plasynka 13.04.05, 19:15 jak w temacie, nie wiem jak odczytać datę ważności z kosmetyków Olay... Mam mleczko oczyszczające do cery wrażliwej i ono powinno być "fragrance free", ale ma dziwny chemiczny zapach, zastanawiam się czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 13.04.05, 23:50 na opakowaniu jest data ważności, są tam dwie ostatnie cyfry roku i dzień roku: np. 07234. czyli 2007 rok i 234 dzień tego roku. Dla mnie to mleczko ma taki zapach prawie bez zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plasynka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:52 wow!! dzięki!! Za Chiny bym sama na to nie wpadła... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 14.04.05, 13:18 Nie ma za co. Pracowałam z tą firmą więc wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: 212.75.114.* 14.04.05, 13:51 A jak oceniasz jakość tych kosmetyków. Niedawno weszły na rynek i nie wim co mam o nich sądzić? Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 15.04.05, 18:03 Weług mnie są to bardzo dobre kosmetyki i nie mówię tak żeby zareklamować firmę, bo przecież już z nią nie pracuję. Sama ich używałam - chusteczek i kremu na noc. Cera bardzo mi sie poprawiła. Szczególnie polecam te chusteczki - nie znalazłam jeszcze skuteczniejszego sposobu oczyszczania twarzy. Inne chusteczki są daleko w tyle w porównianiu z tymi. I teraz w Rossmannach są tańsze niż w galerii centrum :) Wszystko w rossmannach potaniało Olaya, więc sie cieszę. mam nadzieję, że Tobie też te kosmetyki przypadną do gustu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.chello.pl 15.04.05, 19:33 Ja tam też lubię Olay.W tej chwili mam fluid Complete Care do cery mieszanej i jest super.Już go miałam, ale w starym opakowaniu.Ten nowy podobno nieco wzbogacili. Dostałam też przy zakupie krem na noc z tej serii.Też go już miałam i również polecam. Ogólnie jestem zdania że to kosmetyki przyzwoitej jakości,ceny też mają dla przeciętniaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? 15.04.05, 20:43 Twója odpowiedż nieco mnie przeraziła, bo mój kod to 4221! Już myślałam, że się dałam zrobic w konia, więc zadzwoniłam na ich infolinię... nie wiem dlaczego nie pomyślałam o tym od razu? :) kod z tyłu produktu jest więc DATĄ PRODUKCJI! Od tej daty mamy 36 miesięcy na zużycie. Ja ze swojej strony polecam beauty fluid i też chusteczki! Są drogie, ale zawsze czekam na jakieś promocje, zestawy, a potem jeszcze z 30 szt robię 60 ;) No cóż, student też człowiek! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kori9 Re: OLAY - DATA WAŻNOŚCI... jak odczytać?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:44 Ja niestety nie jestem zadowolona z tej firmy!Pierwszy raz w życiu dostałam uczulenia na kosmetyk i to był krem do twarzy z tej firmy:-( Odpowiedz Link Zgłoś