Dodaj do ulubionych

DERMOKLAR-opinie

IP: *.play.net.pl / *.play.net.pl 26.04.05, 15:46
Czy ktos z Was uzywa tego zelu jest on chyba przeznaczony do mycia ciała? czy
mozna uzywac go do twarzy?I co z demakijazem bedzie dobry do zmywania
podkładu??Jakie macie opinie na jego temat, jakie ma dokładnie działanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: DERMOKLAR-opinie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 16:21
      Osobiscie nie uzywalam, ale wlasnie przymierzam sie do jego zakupu. Polecil mi
      go moj dermatolog (bardzo dobry z reszta) ktory zawsze wie co mowi, wiec i
      teraz mu wierze. Napisze ci w skrocie co jest napisane na ulotce.

Emulsja do mycia twarzy i ciala. Uzywa sie jej jak mydla w plynie. Nie zawiera
      barwnikow, srodkow zapachowych, wodorotlenkow metali alkalicznych, kwasow
      tluszczowych, ani srodkow konserwujacych, dlatego moze byc stosowany u
      alergikow. zawiear substancje o dzialaniu przeciwbakteryjnym, przeciwgrzybiczym
      i przeciwlojotokowym. dzieki ph 5,5 chroni naturalna kwasowosc skory i nie
      wysusza jej. Wskazania: preparat do mycia skory normalnej a takze tlustej
      sklonnej do lojotoku z objawami poronnego tradziku krostkowo-grudkowego oraz
      skory wrazliwej, podraznionej i zakazonej.
      • fioolka Re: DERMOKLAR-opinie 26.04.05, 16:24
        A czy znalazłas moze w sieci jakies opinie osob ktore go stosowały?Tez
        przymierzam sie do zakupu i interesuja mnie 2 rzeczy czy mozna go uzywac do
        demakijazu twarzy i czy nie wysusza skory.Jak dotąd kazdy zel do mycia z woda
        sciągał mi cere.
        • Gość: Karolina Re: DERMOKLAR-opinie IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 16:34
          tu byla co prawda tylko jedna ale zawsze:)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=2312583
          Jest przeznaczony do cery wrazliwej, podraznionej i ma ph 5,5 wiec wnioskuje ze
          nie powinien sciagac. Sama mam skore z jednej strony tlusta a z drugiej
          wrazliwa. Wszystkie zele a nawet niektore pudry w kamieniu mi ja podrazniaja.
          Polecil mi go dermatolog wiec mysle ze wiedzial co mowi. Jesli masz wrazliwa
          skora to uzywaj tych kosmetykow ktore sa dostepne tylko w aptekach, niestety
          wszystkie Garniere i Loreale to jedno G...Moze uda ci sie dostac probke w
          aptece wowczas sama stwierdzisz czy ci odpowiada czy nie
          • Gość: Karolina link IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 26.04.05, 16:38
            Sorki cos mi nie wyszlo z linkiem wiec jeszcze raz:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=23125833
            A jesli znowu nie da sie otworzyc to moze znajdziesz po tytule watku, ktory byl
            tu ostatnio - Istnieje zel który nie ściąga skory?:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka