Dodaj do ulubionych

PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2005!

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.09.05, 14:12
toż to istne dzieci a nie kobiety!gdzie one mają tyłki albo biusty>są wogóle
mało seksowne i wygladaja jak dziewczynki z podstawówki!a malwina która
wygrała jest zdecydowanie za chuda !ona waży 51 kg do wzrsotu 176 -przecież
to istna zaczynajaca sie anoreksja już!podobno nawet matury nie zxdała a
wygrała miss-ma szczescie!ale same napiszcie ze jest za chuda!biust
80 ,biodra 80 ..rany toż to naprawde szkielet!i to sie podoba mezczyznom
dzisiaj ..ech
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.09.05, 14:15
      sorki za tak kardynalny bład i to w głownym wątku!ale sie spieszyłam!ja dodam
      ze nie ganie chudosci dziewczyn bo zazdroszcze ale sama jestem za chuda bo waże
      53 kg do 170 cm wzrostu i wygladam bardzo chudo ale malwina to juz przesada!
      • Gość: lenkaaaa Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.05, 14:41
        Malwina od początku byla moja faworytką,byla najbardziej naturalna.Ze chuda? mi
        to nie przeszkadza:) sama mam 10 kg niedowagi-także szkieletki górą ;)
        • Gość: Kinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:20
          Kolejny temat w ktorym nie widze sensu. Co ci przeszkadza że ona wygrała? to co
          miałaby wygrać jakas gruba dziewczyna?? Beż sensu. Tobie sie może nie podobać
          ale widocznie innym sie podoba. Jest wiele takich dziewczyn i na powodzenie nie
          nażekają.
          • Gość: ewik Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:42
            Nie mogła wygrać gruba,bo tam grubych...nie było.
      • Gość: wera Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.gdynia.mm.pl 07.09.05, 16:31
        Chyba żartujesz!!!!!???? Nigdy nie mielismy tak pięknej miss!!!Nie kobieca???A
        co dla Ciebie jest kobiece??!! Dlugie blad loczki, tipsy i solarium??? Jest
        poprostu piekna. Uroda bardzo kobieca. A te ciemne krótkie wloski dodaja jej
        elegancji i mega kobiecosci. Nie pisz poza tym nie prawdziwych informacji!
        Dotyczacych figury, biustu i matury.
        • Gość: ewik Re: PRZERAŻAJĄCA CHUDOŚC I BRAK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:43
          Trzeba przyznać ,że dziewczyna - malwina jest śliczna,od poczatku była moją
          faworytką.
    • Gość: Klaea Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.4web.pl 03.09.05, 14:42
      nie wiem, kto to wygral, ale sama mam 82 w biuscie i zgadzam sie , jesli ma
      80cm...to jest brak biustu w ogóle, a raczej biust 11 latki.
      • Gość: lenkaaaa Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.05, 14:51
        Po co biedna Misske krytykujecie-ja tego nie rozumiem. To fajne,że misską
        zostala dziewczyna o podobnych wymiarach do nas...ja sie z tego ciesze
        • Gość: Kleae Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.4web.pl 03.09.05, 15:11
          Ja nikogo nie krytykuje , bo an oczy nie widziałam. Sqma jestem plaska, więc
          jak ktos ma jeszcze mniej niż ja, to jużjest wklesły. Fakt, a nie krytyka.
          • Gość: kaja Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 17:08
            86 nie 80
      • Gość: Magda Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:01
        Niektore z kandydatek do tytulu mialy mniej w biuscie niz ja pod biustem.
        Ale przynajmniej wiem dla kogo sa te biustonosze 70A
        Pozdrawiam
        Magda
    • Gość: M. Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.05, 17:20
      Zamin cos napiszesz proponuje zapoznac sie z faktami (chodzi o wymiary).
      wiadomosci.onet.pl/1158304,69,item.html
      • Gość: gosia Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:04
        Tu jest co innego niż na stronie, którą podałaś:
        www.misspoland.com.pl/galeria1.html
        I to o tych wymiarach piszą dziewczyny.
        • Gość: M. Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.09.05, 13:32
          To nie zmienia faktu, ze jest przez to brzydka
          • kalinka23 Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 05.09.05, 17:27
            rany dziewczyn tu sie im tylko lekarz przyda przy wzroscie 179 waga 51 kilo to
            czyste szalenstwo to kobiety to wieszaki i chorobliwe anorektyczki to sie komus
            podoba czy wzbudza litosc rany i wy chcecie miec zdrowa mlodziez jak
            wypisujecie ze takie cos jest ladne kazda choroba sie czepia pewnie tych
            dziewczyn wieszaki idzcie jesc bo postrach na ulicach siejecie ja mam 166 i wze
            53 i kolezanki mowia ze jestem chuda to jak wyglada ta ktora ma 179i 51 strach
            patrzec
        • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:18
          Te dane chyba są bardziej wiarygodne niż te na Onecie

www.misspoland.com.pl/?document=333
          • Gość: Tekla Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:31
            Ja w gazecie nawet czytałam o kandydatkach i wymiary były podane takie jak w
            onecie. A w Radiu to też sobie wymyślili i dokladnie tak trafili jak tam na
            onecie?? Nie macie sie juz do czego przyczepic. Biedne babsztyle. hehehe
      • Gość: Taja Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:27
        Dziewczyny po co ta złośliwość. zazdrość czy co?? To że jej sie poszczęściło to
        jej szczęście. Nie jedna dziewczyna ma takie wymiary i nikt oprocz was ich nie
        krytykuje. Tylko wy siedzicie na forum bo nie macie nic innego do robienia i
        krytykujecie innych. Weźcie sie za siebie. I jeszcze podajecie fauszywe dane
        aby tylko biedną dziewczyne bardziej pogrążyć. Jakie to jest godne politowania.
        • Gość: sabna Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.creativesupport.co.uk 05.09.05, 13:35
          Tu chyba nie chodzi tylko o zawisc i zazdrosc tylko o to ze przesadna chudosc
          promuje sie jako cos najpiekniejszego. Tyle juz sie mowi o problemach
          nastoletnich diewczyn z bulimia, anoreksja itd a teraz dano im kolejny wzor do
          nasladowania. Po prostu tak samo jak wiadomo ze za gruba dziewczyna nie powinna
          byc ogloszona miss polonia powinno sie to tez odnosic do za chudych, a tak ma
          sie wrazenie ze im chudsza tym lepsza.
          • kalinka23 Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 05.09.05, 17:31
            Gość portalu: sabna napisał(a):

> Tu chyba nie chodzi tylko o zawisc i zazdrosc tylko o to ze przesadna chudosc
            > promuje sie jako cos najpiekniejszego. Tyle juz sie mowi o problemach
            > nastoletnich diewczyn z bulimia, anoreksja itd a teraz dano im kolejny wzor
            do
            > nasladowania. Po prostu tak samo jak wiadomo ze za gruba dziewczyna nie
            powinna
            zgadzam sie z toba jak najbardziej
            >
            > byc ogloszona miss polonia powinno sie to tez odnosic do za chudych, a tak ma
            > sie wrazenie ze im chudsza tym lepsza.
    • wojtow Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 03.09.05, 18:03
      Mi się ta dziewczyna podoba.
      • Gość: agulka Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 19:56
        MNie ta dziewczyna też się spodobała, tak dziewczęcej ślicznej twarzy dawno nie
        widziałam. Napisze więcej, mojemu mężowi, mamie i teściowej też się spodobała i
        to od samego początku.
        Ale teraz przeczytałam, ze ma 80 w biodrach i biuście Hmm.. trochę mało
        Zupełnie nie rozumiem dlaczego pojawiłs ię tu wątek dotyczący tego, ze nie
        zdała matury. Co ma piernik do wiatraka? To był chyba konkurs pięknosci, a nie
        inteligencji.
        • Gość: Tekla Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:34
          Agulka po prostu niektórzy nie mają sie już do czego przyczepić i łatwiej jest
          im krytykować kogoś komu sie poszczęściło niż siebie. Nie każdemu podobają sie
          wielkie biusty lub wielkie biodra.
    • Gość: Ola Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.stk.net.pl 04.09.05, 13:47
      Twarz ładna, ale tylko twarz...tyle sie mówi o anoreksji wśród młodych kobiet,
      nastolatki naśladują modelki, aktorki...i znowu wygrała,,przeraźliwie chuda
      dziewczyna''którą będą naśladowały tysiące młodych dziewczyn.Kiedy wreszcie w
      modzie będą piękne, zgrabne, wysportowane kobiety???
    • tootik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 04.09.05, 20:16
      Pokazali nam 30 prawie takich samych dziewcząt: tak samo wysokich, szczupłych,
      ufarbowanych, umalowanych, ubranych tak samo, i kazali nam wybrać
      najładniejszą. Jakby piękno zależało od wymiaru ciała. Gdzie te dorodne, bujne
      dziewczyny jak gruszki, z biustem i pupą; gdzie piegowate i rude; gdzie
      niziutkie; gdzie ostrzyżone na zapałkę? Ktoś nam chce zrobić wodę z mózgu,
      kochani. Piękna nie da się zmierzyć. Rozglądajcie się i podziwiajcie piękno
      dokoła Was - zamiast zachwycać się cudzym zachwytem.
    • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:16
      Te wymiary naszej miss Malwiny Ratajczak to jakaś komedia chyba

Wzrost: 176 cm
      Waga: 51 <-
      • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:23
        Dodając: Podobno nie zdała matury??? Prawda to??? Przecież tegoroczna matura
        była banalnie prosta, wystarczyło tylko minimum wiedzy i trochę myśleć. Jak nie
        zdała matury, to trzeba jeszcze dodać mądra jak... ;-)
        Chyba nie jest prawdą, że nie zdała, hm?
        • Gość: niuniaaa Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:30
          w sumie to szkoda ze wygrala taka chudzinka, mysle ze wreszcie powinno sie
          promowac kobiety o normalnych kobiecych ksztaltach. bo taka jest prawda ze
          mlodziutkie dziewczynki patrza pozniej na chde misski, modelki i traktuja je
          jako wzorzec, szczuple cialo=sukces.a chcialam zauwazyc ze zachrowalnosc na
          anoreksje rosnie z roku na rok.
          • Gość: Kinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:06
            niuniaaa każdy ma inne wyobrażenie normalnej i prawdziwej kobietry. Wiec takie
            sugestie pozostaw dla siebie. Widze że są tu same kobiety ktorym przeszkadza że
            ktoś ma mało w biodrach, biuście itd. Pewnie dlatego że wy macie więcej. Po
            prostu dla innych to jest ładne a nie to co takie jak wy prezentują. Nie dziwie
            sie że wam to przeszkadza. Bo jakbym ja była chuda to by mi przeszkadzalo że
            grubaski są uważane za piękne i na odwrot. Ale po co tak krytykować od razu
            dziewczyne. Jeszcze może jej co nieco urosnąć. Mi uroslo w wieku 21 lat więc
            ona ma czas.
            • Gość: marengo Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.05, 19:36
              eee nie o to chodzi..no wiesz- nie jestem gruba ani nawet pulchna.Sama mam przy
              165 cm,87 w biodrach i zawsze uwazalam ze to bardzo malo, i faktycznie dupke
              mam mala ;-)prawie kazde portki spadaja.A jak ta dziewczyna ma 80..to b-b-boze
              ja n-n-n-n-nie wiem...az sie boje....Przeciez to jakas anomalia przy tym
              wzroscie -powaznie.O biuscie nie gadam bo sama mam spory i ciesze sie z takiego
              obrotu sprawy.Chodzi o to czemu tam tylko chude tyki.no ludzie, tak jakby
              liczyla sie tylko figura a twarz nie.Widac to zreszta bo choc wiele bylo
              ladnych dziewczyn znalazloby sie pare "smokow"-za to kazda tyczka.Taka Salma
              Hayek jest z kolei prawie karlem a jednak ladna, wiec to chyba mozliwe??
        • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:52
          Znalazłem film z Malwiną (widać na filmie że młodziuka ona, takie dziecko do
          przytulania:)

krapkowice.net/news,artid_421

Na nim nie widać,że ma mały biust, może mieć jakieś wkładki w biustonoszu>
          Uświadomcie mnie dziewczyny ;-)

Dodam, że zdecydowanie o niebo jej lepiej z krótkimi włosami!!!
          No i sympatycznie wygląda.
          Wyśmiejcie mnie, ale z twarzy wydaje mi się że jest podobna do Mandaryny/Marty
          Wiśniewskiej :-I To chyba trauma po Sopocie ;-)
        • Gość: Olga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:01
          Tofik a co ciebie to obchodzi. Nie zdała jej sprawa. Wiesz chociaż czy miala
          nową czy starą mature? A ty jesteś idealna? Pewnie nie bo byś nie jechała tak
          po innych ludziach. jesteś żałosna. Ile nienawiści, zazdrości i chamstwa jest
          na tym świecie i to przez takie baby jak ty które z nudów i komplekśow pojeżdża
          innych aby sobie humor poprawić i sie docenić.
          • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:21
            Sorry, ale ja jestem facetem anie kobietą, masz problemy z własnym IQ? A o to
            chodzi z maturą, że dobrze by było żeby miss poza wyglądem jeszcze sobą coś
            reprezentowała a nie była głupią dupą, hehehe... Na miss świata z niepełnym
            średnim ma małe szanse.
            • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:22
              No więc jako facet nie jestem IDEALNA, hahaha...
              • Gość: Kinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:52
                Gość portalu: Tofik napisał(a):

> No więc jako facet nie jestem IDEALNA, hahaha...
                Teraz to widze ani nie jesteś idealna ani idealny hehehe. facet na forum
                uroda. Co sie dzieje na tym świecie. Wiesz że są strony o motoryzacji, sporcie
                itd a nie o urodzie. hehehehe
                • Gość: Tofik Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:17
                  Właśnie też się zastanawiam co tak zabłądziłem ;-) Fajne tematy macie-ratunku!
                  włosy na tyłku, hodować czy wyrywać? ;-P
            • Gość: Kinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:50
              Tofik skoro ty w szukaniu dupy mądrej sugerujesz sie zdaną maturą to gratuluje
              ci Twojego niskiego wręcz minimalnego IQ. Bo zdarza sie że bardzo mądre osoby
              nie zdają a glupie kretynki głupim szczęściem zdają mature. Ostatnio coraz
              więcej takich sytuacji zauważam. Wiec gratuluje Twojej inteligencji. hehehehe
              Alke wybaczam cie bo wiem że o wyglądzie kobiety i jej inteligencji nie ma co
              gadać z facetami tym bardziej takimi co siedzą na forum Uroda. A może nie
              jesteś dokońca pewien czy jesteś facetem? hehehe Lubisz poczytać o kremikach,
              błyszczykach i lakierach do paznokci? hehehehe skąd ty sie urwałeś??
              • Gość: Tofik [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:19
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: Olga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:26

> Twoje IQ jest równe 0. Dzięki ale nie zainteresowałas mnie :-P Idź wydepiluj
                  > sobie tyłek :-P

Widzicie dziewczyny co faceci sobą reprezentują? Wiele z nas wie że
                  inteligencją nie grzeszą no ale żeby aż tak bardzo. I pomyśleć że wiele z nas
                  dla takich "inteligentów" dba o urode kupuje ciuchy i odchudza sie. Przecież
                  jak ja bym miała takiego faceta to bym zwariowała.
      • Gość: Danusia90 Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.toya.net.pl 05.09.05, 18:25
        To co powiecie na to:Wzrost:
        Imię:Marta
        Nazwisko:Michalczuk
        Wzrost:171 cm
        Waga:50
        Nr ubrania:36
        Biust: 89 cm
        Talia:61 cm
        Biodra:90 cm
        Nr kostiumu:36/38
        Nr obuwia:38
        • kalinka23 Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 05.09.05, 18:26
          to mam byc piekne czy budzic litosc bo we mnie on abudzi litosc tylko i
          wylacznei jak widze takie dziewczyny to mam wrazenie ze sa zmeczone zyciem
      • Gość: magda Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:48
        ja tez mam male stopy czy cos ci w tym przeszkadza ??:P:P:P:P:P
    • Gość: mi ZAZDROŚĆ.... IP: 213.77.48.* 05.09.05, 12:02
      Czytam posty na temat miss i mam wrażenie że przez większość z nich przemawia
      zazdrość.
      Nie uważam żeby nasza nowa Miss była za chuda - jest jeszcze nastolatką i ma
      figurę nastolatki.
      A co do biustu i zbulwersowania rozmiarem miseczki A, odpowiem że lepiej mieć
      biust mały a jędrny , niż duży i obwisły!!!!
      • Gość: Aśka Nie od dziś wiadomo, że... IP: 62.233.195.* 05.09.05, 12:07
        Nie od dziś wiadomo, że szczupłe a nawet chude osoby są atrakcyjniejsze i nie
        sądzę żeby to się kiedykolwiek zmieniło. Może i są faceci, którzy lubią
        okrąglejsze, pulchniejsze kształty ale nie wierzę, że jak przejdzie obok nich
        szczupła dziewczyna z nogami do nieba i niekonicznie wielkiem biustem to nie
        obejrzą się za nią. Nie ma się co oszukiwać - chudsi są po prostu ładniejsi. I
        nie rozumiem po co zakładać takie wątki jak ten-żeby sobie samopoczucie
        poprawić? Ja nie krytykuję osób grubszych bo wychodzę z założenia, że jak ktoś
        sam się czuje dobrze w swoim ciele to jest ok ale jak zakłada takie wątki żeby
        się trochę ponabijać bo ktoś jest chudszy niż on to trochę ma nie po kolei w
        głowie.
      • hermina5 Re: ZAZDROŚĆ.... 05.09.05, 12:07
        Ty chyba nie widziałaś dzisiejszych nastolatek :P

PS. 80-siąt, to nie jaet mały i jędrny, to jest nieistnienie. No nie dotrze,
        jak ktoś ma tyle samo, że to jest zupełny brak biustu, a nie zazdrość. czego tu
        zazdrościć? 18 lat i samochodu? To ktoś tego nie ma?
        • hermina5 Re: ZAZDROŚĆ.... 05.09.05, 12:08
          PS. ja mam 82 w biuście- nie mam go w ogóle - i jakoś nie twierdzę, że to
          piękne , choć jestem chuda jak szczapa. Zatem niekoniecznie chude= ładne :P
      • Gość: x Re: ZAZDROŚĆ.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:40
        Gość portalu: mi napisał(a):
        > A co do biustu i zbulwersowania rozmiarem miseczki A, odpowiem że lepiej mieć
        > biust mały a jędrny , niż duży i obwisły!!!!

Dokladnie tak! Jaeszcze jak są ubrane w staniki ktore wypychaja to jakoś te
        duże biusty wyglądają ale jak facet sciąga taki stanik to musi byc dopiero dla
        niego wstrętny widok.
        • Gość: Tofik 90-60-90 to jest ideał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 13:29
          Wstrętny? Chyba PODNIECAJĄCY! Jest co trzymać w ręce, można się pobawić,
          pougniatać ;-) Mniam, mniam... Mi najbardziej podoba się mojej niunki, mieści
          się akurat w dłoni, to chyba 75 B przy wzroście 169cm i wymiarach 89-60-90 i
          obuwiu 38-39. Malwina ma obuwie 37 przy 179-toz to ona musi miec problemy z
          utrzymaniem rownowagi...
          • kwiatuszek999 Re: 90-60-90 to jest ideał 05.09.05, 14:31
            Do Kingi: tak sie sklada, ze mam 167 cm i waze 47 kg, czasem 46, i z waga nie
            mam problemow.moja sugestia dotyczaca promowania kobiecych ksztaltow wynika
            stad, ze moja kolezanka chorowala na anoreksje, odwiedzalam ja w szpitalu i
            widzialam ile mlodziutkich 12-13 letnich dziewczynek trafia do szpitala bo
            chcialy zostac miss, nie zdajac sobie sprawy z tego, ze niektore dziewczyny
            jedzac 20 batonikow dziennie i tak pozostana chudziutkie, a inne nie... jesli
            zas chodzi o mezczyzn to ja akurat spotykam sie z taka opinia ze wola kobiety
            okraglejsze.
            • Gość: Kinga Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:03
              Każdy ma inne zdanie i inny rozum ale nikt nie będzie mi wpierał że okrągłe
              kształty każdemu sie podobają bo widać że nie. na imprezach, ulicy, szkole itd.
              zazwyczaj faceci oglądają sie za szczupłymi. Ja też nie lubie słuchać gadania
              chlopakow że jakby dana dziewczyna znalazla sie z nimi w lozku to by ich
              zgniotla itd. Nie lubie sluchac takich tekstow tym bardziej ze te cieżkie
              dziewczyny noszą rozmiar 40-42 co chyba nie jest dużo. Sama nie jestem idealna.
              Ale mam swój rozum i wiem co jest piękne i potrafie sie zaakceptowac. zamiast
              krytykowac misski itd powinno sie porozmawiać o anorksji i bulimi tak żeby
              dziewczyny mlode które wchodzą na forum mogly o tym poczytać.
          • Gość: Kinga Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 14:56
            Ty już sie o to nie martw. jakoś na scenie sie nie przewracała wiec chyba da
            sie tak żyć. Mogłeś od razu pisać że lubisz coś potrzymać tak żeby pougniatać i
            pobawić sie. W sumie masz racje nie trzymasz to są zwisle a jak podtrzymujesz
            to jędrne możesz też kształty nadawać bo takie zwisy są podatne na różnego
            rodzaju ingerencje. Bo z jędrnymi tego nie zrobisz bo zawsze powstanie tzw.
            jabuszko
            • Gość: kleopatraa Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 15:30
              ja uwazam, ze wybory miss nie sa nikomu potrzebne - nie ma pieniedzy dla
              glodujacych, bezdomnych, ale na te konie na wybiegu traci sie fortune. I komu
              to? Co taka robi dla swiata? (oprocz tego, ze lata po scenie w bikini?) nie
              slyszalam o zadnych super osiagnieciach czy zaslugach jakiejs miski (moze
              oprocz wypracowania plaskiego brzucha na silowni). Mowie to z przekasem bo
              naprawde denerwuje fakt, na co marnuje sie pieniadze. I to mnostwo pieniedzy.
              Co do tej, ktora wygrala - buzia ladna, fotogeniczna, wlosy cienkie i chyba
              slabe, no chudziak, fakt. Moja faworytka byla Francys S. Co do okraglosci -
              prawda, ze wiekszosc facetow lubi okragle kobiety, ale wy chyba mylicie
              pojecia - nie chodzi o grubsze w kazdym miejscu - jakby obok miss stanela ta
              sama miss tylko z troche wiekszym cyckiem i fajna pupa facet wybralby ta druga.
              Tzn wiekszosc. Trza pracowac na ta figure.... ale sie nie chce :/
              • Gość: Tofik Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:25
                Mądrze napisane Kleopatraa :) Zamiast roztrwanić kasę na klacze chodzące w celu
                oceny po wybiegu lepiej przekazać te pienądze na bardziej szczytny cel a nie
                karmić czyjąś próżność. O i taka bobieta zwróciłaby moją uwagę, nawet gdyby
                ważyła 100 kg. Nad urodą można popracować a rozumu i inteligencji nie można
                kupić :)
                • Gość: Olga Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 17:28

Nad urodą można popracować a rozumu i inteligencji nie można
                  > kupić :)
                  No właśnie Tofik więc co ty teraz zrobisz? Rozumu i inteligencji nie kupisz
                  więc będziesz musiał opuścić nasze forum. Żegnam!
                  • Gość: __stacey_- Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:45
                    hmm jest baardzo chuda,ale nie uwazam,ze to
                    propagowanie"anorektycznej"sylwetki.widac,że dziewczyna nie jest wychudzona,ma
                    taki typ budowy po prostu-trzcinka;P
                    • Gość: Tajka Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:18
                      Widze że wiele osob tu jest po prostu ciemna! Widzac Malwine nie widze
                      anorektczki każdy tu podaje jej wymiary a czy przy takich wymiarach musi być
                      zaraz anorektyczką?? Ja mam 170 wzrostu i waze 54 a moja koleżanka ma 173 i
                      waży 51. Niestety to ja jestem chuda a ona po prostu szczupla. A moja kuzynka
                      ma 168 waży 47 i wygląda jak pulpet. Widocznie rozmiary i waga nie zawsze są
                      odzwierciedleniem figury. Pokażcie mi zdjęcia a wtedy uwierze a nie liczby.
          • Gość: Agulka Re: 90-60-90 to jest ideał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 20:16
            Tu masz trochę racji. Ja mam 178 cm wysokosci i numer obuwia 37, ważę 62 kg (
            kiedyś 58kg wówczas byłam chuda) i faktycznie mam czasem problem z równowagą,
            ale to moze problem błędnika.
    • Gość: zulka Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:43
      najbardziej zenujacy jest poziom intelektualny dziewcząt.
    • kornelka21 Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 05.09.05, 22:07
      To czy ta dziewczyna zdała mature czy nie to zwyczajnie nie twoja sprawa.
      Mi ososbiście bardzo sie podobała a z tą chudością to za bardzo nie "odstawała"
      od konkurentek.
    • Gość: Lenka Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.chello.pl 07.09.05, 19:12
      Przecież to normalne że do takich konkursów zgłaszają się dziewczyny, które
      spełniają warunki na modelkę- wieszak jednym słowem.
    • Gość: /_\ Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:33
      galeria.misspoland.com.pl:995/galeria/miss/19_Malwina%20Ratajczak%202.jpg
      Dziewczyna wygląda zupełnie normalnie, nie wiem gdzie wy widzicie
      tęprzerażającą chudość. Btw - lepiej jej z krótkimi włosami.
      • viinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 08.09.05, 14:05
        no własnie, nie wiem gdzie wy widzicie przerażajaca chudość ten wymiar
        80/60/80/ jest mało prawdopodobny raczej 86/60 /86, ja mam taki, tylko troche
        wiecej w pasie, 2 cm mniej wzrostu i kilogram wagi mniej, nie wygladam jak
        szkapa, jem co sie da i wszyscy mi zazdroszczą, ze mam taka przemiane materii,
        najbardziej lubie ciastka i batoniki, więc nie rozumię jak ktoś chude
        dziewczyny nazywa odrazu anorektyczkami
        • viinga Re: PRZERAŻAJĄCA CHODOŚC I BARK KOBIECOSCI MISS 2 08.09.05, 14:22
          a jesli nawet ma 80 cm w biodrach, to poprostu ma taka budowe, ja min mam 86
          cm, i mniej, chodź nie wiem jakbym sie głodziła nie bede miała i tyle. mam
          kolezanke która wyglada grubiej niz ja, a jest szczuplejsza i w pasie i w
          biodrach- taka budowa i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka