bzzzk 06.05.05, 15:23 znacie jakiś balsam do ust albo pomadkę ochronną, względnie błyszczyk o zapachu waniliowym, czekoladowym, migdałowym, wiecie, takie "spożywcze" zapachy;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m-habibi Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 15:29 AA ma grejpfruta, wanilie, cappucino, winogrona i cos tam jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 15:34 a moim niespełnionym marzeniem jest balsam o smaku chociażby pierogów ruskich:))) zjadałabym go natychmiast:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 15:40 mam aktualnie cappucino i zastanwiam się nad tą wanilią, czy ktoś wie czy ona rzeczywiście ładnie pachnie? jest chyba jeszcze wanilia Bebe. która ładniejsza, tzn. bardziej waniliowa?:) a używała któraś z Was pomadki ochronnej Nivea o zapachu wanilii i mandarynki chyba? coś takiego widziałam w sklepie ostatnio. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 15:49 to wobec tego i ja mam pytanie:) 1.czy błyszczyk Nivea (ten brazowoczerwony) barwi usta bardzo? 2. czy pod względem pielęgnacyjnym jest tak samo dobry? 3. Czy ma jakiś zapach? Noszę się z kupnem, bo mi sie ten bezbarwny kończy.. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 20:03 mgielka83 napisała: > to wobec tego i ja mam pytanie:) > 1.czy błyszczyk Nivea (ten brazowoczerwony) barwi usta bardzo? > 2. czy pod względem pielęgnacyjnym jest tak samo dobry? > 3. Czy ma jakiś zapach? > > Noszę się z kupnem, bo mi sie ten bezbarwny kończy.. jezeli masz na mysli ten wisniowy to tak: 1.nie bardzo, ale widac 2.nie, nie jest tłusta, tępo sie rozprowadza 3.wisniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:47 nie kupuj go , ja kupiłam i nie używam baardzo brązowy i gęsty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:03 ja sobie pomyślałam,że jak ten bezbarwny był dobry to brązowy też będzie i się naciełam :/ jak dla mnie koloru prawie nie ma,zalezy ile nalozysz z tym ze jest gesty i sie ciezko rozprowadza wlasnie jest beznadziejny jesli chodzi o pielegnacje-mam go polowe a juz musze leciec kupic nowy(inny) bo mam baaardzo popekane usta takze chyba jednak sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyczułka Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:04 aha zapach ma taki sam jak ten bezbarwny z nivei Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 15:54 AA waniliowy pachnie w miare ok ta wanilia :) ale zostawia taki bialy osad na ustach i to jest srednie... bebe waniliowej nie probowalam - zolta przeciwsloneczna bebe pachnie mi tak krowkowo - fajnie :) no ale nie swieci sie tak jak AA :) ciekawe na co sie zdecydujesz bzzzk :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:09 też jestem ciekawa na co się zdecyduję;)) a żółta krówkowo mówisz... no, na lato trzebaby jakąś przeciwsłoneczną, skoro ładnie pachnie to na wakacje ją kupię:) kiedyś był błyszczyk o zapachu krówkowym Body Basic chyba ale już go nie ma:/ a piękny był... co do tej białej poświaty na ustach po waniliowym AA to też właśnie mam wątpliwości... cerę mam ciemną i dosyć kosmicznie wyglądam w bardzo jasnych pomadkach i błyszczykach;) bo ten cappucino zostawia brązowy połysk, miałam nadzieję, że waniliowy jest raczej przezroczysty i tylko tak wygląda w opakowaniu... hmmm. Bebe waniliowy ma koleżanka, pachnie ładnie ale jakoś...nie waniliowo:) a skoro AA jest biały... ależ mam dylemat;) podobają mi się jeszcze balsamy do ust Fruttini, takie w słoiczkach, szczególnie zapach czekoladowo- kawowy albo bananowo- kokosowy, ale one są po 20 zł, więc jak na razie szukam czegoś innego. zresztą średnio lubię słoiczki... jakby jeszcze coś Wam przyszło do głowy to piszcie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:52 mialam ten krowkowy body basic! to byla istna rewelacja mniaaaaaam!!! no ale juz go nie ma :( uprzedzam, ze bebe jest mniej krowkowy niz tamten :) a co do bialej poswiaty to nie mialam na mysli tego, ze daje bialy kolor, tylko jak sie sciera to robia sie biale hmm... farfocle :) w kacikach ust :( bo koloryzowac to tak znow nie koloryzuje tylko sie blyszczy :) ja mam teraz vichy balsam do ust - pachnie pieknie (nie spozywczo), rewelacyjnie nawilza, nie zostawia farfocli i delikatnie sie blyszczy - nie zamienie juz go na zaden inny! no ale jakby wrocila ta krowka z body basic to zdradzalabym go raz na jakis czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 17:11 uuu, no tym gorzej dla niego, że jeszcze farfocle zostawia, a fe;) a krówkowy, to rzeczywiście był wyjątkowo udany...:) pamiętam, że jak byłam 1 kl. liceum to był, potem zniknął i pojawił się jak byłam w 3, a po krótkim czasie znowu się ulotnił;) tajemnicza sprawa, nie ma go już nigdzie, może ktoś wie?:) ciągle mam nadzieję, że krówka znowu się pojawi;) zapamiętam o tym Vichy, ale to na zimę, teraz już mi usta nie pierzchną, więc może być coś, co nawet słabo nawilża:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: a skąd są te fruttini? 06.05.05, 20:43 tylko czy mówisz o pomadce wiśniowej Nivea (tępej strasznie rzeczywiście) czy o błyszczyku w tubce? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a skąd są te fruttini? 07.05.05, 01:38 no o pomadce napisałam, ale jest sprostowanie na górze;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: a skąd są te fruttini? 06.05.05, 20:58 to jest chyba właśnie nazwa firmy, są takie balsamy do ciała, żele pod prysznic, spray'e do ciała i właśnie balsamy do ust. może widziałaś gdzieś, balsamy do ciała są w dużych, półlitrowych pudełkach. głównie widuję je w perfumeriach Douglas (w każdej z tej sieci), są w różnych wersjach zapachowych: miód- mleko, wiśnia- wanilia, kokos- banan, mleko- pomarańcza, mandarynka- figa, mięta- grapefruit, czekolada- kawa. być może coś pominęłam:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a skąd są te fruttini? 07.05.05, 01:40 oooooo jak w douglasie to moze w incognito tez beda:) dzieki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 23:41 a gdzie widzialas te balsamy do ust fruttini?? ja od jakiegos czasu szukam kosmetykow tej firmy w Krakowie i nigdzie nie moge znlalezc, dawniej byly w rossmanie ale jakis czas temu zniknely :-( prosze poratujcie Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 23:45 jeśli w Krakowie są drogerie Douglas, to tam powinny być. w Wawie w Douglasach są i wybór też jest duży, bo w Rossmanie kiedyś owszem bywały, ale mało. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 23:38 Ja od wczoraj jestem posiadaczka tego balsamu - mandarynka z wanilia, calkiem fajnie pachnie, mnie przypomina Mambe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: pachnący balsam do ust IP: 83.238.20.* 06.05.05, 16:09 hmm sa takie blyszczyki w pudeleczku sephory, z tej seri dla dziewczynek chyba. o ile sie nie myle, to byla wlasnie wanilia i czekolada. ja mam brzoskwinie i ogolnie jestem zadowolona. pachnie bosko, smakuje slodko, jakos tam nawilza... jedyny mankament to to, ze dosyc krotko sie trzyma, ale ogolnie chyba blyszczyki maja to do siebie :P kosztuje okolo 22zl za 10g albo ml. ale to prawie na jedno wychodzi :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:12 no to ja bym polecała cappucino lub gumę balonową z AA, teraz (parę dni temu) w Superpharmie były po 5.9! ja mam grapefruita, jest super, aż zanadto się swieci jak dla mnie, guma balonowa-jest ciut ciemniejsza i mniej chyba "świetlista" Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:19 "guma balonowa" też mnie pociąga;) cappucino mam. generalnie bardzo lubię takie zapachy "spożywcze", ale nie owocowe, tzn. owocowe też ale aktualnie mam ochotę na coś innego:) nie musi się mocno świecić, też wolę jak tych drobinek nie jest tak dużo. może tę gumę kupię...:) cena też jest bardzo kusząca, wolałabym nie wydawać 20zł na balsam, bo na razie trochę nie mam kasy:/ pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:53 guma do zucia AA ma poswiate lekko fioletowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:14 a, rzeczywiście są takie z Sephory... zapomniałam o nich:) chyba ładne i słodkie zapachy były, ale te pudełeczka... wiem, wybredna jestem;) ale denerwują mnie palce całe w błyszczyku, a i na mieście trudno tego użyć jak nie ma gdzie rąk umyć przedtem. ale jak nie znajdę nic w innej formie, to w pudełeczku też się nada, oczywiście:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:23 Sa jeszcze błyszczyki Manhattan w różnych ciekawych aromatach, z tego co pamiętem chyba jest czekolada, ale musisz sprawdzić... Nie są co prawda najtańsze, ale bardzo fajne - wieki temu taki miałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 16:29 Boże, jaka u mnie skleroza, też je pamiętam!;) miałam dawno temu jakiś, taki różowy ale nie pamiętam czym pachniał... chyba od tej pory pojawiło się ich dużo, więc może rzeczywiście czekolada też jest:) no i z aplikacja nie ma problemu, bo to tubka:) szkoda że AA nie da się powąchać, to by znacznie ułatwiło wybór:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:32 Te Manhattanu super pachna i smakuja, a te AA (mam właśnie cappucino) to wg mnie tak średnio, może na początku, ale teraz to juz mało co czuć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:33 ja miałam Manhattan o smaku żelków-miśków, ale przypominam sobie ze był czekoladowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 17:14 a pamiętasz czy Manhattan dawał jakiś połysk? tzn. nie chodzi mi o te drobinki, bo ich brak mi nie przeszkadza, ale czy był choć trochę jak błyszczyk, a nie tylko jak balsam? bo ja nie mogę sobie przypomnieć jak on na ustach wyglądał... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:16 no właśnie tez nie bardzo pamiętam bo to było ładnych parę lat temu, ale chyba troszke dawał połysku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: pachnący balsam do ust IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 06.05.05, 17:26 Ale ja pamiętam ten błyszczyk z Manhattanu. :) Usta po nim sprawiały efekt mokrawych a błyszczyk koloryzował. W zależności od efektu jaki się chciało uzyskać można nałożyć więcej lub mniej. Zapachów i kolorów jest bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: pachnący balsam do ust IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 06.05.05, 17:22 Tak czytam te Wasze dyskusje na temat błyszczyków i jutro ide na poszukaiwania AA grejfut sobie wezmę:) chodzi mi o mega wielki;) połysk.dobry wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:18 Aha... Jeszcze sobie przypomniałam, że Yves Rocher ma pomadki ochronne , np. o zapachu kokosa (dla mnie the best) i wanilii chyba tez, bo w tej serii kosmetycznej jest taki aromat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: pachnący balsam do ust IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.05.05, 17:54 Ja lubie balsam do ust Tisane, o slodkim, czekoladowo-miodowym zapachu:) mniam;P Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 18:12 chodzi Ci o te co są w 2 rodzajach- chyba kokosowo-waniliowa (żółte opakowanie) i chyba truskawkowa (czerwone)? coś mi świta, że widziałam jakieś takie... ładny zapach tej pierwszej? chodzi mi o to, żeby coś dosyć mocno i słodko pachniało;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:17 dokładnie nie wiem, bo nigdy żadnej z nich nie miałam, po prostu przypadkiem przy innych zakupach rzuciła mi się w oczy. Obiecałam sobie, że jak wykończę wszystkie, które mam, to ją kupię. A fajna jest??? Miał ktoś może??? Odpowiedz Link Zgłoś
skidblandir TYLKO PALOMA!!! 06.05.05, 18:19 nie dosc ze pieknie pachnie to w dodatku smakuje :) <to dla mnie minusik, ale tylko malutki>. do tego fajnie pielegnuje usta :) no i jest mega tani:) w rossmanie na promocji dalam za niego 5 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: TYLKO PALOMA!!! IP: *.autocom.pl 06.05.05, 18:40 balsam YR migdałowy jest super, ale mało błyszczy. Zapach rewelacja. Cena ok 7 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: TYLKO PALOMA!!! 06.05.05, 18:56 jak wygląda ten migdałowy, jakie ma opakowanie? bo nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: TYLKO PALOMA!!! 06.05.05, 18:53 miałam Palomę, bananowy. ale dla mnie trochę zbyt rzadki był... choć jak na taką cenę, to ogólnie niezły:) a jakie są jeszcze zapachy (poza bananowym)? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: TYLKO PALOMA!!! IP: *.ols.vectranet.pl 06.05.05, 19:41 wiem, ze jest jeszcze paloma : kokosowo-waniliowy(słodki,podobny zapach do malibu), grapefruitowy, limonkowy, chyba jeszcze winogronowy, ale nie wiem czy Cie nie oszukuje z tym winogronowym, i pododno jeszcze truskawka, ale ja jej nigdzie nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
elisa_day paloma - 07.05.05, 13:17 truskawka chyba rzadko bywa, ale jest jeszcze wiśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a no wiec... 06.05.05, 20:00 1.bebe niebieska-waniliowa(bezbarwna) 2.tisane-balsam do ust-miodowy(apteka),bezbarwny-TO MOJ TYP NA SPIERZCHNIETE USTA(I INNE MIEJSCA) 3.manhatan-czekoladowe, waniliowe itp, ale kolory brzydkie(balsam w tubce),kryjace 4.inglot-jw(duzo tego) w kwadratowych pudelkach, kolory rozne, konsystencja wazeliny ,na ustach bezbarwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: pachnący balsam do ust IP: *.kim.pl / *.ghnet.pl 06.05.05, 22:26 balsamy (czyli glownie pielegnacja):tisane,body basics,fruttini,blyszczyki sprint inglot to tez raczej balsamiki pomadki ochronne:yves rocher Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 22:28 mówisz o tych pomadkach ochronnych Yves Rocher jednej żółtej i drugiej czerwonej? ładnie pachną? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: pachnący balsam do ust 06.05.05, 23:48 a gdzie widzialas te balsamy do ust fruttini?? ja od jakiegos czasu szukam kosmetykow tej firmy w Krakowie i nigdzie nie moge znlalezc, dawniej byly w rossmanie ale jakis czas temu zniknely :-( prosze poratujcie a jezeli chodzi o blyszczyki to polecam nowa serie z Inglota, opakowanie takie same jak tych pojedynczych przezroczystych kostek Sprint ale te nazywaja sie Drops i jeszcze ladniej pachna, a do tego super nawilzaja i jak na blyszczyki sa bardzo trwale, ciezko je dostac, ale warto, bo jak za cene 8 zl produkt jest rewelacyjny ja jestem posiadaczka brzoskwinki, ale z tego co pamietam byla wanilia, czekolada, cappucino, malina, coca-cola i jeszcze inne Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 00:02 napisałam Ci pod Twoim poprzednim wpisem:) że jeśli w Krakowie są drogerie Douglas, to tam pewnie dostaniesz, bo w Wawie we wszystkich Douglasach jakie zwiedziłam były:) w dużym wyborze:) nie wiedziałam że się jakieś nowe Ingloty pojawiły:) fajnie, pójdę któregoś dnia powąchać, jak będą ładnie pachnące, to 8 zł rzeczywiście niedużo. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 00:06 dzieki, w takim razie teraz musze poszukac douglasa :-) pozdrowionka aha, te ingloty to niestety palcem trzeba wydlubywac, mam nadzieje, ze w smkach- zapachach nic nie pomieszlam, ale wiem ze sa "jedzeniowe" Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 00:13 niech już będzie palcem;) Fruttini też trzeba palcem, a bardzo mnie te zapachy ciągną, więc jak Ingloty mi się spodobają, to też im wybaczę tę niedogodność drobną;) kurczę, nie wiem jak ja się zdecyduję na jeden, chyba niemożliwe, tyle tego wszystkiego jest:) a miałam już błyszczyków i balsamów nie kupować hurtem, tylko po jednym, zużywać i dopiero następny;) naiwnie miałam nadzieję, że tak się da;) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:25 Też sobie tak od lat obiecuję, a torebkę mam zawaloną szminkami pielęgnacyjnymi i błyszczykami! To chyba nieuleczalne - nie warto z tym walczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: pachnący balsam do ust IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 07.05.05, 09:55 a ja sobie radze z blyszczykami z pudelka bez uzycia palcow :P o ile maja oczywiscie bardziej plynna konsystencje... jak np. wspomniany ten z sephory. po prostu przykladam do niego usta, lekko dociskam, a pozniej tak rozcierajac warga o warge blyszczyk sie sam rozprowadza. ale do stosowania chyba tylko na tych bezbarwnych :P no i czasem to dziwnie wyglada na ulicy, ale co tam. wazne, ze nie jestem wypackana :)) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:10 To chyba troche mało higieniczne, podobnie jak paluchy w pudełku - przeciez to przyspiesza rozwój bakterii i zam9iast pomóc moze tylko zaszkodzić. Nie prościej nosić ze sobą parę patyczków higienicznych, smarujesz usta, wyrzucasz patyczek i po sprawie, a patyczki w torebce nie ważą zbyt duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pachnący balsam do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 11:38 a ile kosztuje ten fruttini? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 14:38 Fruttini kosztuje ok. 20zł i ta cena mnie jednak trochę odstrasza... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 14:37 dlatego właśnie nie przepadam za pudełeczkami, jasne, że można patyczkami, czy też np. nosić ze sobą mały pędzelek do ust, ale ciężko użyć tego tak po prostu szybko na ulicy, bo za dużo gimnastykowania się, więc wolę tubki albo sztyfty, ale w ostateczności jak pudełeczko, to też coś do nakładania jeszcze musi być. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rumjana Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 16:00 uwielbiam kosmetyki- słodycze, a już szczególnie balsamy do ust, ale ostatnio wypatrzyłam w Galerii Centrum balsam do ust (w wygodnym sztyfcie) z wyciągiem z ... konopii indyjskich- opakowanie z pięknym zielonym listkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: pachnący balsam do ust IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 07.05.05, 16:08 chyba bardziej higieniczne, niz pakowanie tam paluchow. poza tym bakterie sa wszedzie... a zabawa z patyczkami jakos mnie nie ciagnie, za duzo roboty :P zreszta, kazdy dobiera tak, jak mu wygodnie :) i jeszcze raz polecam sephore! pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 16:28 właśnie, dobra jest ta pomadka Cannabis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: pachnący balsam do ust IP: *.kim.pl / *.ghnet.pl 07.05.05, 18:23 douglas w krakowie jest w carrefourze czyzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 16:34 Miałam kiedyś taki cudnie pachnący z Constance Caroll,różowy,chyba go znowu kupię,smak miał chyba malinowy,w każdym razie smaczniutki...chyba sobie znowu kupię :) Z Inglota są też pyszne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 18:14 Balsamy do ust z H&M pachną tak intensywnie, że aż nosa nie można oderwać;))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily21 Re: pachnący balsam do ust IP: 62.29.153.* 07.05.05, 21:49 ja mam brzoskwiniowy z yves rocher i powiem wam ze bardzo mi odpowiada i super pachnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 21:53 a jak on wygląda, tzn. jakie opakowanie bo nie kojarzę? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: pachnący balsam do ust IP: *.autocom.pl 12.05.05, 19:20 bzzzk napisała: > a jak on wygląda, tzn. jakie opakowanie bo nie kojarzę? > pzdr. balsam do ust YR jest w sztyfcie, małe białe opakowanie z kolorową nakrętką (zależnie od smaku, migdał ma żółte). Zawsze stoją przy kasie Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 07.05.05, 21:55 a te z H&M są bezbarwne? i czy dają jakiś połysk? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: pachnący balsam do ust 08.05.05, 11:06 Nie wiem, tylko je wąchałam w sklepie:))). Ale chyba bezbarwne z połyskiem. Są dwa rodzaje: w plastikowych lub w metalowych pojemniczkach - te bardziej pachnące są w metalowych (chyba droższe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: pachnący balsam do ust IP: 195.128.29.* 08.05.05, 16:36 ja polecam waniliowy blyszczyk inglota..tam chyba tez jest taki bardzo czekoladowy;)bebe tez jest fajny ten waniliowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: pachnący balsam do ust IP: *.elsat.net.pl 09.05.05, 22:22 Kupiłam dziś szminkę ochronną NIvea Lip Care Juicy Splash - świetny zapach owoców egzotycznych. Była w Rossamanie w promocji, tylko 4,50 zł :-) A tej krówkowej nie znalazłam...Fruttini też nic u mnie w mieście nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 09.05.05, 22:29 czy to ta zielona? też o niej myślę... ale też o miodowo- mlecznej i mandarynkowo- waniliowej;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: pachnący balsam do ust IP: *.elsat.net.pl 09.05.05, 22:58 Tak, jaskrawozielone opakowanie. Na razie jestem nią zachwycona, co chwilę odkręcam i wącham i maluję usta częściej, niż to konieczne :-) Tej mandarynkowo-waniliowej nie widziałam, ale będzie następna na liście. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raspberry Re: pachnący balsam do ust IP: *.iginet.net / *.iginet.net 11.05.05, 22:57 ja mam malinowo-kremowy fruttini i jest naprawde cudowny, kosztuje 20 zl ale jak na balsam do ust jest go sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: pachnący balsam do ust 12.05.05, 12:48 no właśnie, patrzyłam na pojemność i jest go chyba aż 15 ml, faktycznie sporo:) a jak wygląda na ustach, daje połysk? dla mnie idealnie by było gdyby usta były błyszczące, ale też nie jakoś strasznie, tylko tak lekko raczej i żeby kolor był nikły, jeśli w ogóle, a już na pewno nie jaśniejszy niż usta, bo w takich wyglądam strasznie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś