Dodaj do ulubionych

regenerujace Maski do włosów, mozecie cos polecic?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:44
do suchych , zniszczonych i farbowanych ( oprócz Henny wax;)dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:48
      Według mnie bardzo dobre i skuteczne, chciaż wyjątkowo tanie są maski Joanny,
      mnie bardzo pomogły. Oprócz tego polecam kokosową kurację regenerującą Inecto
      do włosów suchych i zniszczonych.
    • Gość: daga Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.05.05, 11:04
      ja polecam balm(nawilża),reconstructor(regeneruje) oraz intensive hai repair
      (odżwyka odbudowująca zniszczone włosy)firmy keune a takze serie k-pak firmy
      joico
    • Gość: beata czy te odzywki sa w normalnych drogeriach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:18
    • Gość: Ag Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.05.05, 11:31
      Cosmetici Dora, maseczka z bambusem. Bardzo dobra, dostepna w niektorych
      aptekach.

Pozdrawiam
      Ag
      • Gość: Moni Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: 212.75.114.* 05.05.05, 12:28
        Możecie pisać ceny??
        • Gość: Ag Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 05.05.05, 12:49
          Maska z bambusa - 33pln za sloik starczajacy na kilka miesiecy.

Pozdrawiam
          Ag
          • Gość: beata Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 17:13
            a gdzie ja mozna dostac ?
    • Gość: Ania Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.mlyniec.gda.pl 05.05.05, 18:23
      dove - maska w pudeleczku do wlosow regenerujacych , jest obecnie w promocji w
      cerfurze po 13,99 najlepsza bobowa to juz 4 moje opakowanie i napewno nie
      ostatnie:))) warto
      • Gość: dddddddddddddddddd maseczka z dory IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 18:33
        sama nie miałam ale podbno jest świetna, cena ok.39zł na www.aptecus.pl jest
        taniej
        tutaj pis ap[tek gdzie mozna ją dostać
        www.cosmeticididora.com/polski/punkty_autoryzowane.htm
        • Gość: jasiek Re: maseczka z dory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:47
          nie ma tych kosmetyków w warszawie??? sprawdziłam dokłanie. nie ma mazowsza...
      • Gość: ola Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: 80.72.46.* 08.05.05, 09:43
        Dla mnie śmierdza po masce Dove włosy...okropnie...:/
    • Gość: PPP Cosmetici Dora z apteki IP: *.necik.pl / *.necik.pl 05.05.05, 18:40
      Firma Dora oferuje bardzo dobre maski do wlosow w sloiczkach, dostepne w
      aptekach. Jedna to maska z bambusem (200ml), a druga, moim zdaniem duzo lepsza
      szczegolnie do wlosow suchych, to maska intensywnie nawilzajaca z ceramidami ze
      slonecznika (150ml). Obie sa bardzo skuteczne, przy czym bambus jest bardziej
      odzywczy, nieco obciazajacy wlosy, a nawilzajaca przede wszystkim nawilza :)))
      i jest lzejsza. Daje tez doskonaly polysk, dziala wygladzajaco na wlosy. Warto
      zainwestowac. Obie sa wydajne.
      • Gość: dddddddddddddd subrina-białko keratynowe IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 19:34
        nie ma nic lepszego.ok.20zł, eefekt po 2 użyciach.
    • plasynka A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? 05.05.05, 19:42
      • plasynka A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? 05.05.05, 19:44
        chodzi mi o maski, spray'e, które wzmocnią, pogrubią włosy przerzedzone po
        stresie... :,(
        • Gość: kika Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.chello.pl 07.05.05, 22:13
          Napiszcie prosze jaka maska regenerująca, nabłyszczająca do włosów jest
          najlepsza. Mam włosy u nasady tłuste, a końcówki suche i fryzjerka
          zaproponowała mi maske WELLI za 50 zł do kupienia w salonie, ale nie wiem czy
          maska jest skuteczna, jakoś nie wierze reklamom...
          • Gość: Aneta Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.aster.pl 08.05.05, 05:03
            Ostatnio dałam się namówic fyzjerce na wprawdzie inna odżywkę Welli, bo
            zachowującą kolor i niestety wydałam 78 zł na marne. Kolor zszedł i tak a włosy
            są po niej takie sobie. Liss Extreme L'Oreala lepsza i tańsza.
            • kosmisia Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? 08.05.05, 08:21
              produkty profesjonalne wella są do bani
              l'oreal professional jest o wiele lepszy
              • Gość: mazia79 Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.zetosa.com.pl 08.05.05, 09:06
                A ja wczoraj nabylam za namową Odzywke-maskę Joanna w sklepie fryzjerskim.
                Jakos nie mialam przekonanaia, bo zawsze używałam bardzo drogich kosmetyków a
                ona kosztuje 13 zł za 1000ml. Ale powiem, że chyba jest bardzo dobra. Włosy nie
                rozczesuja sie najlepiej, ale są barzdo błyszczace i przyjemne.
                Moze spróbuj 13 zł to nie majątek. A wierz mi, wiem coś o płakaniu nad
                odzywkami za ciężkie pieniadze, które nie nadaja sie do uzytku:((
                • Gość: jasiek Re: A COŚ POGRUBIAJĄCEGO, WZMACNIAJĄCEGO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 09:49
                  gdzie w warszawie można w salonie kupić maski joanny?? słyszałam wiele dobrego
                  o tych produktach
    • balbina_alexandra Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol 08.05.05, 09:57
      Loreal Professionel - Intense Repair - lubię bardzo.
      Wella Power MAsk - zła nie jest, ale trochę przereklamowana.
      Kerastase Nutritive Masquintense - najukochańsza, tylko ta cena!
      Aktualnie na topie, używam non stop - Schwarzkopf Bonacure Repair - 200ml w
      pokaźnym słoiku. Swietnie regeneruje. Schwarzkopf B. ma tez odzywkę nawilżającą
      w małych tubeczkach, też polecam, bardzo lekka, mocno nawilżająca.

Wszystko do nabycia w salonach fryzjerskich.
      • Gość: beata Schwarzkopf w słoiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:14
        jesli chodzi o Schwarzkopf to mówisz o tych słoikach za około 20 zł ? naprawde
        sa dobre?,sa chyba 2 rodzaje tych odzywek który masz doklkadnie? dzieki!
        • balbina_alexandra Re: Schwarzkopf w słoiku.... 08.05.05, 10:36
          NIe o te mi chodzi - mam na mysli słoik z linii Bonacure tylko do nabycia w
          salonie - kosztuje ok 58 zł. Takie niebieskie opakowanie.
          Podaję link:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=7ea931e5d98e2251c5add23e8bd712e2&cmd=details&itemid=9346
    • Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:39
      ja polecam u fryzjera ampułkę l'oreal kerastase vita ciment - 30 zł jeden zabieg
      lub tak samo się nazywającą odżywkę - 70-80 zł mniej więcej ale genialna, przy
      myciu włosów do ramion co drugi dzień starcza na 4-5 miesięcy, spłukuje się ją
      po minucie
      nic innego u mnie nie działa - a włosy są z natury sztywne, grube, puszą się
      • Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:41
        do kupienia tylko w salonie
        • Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:43
          w ogóle to stwierdzam, że rzeczywiście kosmetyki z salonów są o niebo lepsze
          niż ze sklepów i mimo że diablo drogie to warto
      • Gość: neki Re: regenerujace Maski do włosów, mozecie cos pol IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:45
        trochę zmieniłam nazwę
        tu link
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=03a8572e407f608944250d92c3a7dd6d&cmd=details&itemid=2247

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka