m-habibi 02.04.05, 14:03 widzialam taka serie ostatnio (szampon, odzywka, mleczko, krem) i zastanawiam sie czy warto - mialam wlosy krecone, ktore zaczeli mi sie prostowac :(( chce takich jak kiedys!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 04.05.05, 09:20 Witam Warto wypróbować tę linię preparatów! Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
strange23 Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 06.05.05, 13:35 Mam mleczko, dostalam w prezencie bo sama bym sobie na nie nie pozwolila (36zl). Dla moich wlosow jest rewelacyjne. Wloski ladnie sie kreca, sa mieciutkie; trzeba tylko uwazac zeby nie przesadzic z iloscia specyfiku bo wtedy wygladaja na tluste i sa oklapniete. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 06.05.05, 14:22 bardzo dziekuje! kupuje mleczko i moze odzywke :) Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 06.05.05, 14:47 to i ja sobie kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
strange23 Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 06.05.05, 14:58 Tylko pamietaj nie za duzo, bo bedziesz mial kogiel mogiel na glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzi1 Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 11.05.05, 19:41 ja uzywalam odzywki z tej serii, nie byla zla, ale przynajmniej moje wlosy obciazala, na drugi dzien byly strasznie klapniete i musialam myc wlosy codziennie przy niej. ta seria jest zdecydowanie do wlosow kreconych i grubych ktorym ewentualne obciazenie nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: MATRIX - Curl Life - ktoś używał?? 14.05.05, 19:12 A czy ktoś używał kremu z tej serii i mógłby się podzielić wrażeniami? Chciałabym go kupić ale boję się po "przebojach" z kremem Welli :/ Odpowiedz Link Zgłoś