Gość: nina IP: *.resetnet.pl 08.05.05, 09:06 Poszukuję fryzjera do zrobienia balajażu i grzywki, na razie niestety nie udał mi sie trafic dobrego :( przeszukałam posty, ale nie było nic konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilka Re: fryzjer w Lublinie?? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 08.05.05, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=20728158 Mnostwo konkretow!! Ile razy mozna sie pytac o to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabu Re: fryzjer w Lublinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:42 Nie polecam Pierra. Na poparcie wklejm ten wątek z którym sie w 100% zgadzam: Pierre załozył taki nawiedzony, bezczelny cham, który sra pieniędzmi i wydaje mu się, ze może wszystkich traktować jak błoto. Nazywa się Łupina i kiedys miał agencje reklamową na Czechowie. Ceny w Pierre są zabójcze ale usługa ...nie warta takich pieniędzy. Fryzjerki zabiegane i widać najważniejszą rzeczą w tym salonie jest specyficznie pojety rygor czasu. Jak przyszłam (punktualnie) to oczywiscie musiałam poczekać kilka minut bo fryzjerka sie nie wyrobiła- było to ok 5-10 min. Robiłam uczesanie na wazną uroczystosć, ale jak mój czas sie kończył to fryzjerka zaczęła partaczyc aby tylko wyrobić sie do nastepnej klientki, która już czekała. No i nie podoba mi sie ta cała sztuczna etykieta. Fryzjer sie przedstawia - prowadzi cię do szafki odnieśc torbę, prowadzi cie na fotel, proponuje gazetę, picie. Naprawde strasznie to sztuczne i naciągane- takie pierdoły usztywniające atmosfere zamiast ją rozluźnić. Odpowiedz Link Zgłoś