Dodaj do ulubionych

Sprawdzony podkład??

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 06:31
Szukam jakiegoś dobrego podkładu do cery mieszanej z tendencją do suchej.
Zależy mi żeby był on trwały, choć trochę kryjący, by cera po nim wyglądała
na świeżą, rozświetloną. Z góry dziękuję za wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • naila Re: Sprawdzony podkład?? 20.04.05, 07:32
      Polecam Translucide L'oreala z wit. C - lekko kryje i wyrównuje kolor cery, w
      poręcznej buteleczce z dozownikiem, konsystencja emulsji w sam raz, bardzo
      dobrze się rozprowadza, rozświetla, ale nie zawiera widocznych złotych
      drobinek! Polecam też puder sypki z tej serii. Razem to świetny duet!!

Ten podkład sprawia, że moja twarz wygląda na wypoczętą i promienną :) Jestam
      nim zachwycona!
      • pasikonna Re: Sprawdzony podkład?? 20.04.05, 09:25
        Jesli masz wiecej pieniedzy polecam Ci Lancoma Color ID, lub Adaptive. Sa to
        podklady lekkie i tzw. inteligentne, dostosowujace sie do koloru skory ( Color
        ID) oraz matujace tamgdzie maja matowic i nawilzajace suche partie skory (
        Adaptive).
        Cena takiego podkladu to ok. 160PLN., ale warto - piekne kolory i sa dosc
        wydajne. Rowniez nie zawieraja blyszczacych drobinek, doskonale na rano i wieczor.
        Pozdrawiam
        P.
        • Gość: A Re: Sprawdzony podkład?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:14
          Adaptive jest ok.
        • Gość: cytrusowa Re: Sprawdzony podkład?? IP: *.h.pppool.de 22.04.05, 15:05
          pasikonna,
          czy ten podklad lancoma jest plynny czy w kompakcie?
          ja teraz uzywam lancoma tientidol w kompakcie i niby jestem zadowolona, ale
          zaraz mi sie skonczy i musze cos kupic. mieszkam teraz w niemczech i nawet na
          te warunki jest dosc drogi, bo ok.30 euro.
          czy te inne podklady lancoma myslisz ze sa dobre dla cery naczynkowej i
          alergicznej?wiem, ze nie moge nic uzywac do cery tlustej, bo mi okruutnie
          wysusza
    • Gość: bajka Re: Sprawdzony podkład?? IP: 195.47.201.* 20.04.05, 13:59
      Ostatnio miałam próbkę Happy Light Bourjois - gorąco polecam i jak tylko
      wykończę L'Oreala pędzę do sklepu i kupuję: jest lekko kryjący, rozświetlający,
      lekki - chyba w sam raz na wiosnę/lato.
    • mikams75 Re: Sprawdzony podkład?? 22.04.05, 16:59
      ja polecam Liquid Finish Kanebo. Nie wiem o jakie roswietlenie Ci chodzi - bo
      ten nie ma zadnych swiecacych drobinek jak wszystkie rozswietlajace.
    • Gość: kasia Re: Sprawdzony podkład?? IP: *.ghnet.pl 22.04.05, 19:10
      napewno najlepszy jest Max FActor Colour Adapt,mysle ze wiele dziewczyn sie ze
      mna zgodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka