Sandra

www.harmonny.pl
      GG: 19735
      sandra@namyslow.com
      • Gość: madzi1 Re: do samarytanki IP: *.acn.waw.pl 29.03.05, 21:04
        >a jesli masz uczulenie na ktorys ze skladnikow to bedziesz pieknie czerwona na
        buzi przez caly dzien ;)
        >wiesz ... niektorzy jak kupuja krem itp. to czytaja ulotke. jesli natomiast ty
        masz z tym problem to nie moja sprawa ze masz buzke
        czerwona.

ooo wybacz ze nie znam wszystkich skladnikow kremow ktore moga mnie uczulic,
        bije sie w piersi ze skrucha jak moglam skrytykowac ten wspanialy srodek, a czy
        wiesz, ze jesli cos tobie pomoglo niekoniecznie musi pomoc wszystkim ???

• Gość: sam. Re: do samarytanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 22:54
          WIESZ DROGA nie musisz je znac wystarczy ze przeczytac na ulotce. widziasz
          jakie to proste, zatem nie utrudniaj sobie zycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka