Gość: gh IP: *.chello.pl 25.03.05, 17:07 witam. mam pytanie czy ktos z was korzystal juz z wizzairu? czy jestescie zadowoleni z ich uslug?czy czesto zadrza im sie odwolywac loty?dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal1950 Re: wizzair 25.03.05, 17:57 Moja córka korzystała i nie ma żadnych przykrych doświadczeń (jak do tej pory). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wizzair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 16:59 KOrzystałam. Lot do Londynu z W-wy OK. Z powrotem około 30 min opóźnienia, ale poza tym nie mam zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: wizzair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:20 Właśnie odwołali wszystkie loty z Katowic do Gańska. Zupełnie przypadkowo dowiedziałem się o tym. Na infolinii twierdzą, że pasażerowie są o tym informowani. Jak na razie nikt do mnie nie zadzwonił, a wylot planowany był na 07 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszek Re: wizzair IP: *.server.ntli.net 26.03.05, 23:50 To nie do końca wina WizzAir. Wszystko zaczęło się dopiero wczoraj www.tanielatanie.net/news.php?id=312 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opti7 Re: wizzair IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 01.04.05, 15:31 Leciałem z nimi do Paryża. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
albane Re: wizzair 20.05.05, 08:52 słyszałam, że może być wiecej osób chętynych niż miejsc w autobusie, i mogą być problemy z dostaniem się do autobusu? to prawda? czy moze wiesz ile czasu jedzie się z lotniska do Porte Maillot? a jak wyglada powrót, tzn. ile wcześniej trzeba byc na Port Maillot, żeby dostać się do autobusu na lotnisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adriana Re: wizzair IP: *.admin.ch / *.admin.ch 04.04.05, 16:17 Lecialam z nimi do Aten z Katowic. Przylecieli pozno z Londynu i wylecieli pozno do Aten (cos ok. 50 min). Z powrotem bylo wszystko OK. Obsluga, serwis, samolot itp. tez w porzadku. Do Katowic musialam dojechac z Warszawy, pociag byl na styk z autobusem szukalam wczesniej dojazdu. Autobus firmowy Wizzair z dworca PKS w Katowicach nie chcial czekac. Na szczescie zadzwonilam do PKM i oni nie robili problemow - autobus PKM spood dworca kolejowego na lotnisko czekal na nas (mial czekac nawet do 20 minut, gdyby pociag sie spoznil). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: wizzair IP: *.chello.pl 05.04.05, 17:54 widzę tu same pochlebne opinie. niestety ja takiej nie mam- moze to byl pech i juz. rezerwacja zostala dokonana przez telecentrum-ok.milo, przyjemnie. pieniadze byly wplacone nastepnego dnia. co sie okazalo,i nie wiem czy to wina poczty, czy tez wizzairu, ale oni nie mieli potwierdzenia wplaty, a ja podrozy. dowody wplaty byly wysylane faksem-kilka razy! bo oni je gdzies gubili. w koncu loty odwolano i trzeba bylo zrezygnowac z wyjazdu. niestety. oczywiscie obiecano mi zwrot kosztów, ale jednak sie obawiam, ze tych pieniedzy nie odzyskam- znow gdzies zgubili dowod wpl.,ale potem cudem sie znalazl. No same klopoty! a ile nerwów! a najgorsze jest to, ze kazdy mowil co innego!do tej pory nie wiem, czy pieniadze znalazly sie na koncie firmy-1 osoba z call center mowila, ze sa , druga, ze ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinkowo Re: wizzair IP: *.spray.net.pl 14.04.05, 11:23 spojrzcie tu :/ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=204&w=22550303 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flavio100 Re: wizzair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:17 poszukaj o nich informacji na jakis forach lub stronach typu bilety.lotnicze.net lub cos takiego. Ja lecialem z nimi 2 razy i wszystko bylo OK, ale np. moj kolega nrzekal na niemila obsluge i opozniony o 1h lot. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: wizzair 25.05.05, 00:57 Lecialam do Paryza za jedyne 200,-w obie strony.Z autobusem nie ma problemu,kazdy jest podstawiany na dany lot,wiec miejsc nie brakuje.Przy wiekszej ilosci pasazerow podstawiaja wiecej autobusow.Bilety sprzedaje kierowca.Na parkingu Porte Maillot trzeba byc ok.3,5 godz.przed wylotem.Autobusy sa oznakowane danym lotem.Brakowalo mi jedynie numeracji miejsc w samolocie.Nie daja posilkow,tylko je sprzedaja.Bardzo drogo,wiec jak lecicie z dziecmi,to wezcie cos z soba.Reszta ok.Szczegolnie cena.Znowu polece.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albane Re: wizzair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:18 Pietnacha dziękuję za informacje. Potwierdzam, też z nimi leciałam do i z Paryza, nie było zadnych problemów, (małe opóżnienie z Paryża, spowodowane zbyt dużym ruchem na Frankfurtem), poza tym OK. Też znowu polecę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eheu Re: wizzair IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 23:09 Leciałem trzy razy i zawsze było OK. Raz nawet nadrobił z nawiązką 15 minutowe opóźnineie z Brukseli. Ich samoloty w porównaniu z centralwings czy szczególnie SkyEurope to niebo a ziemia. trochę drogi catering na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: wizzair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:57 Linia jest w porządku.Leciałem do Paryża i z powrotem pod koniec maja z kapitanem Andru Huntem . Samolot czysty,nowy,obsługa miła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś