Dodaj do ulubionych

jasne wlosy do ciemnych oczu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:05
no wlasnie mam bardzo ciemno brazowe oczy(z dalszej odleglosci wygladaja wrecz
jak czarne) ,wlosy z natury myszowate ale teraz mam pofarbnowane na taki
sredni braz bardzo fajny zreszta ale myslalam o tym zeby zrobic sobie troche
jasniejszych refleksow w kolorze karmelowym albo zloty blond,nie chce zostac
blondynka tylko nieco ozywic kolor,zeby wygladaly jak rozjasnione przez
slonce,czyli zrobic cieniutkie pasemka:)myslicie ze taka kombinacja moze
fajnie wygladac?boje sie czy wyjdzie ok a czeka mnie wazna uroczystosc w
najblizszej przyszlosci i dlatego ciagle sie zastanwiam czy zaryzykowac:)moze
ktoras z was ma taki kolorek na wlosach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? IP: 82.160.110.* 23.04.05, 18:15
      Jasne włosy przy ciemnych oczach bardzo fajnie i ładnie wyglądają.Tworzą super
      kontrast.Nigdzie nie jest powiedziene,że jak masz ciemne oczy to musisz mieć
      ciemne włosy a jak masz jasne oczy to włosy też muszą być jasne.Oczy i włosy w
      takieej samej tonacji(np. ciemne oczy i ciemne włosy)wyglądają zbyt
      pospolicie.A np. niebieskie oczy przy ciemnych włosach lub czarne albo brązowe
      oczy przy wlosach jasnych wyglądaja bardzo intersująco,ładnie i dają śliczny
      kontrast pomiędzy barwą oczu a kolorem wlosów.
      • Gość: lola DO DZIELA:))))) IP: *.acn.waw.pl 23.04.05, 18:35
        dokaldnie!moja kumpela ma niebieskie oczy i zrobila sobie ostatnio taki ciemny
        braz i wyglada rewelacyjnie..bardzo to ladnie wyglada..ja natomiast mam
        piwno-brazowe oczy i ciemne brwi(z natury wlosy kasztanowe)ale od kilku lat mam
        juz blond lekko popielaty i wyglada to swietnie;)wszyscy mowia ze wygladam w
        tych wloskach lepiej niz w ciemnych..dlatego denerwuje mnie takie gadki jak np
        ostatnio jaga hupalo..ze do ciemnej oprawy oczu ciemne wloski..kazdemu podoba
        sie co innego...i kazdy powinien dazyc do tego w czym mu jest dobrze a nie co
        dyktuja czesto bezmyslne trendy!!wiec do dziela;)pozdrawiam cieplutko:)
    • Gość: Ivre Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.04.05, 18:39
      Jeszcze zostaje kwestia kolorku cery.. jesli jestes zimnym typem urody, to
      niech Cie Bog broni przed zlotymi refleksami! Jesli natomiast jestes ciemny
      typ, to jak najbardziej :)
      • Gość: Ivre Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.04.05, 18:41
        Mailo byc 'cieply typ' a nie ciemny :D
    • magdzie Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? 23.04.05, 18:43
      jak najbardziej!;D
      duzo eksperymentowalam z wlosami, mam ciem,no brazowe oczy i jestem naturalna
      blondynka, robie na nich refleksy i jest bardzo ok;)
    • Gość: aga Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? IP: *.chello.pl 24.04.05, 10:13
      a moze cos ala gwen stefani albo smoktunowicz? One maja ciemne oczy
      • Gość: suzi Re: jasne wlosy do ciemnych oczu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:20
        az tak jasne to chyba nie:)po prostu chcialabym troche jasniejszych
        refleksow(taka kawa z mlekiem),chyba sie zdecyduje,mam nadzieje ze bedzie ok,w
        razie czego wroce do brazu ktory mam obecnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka