kkasia21 30.04.08, 14:47 Jest skuteczny i tani ale na efekty trzeba troche poczekać. Ja kupiłam tu: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=478941 i jestem bardzo zadowolona , ale na efekty trzeba czekać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkrzat21 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 06.05.08, 16:31 jeju czy ty wszędzie musisz reklamować swój laser. Widocznie nie działa skoro na każdym możliwym forum to piszesz. A zwrotów nie przyjmujecie. Nie dziwie się... hehe Odpowiedz Link
ania-61 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 16.04.09, 16:33 ja rio laser nie miałam. ale kupilam na allegro sensor do usuwania owlosienia od jenny . mial dzialac na zasadzie ultradzwiekow. jest to zabawka i tylko naciaganie ludzi. pozatym otrzymalam od tego sprzedajacego opinie ze jak laser mi nie pomaga to powinam kupic sobie maszynke . to byl dla mnie obrazliwy komentarz. nie dajcie sie wrobic. poniewaz wiem bo jestem po zabiegach laserowych w gabinetach kosmetycznych i nadal walcze pomimo 7 zabiegów z włoskami które sa juz malo widoczne ze taka zabawka ktora sie oferuje napewno sie nic nie zdziala jak profesjonalnym sprzetem w gabinetach jest ciezko aby raz na zawsze miec swienty spokoj z wloskami . mam nadzieje ze w ten sposób. ostrzege was drogie kolezanki majacy ten sam problem . przed naciagaczami zerujacymi na ludzkiej krzywdzie . tylko profesjonalne urzadzenia wchodza w gre chodz jeszcze nie ma takich zadawalajacych mnie efektow mozna cokolwiek zdziałac. trzymajcie sie Odpowiedz Link
luca777 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 14.02.10, 19:38 Ja też miałam Rio Laser. Również odradzam stanowczo. Ma tak niewielką moc, że wcale nie okazał się skuteczny dla mnie, mimo iż mam bardzo ciemne włoski i jasną cerę (rzekomo to idealne "warunki" dla tego lasera...). Chodzę na zabiegi do salonu i tamtejszy laser jest w stanie usunąć owłosienie - ma odpowiednią moc, nie jak ta zabaweczka plastikowa. Odpowiedz Link
frue Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 17.02.10, 12:34 już pomijając fakt, że nie jest ten laser do konca skuteczny...to gdybym ja miała wydać ponad tysiaka za takie urządzenie, to już wolę wydać kilkaset złotych i iść do salonu, by miec pewność działania Odpowiedz Link
prunio4 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 21.02.10, 20:03 i jestem bardzo zadowolona , ale na efekty trzeba czekać... a z czego jesteś zadowolona? Z czekania na efekty :D ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ www.youtube.com/watch?v=avupNbO23JI&feature=related Odpowiedz Link
paolaa13 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 19.02.16, 16:27 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Odpowiedz Link
impresja_switu Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 30.04.10, 10:54 nie wiem czy odwazylabym sie sama wykonywac takie zabiegi w domu...poza tym to urządzenie jest dość drogie, nie lepiej iść do sprawdzonego salonu...? no nie wiem, nie jestem przekonana..używał ktos tego prócz autorki wątku? Odpowiedz Link
myeuforii Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 20.06.13, 13:19 Wczoraj wieczorem otrzymałam Me My Elos Pro Ultra 120.000 strzałów. Dziś wieczorem zaczynam sesje, a rezultaty i opinie na temat Pro Ultra będę zamieszczać na swoim blogu , zapraszam : kobieta-matka.pl/ Odpowiedz Link
marysia.t Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 26.06.13, 23:55 Tak ja uzywalam. Dzisiaj juz moge go sprzedac. Zrobilam dokladnie 6 zabiegow na brzuch i nie ma sladu. Nogi robilam w salonie na piotrkowskiej w lodzi i nawet nie chce myslec ile zaplacilam. 700 zl to nie jest wydatek jezeli ktos ma zamiar robic to samo w salonie. Ja osobiscie polecam Odpowiedz Link
bialka15 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 03.10.14, 16:01 podbijam: tu dziewczyna pisze, że laser jest ok pod warunkiem że ma się raczej ciemne włoski suplementydietyinfo.pl/domowy-laser-do-depilacji-warto-czy-nie/ - pytanie : na jakiej barwie włosów przeprowadzałyście zabiegi? Odpowiedz Link
natalia9521 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 22.01.17, 10:32 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 22.04.17, 12:02 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 22.04.17, 12:03 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji !!!! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
paolaa13 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 22.04.17, 12:04 Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w CAŁEJ Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać. Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji ! ! ! paulineczka131189@gmail.com Lub 509 680 190 Odpowiedz Link
natalia9521 Re: RIO LASER - DOMOWY DEPILATOR LASEROWY 07.05.17, 18:32 Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506 Odpowiedz Link