Dodaj do ulubionych

OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać??

13.04.05, 19:15
jak w temacie, nie wiem jak odczytać datę ważności z kosmetyków Olay...

Mam mleczko oczyszczające do cery wrażliwej i ono powinno być "fragrance
free", ale ma dziwny chemiczny zapach, zastanawiam się czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 13.04.05, 23:50
      na opakowaniu jest data ważności, są tam dwie ostatnie cyfry roku i dzień roku:
      np. 07234. czyli 2007 rok i 234 dzień tego roku. Dla mnie to mleczko ma taki
      zapach prawie bez zapachu :)
      • Gość: plasynka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:52
        wow!! dzięki!! Za Chiny bym sama na to nie wpadła... ;)
        • a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 14.04.05, 13:18
          Nie ma za co. Pracowałam z tą firmą więc wiem :)
          • Gość: Moni Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: 212.75.114.* 14.04.05, 13:51
            A jak oceniasz jakość tych kosmetyków. Niedawno weszły na rynek i nie wim co
            mam o nich sądzić?
            • a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 15.04.05, 18:03
              Weług mnie są to bardzo dobre kosmetyki i nie mówię tak żeby zareklamować firmę,
              bo przecież już z nią nie pracuję. Sama ich używałam - chusteczek i kremu na
              noc. Cera bardzo mi sie poprawiła. Szczególnie polecam te chusteczki - nie
              znalazłam jeszcze skuteczniejszego sposobu oczyszczania twarzy. Inne chusteczki
              są daleko w tyle w porównianiu z tymi. I teraz w Rossmannach są tańsze niż w
              galerii centrum :) Wszystko w rossmannach potaniało Olaya, więc sie cieszę.
              mam nadzieję, że Tobie też te kosmetyki przypadną do gustu.
              Pozdrawiam
              • Gość: Lenka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.chello.pl 15.04.05, 19:33
                Ja tam też lubię Olay.W tej chwili mam fluid Complete Care do cery mieszanej i
                jest super.Już go miałam, ale w starym opakowaniu.Ten nowy podobno nieco
                wzbogacili.
                Dostałam też przy zakupie krem na noc z tej serii.Też go już miałam i również
                polecam.
                Ogólnie jestem zdania że to kosmetyki przyzwoitej jakości,ceny też mają dla
                przeciętniaczków.
          • plasynka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 15.04.05, 20:43
            Twója odpowiedż nieco mnie przeraziła, bo mój kod to 4221! Już myślałam, że się
            dałam zrobic w konia, więc zadzwoniłam na ich infolinię... nie wiem dlaczego
            nie pomyślałam o tym od razu? :)

kod z tyłu produktu jest więc DATĄ PRODUKCJI! Od tej daty mamy 36 miesięcy na
            zużycie.

Ja ze swojej strony polecam beauty fluid i też chusteczki! Są drogie, ale
            zawsze czekam na jakieś promocje, zestawy, a potem jeszcze z 30 szt robię 60 ;)
            No cóż, student też człowiek! :D

• Gość: kori9 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:44
      Ja niestety nie jestem zadowolona z tej firmy!Pierwszy raz w życiu dostałam
      uczulenia na kosmetyk i to był krem do twarzy z tej firmy:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka