Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.04.05, 16:32 Jak to wymowic? Dżujsi Tubs? I naprawde sa takie cudowne jak wszyscy mowia? A moze jest cos tanszego, o podobnym efekcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Juicy Tubes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 16:36 Dżusi tubs :) Hmmm...rozczarowałam się... Jak tylko się skończy mi tubka kupię...PALOMĘ :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Juicy Tubes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 16:48 albo tabs :) nie wiem :) w każdym bądź razie żadna rewelacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sundae Caramel Re: Juicy Tubes IP: *.136.99-84.rev.gaoland.net 05.04.05, 10:38 "Dzusi tiubs" sie wymawia. Hm no coz, blyszczyki swietne, cudowne w smakach, tylko to nakladanie paluchami, ble... Niekoniecznie praktyczne, potem palec caly sie lepi. Wole prawde mowiac blyszczyki z aplikatorkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Juicy Tubes IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 02.04.05, 19:35 moje ulubione, kupuje, uzywam sa swietne - nie znam nic lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
hopik Re: Juicy Tubes 02.04.05, 19:52 dżiusi tjubs, tak sie mniej wiecej mowi. sa cudne owszem, ale za nizsza cene mozna faktycznie cos podobnego kupic. teraz wlasciwie kazdy producent ma cos podobnego w ofercie. dobre opinie zbiera blyszczyk AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Juicy Tubes IP: 82.160.110.* 02.04.05, 20:31 Dobry jest też Bourjois Effet 3D(chociaz ma pędzelek)Świetny jest też Shiny Lips z Bell(ma on gąbeczkę)A wracajac do temtu to myślę,że wymawia się:"dżiusi tubs" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Juicy Tubes IP: 157.25.152.* 02.04.05, 20:52 Dżjusi tjub. Jestem anglistką. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: Juicy Tubes 02.04.05, 21:02 dzusi tubs z kropka nad z :-) jestem "amerykanistka" :-))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Juicy Tubes 02.04.05, 21:09 Pomijając kwestię wymowy - JT to najlepszy błyszczyk jaki miałam. A miałam już prawie cały przegląd oferty rynkowej. ;-) W tej chwili mam 6 kolorów i nie używam do ust niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Juicy Tubes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 09:19 Juicy tubs jest fajny. Nie świetny..ale fajny. Ja mam długie włosy i jak sa rozpuszczone to przyklejają mi sie do ust (dlatego nie świetny). Poza tym zbyt kleisty. Jestem maniaczką błyszczyków i pomadek - wypróbowałam ich tysiące. Juicy tubs plasuje się mniej wiecej w połowie mojej skali błyszczykowo- pomadkowej. Uważam, że warto spróbować, ale ja się nie przywiązałam. Jak skończę ten co mam to chyba wiecej do niego nie wrócę. Za to (wg. mnie) nie magorszego dziadostwa niż Paloma (wiem, zaraz posypią sie na mnie gromy bo duzo dziewczyn go lubi). Jest to gęste mazidło o nieznośnie zapachu sztucznym zapachu owoców. Jak posmarowałam usta do czułam jak mi drętwieją-brrrrr....Nie polecam, dobrze ze takie tanie i nie szkoda wyrzuconych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Juicy Tubes 03.04.05, 09:53 Bardzo lubię, chociaż są trochę kleiste. A z tańszych bardzo lubię AA. Nivea i bebe dla mnie nie za specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Juicy Tubes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:33 Gdzie najtaniej kupić ten błyszczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Juicy Tubes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:09 Ja najbardziej lubię z błyszczyków: z drogich: Diora addicta i Estee Lauder Color Crystal z tańszych: Revlon super lustrous (nie wiem jak sie pisze) i Maybelline colour shine Nie kleją sie, po chwili ich nie czuc na ustach i mają ładne kolory. ale generalne wolę pomadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Juicy Tubes IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.04.05, 20:11 kleja sie to prawda :) i wlosy sie do nich przyklejaja tez, ja mam terazz krotkie i mi to nie przeszkadza, ja rowniez wyprobowalam wiele i TE sa dla mnie najlepsze i najfajniejsze, l'oreal niech sie schowa, maybelline tez, inne te tansze sa zazwyczaj ohydne i pachna taka fermentacja - ble!!! raczzej juz nie kupie, paloma to swinstwo blyszczkowe, a te - super, super po prostu - swietne kolory, delikanty polysk, nawilzanie i wspania barwa - czego chciec wiecej? nigdy nie lubialam bardziej moich usteczek niz teraz z JT pozdrwaiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Juicy Tubes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:46 Gdzie najtaniej kupić te błyszczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Juicy Tubes IP: *.wroc.gazeta.pl 05.04.05, 10:36 W strawberrynet.com kosztują 18$ czyli ok.57 zl (w sephorze 85 zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Juicy Tubes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:43 a myslicie że na allegro sa oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś