Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:44 do suchych , zniszczonych i farbowanych ( oprócz Henny wax;)dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:48 Według mnie bardzo dobre i skuteczne, chciaż wyjątkowo tanie są maski Joanny, mnie bardzo pomogły. Oprócz tego polecam kokosową kurację regenerującą Inecto do włosów suchych i zniszczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 11:04 ja polecam balm(nawilża),reconstructor(regeneruje) oraz intensive hai repair (odżwyka odbudowująca zniszczone włosy)firmy keune a takze serie k-pak firmy joico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata czy te odzywki sa w normalnych drogeriach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.05.05, 11:31 Cosmetici Dora, maseczka z bambusem. Bardzo dobra, dostepna w niektorych aptekach. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: 212.75.114.* 05.05.05, 12:28 Możecie pisać ceny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.05.05, 12:49 Maska z bambusa - 33pln za sloik starczajacy na kilka miesiecy. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:13 a gdzie ja mozna dostac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.mlyniec.gda.pl 05.05.05, 18:23 dove - maska w pudeleczku do wlosow regenerujacych , jest obecnie w promocji w cerfurze po 13,99 najlepsza bobowa to juz 4 moje opakowanie i napewno nie ostatnie:))) warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddddddd maseczka z dory IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:33 sama nie miałam ale podbno jest świetna, cena ok.39zł na www.aptecus.pl jest taniej tutaj pis ap[tek gdzie mozna ją dostać www.cosmeticididora.com/polski/punkty_autoryzowane.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: maseczka z dory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:47 nie ma tych kosmetyków w warszawie??? sprawdziłam dokłanie. nie ma mazowsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: 80.72.46.* 08.05.05, 09:43 Dla mnie śmierdza po masce Dove włosy...okropnie...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Cosmetici Dora z apteki IP: *.necik.pl / *.necik.pl 05.05.05, 18:40 Firma Dora oferuje bardzo dobre maski do wlosow w sloiczkach, dostepne w aptekach. Jedna to maska z bambusem (200ml), a druga, moim zdaniem duzo lepsza szczegolnie do wlosow suchych, to maska intensywnie nawilzajaca z ceramidami ze slonecznika (150ml). Obie sa bardzo skuteczne, przy czym bambus jest bardziej odzywczy, nieco obciazajacy wlosy, a nawilzajaca przede wszystkim nawilza :))) i jest lzejsza. Daje tez doskonaly polysk, dziala wygladzajaco na wlosy. Warto zainwestowac. Obie sa wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddd subrina-białko keratynowe IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 19:34 nie ma nic lepszego.ok.20zł, eefekt po 2 użyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
plasynka A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? 05.05.05, 19:44 chodzi mi o maski, spray'e, które wzmocnią, pogrubią włosy przerzedzone po stresie... :,( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.chello.pl 07.05.05, 22:13 Napiszcie prosze jaka maska regenerująca, nabłyszczająca do włosów jest najlepsza. Mam włosy u nasady tłuste, a końcówki suche i fryzjerka zaproponowała mi maske WELLI za 50 zł do kupienia w salonie, ale nie wiem czy maska jest skuteczna, jakoś nie wierze reklamom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.aster.pl 08.05.05, 05:03 Ostatnio dałam się namówic fyzjerce na wprawdzie inna odżywkę Welli, bo zachowującą kolor i niestety wydałam 78 zł na marne. Kolor zszedł i tak a włosy są po niej takie sobie. Liss Extreme L'Oreala lepsza i tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? 08.05.05, 08:21 produkty profesjonalne wella są do bani l'oreal professional jest o wiele lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia79 Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.zetosa.com.pl 08.05.05, 09:06 A ja wczoraj nabylam za namową Odzywke-maskę Joanna w sklepie fryzjerskim. Jakos nie mialam przekonanaia, bo zawsze używałam bardzo drogich kosmetyków a ona kosztuje 13 zł za 1000ml. Ale powiem, że chyba jest bardzo dobra. Włosy nie rozczesuja sie najlepiej, ale są barzdo błyszczace i przyjemne. Moze spróbuj 13 zł to nie majątek. A wierz mi, wiem coś o płakaniu nad odzywkami za ciężkie pieniadze, które nie nadaja sie do uzytku:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:49 gdzie w warszawie można w salonie kupić maski joanny?? słyszałam wiele dobrego o tych produktach Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol 08.05.05, 09:57 Loreal Professionel - Intense Repair - lubię bardzo. Wella Power MAsk - zła nie jest, ale trochę przereklamowana. Kerastase Nutritive Masquintense - najukochańsza, tylko ta cena! Aktualnie na topie, używam non stop - Schwarzkopf Bonacure Repair - 200ml w pokaźnym słoiku. Swietnie regeneruje. Schwarzkopf B. ma tez odzywkę nawilżającą w małych tubeczkach, też polecam, bardzo lekka, mocno nawilżająca. Wszystko do nabycia w salonach fryzjerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Schwarzkopf w słoiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:14 jesli chodzi o Schwarzkopf to mówisz o tych słoikach za około 20 zł ? naprawde sa dobre?,sa chyba 2 rodzaje tych odzywek który masz doklkadnie? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Schwarzkopf w słoiku.... 08.05.05, 10:36 NIe o te mi chodzi - mam na mysli słoik z linii Bonacure tylko do nabycia w salonie - kosztuje ok 58 zł. Takie niebieskie opakowanie. Podaję link: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7ea931e5d98e2251c5add23e8bd712e2&cmd=details&itemid=9346 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:39 ja polecam u fryzjera ampułkę l'oreal kerastase vita ciment - 30 zł jeden zabieg lub tak samo się nazywającą odżywkę - 70-80 zł mniej więcej ale genialna, przy myciu włosów do ramion co drugi dzień starcza na 4-5 miesięcy, spłukuje się ją po minucie nic innego u mnie nie działa - a włosy są z natury sztywne, grube, puszą się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:41 do kupienia tylko w salonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:43 w ogóle to stwierdzam, że rzeczywiście kosmetyki z salonów są o niebo lepsze niż ze sklepów i mimo że diablo drogie to warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:45 trochę zmieniłam nazwę tu link www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=03a8572e407f608944250d92c3a7dd6d&cmd=details&itemid=2247 Odpowiedz Link Zgłoś