Dodaj do ulubionych

fryzjer w Lublinie??

IP: *.resetnet.pl 08.05.05, 09:06
Poszukuję fryzjera do zrobienia balajażu i grzywki, na razie niestety nie
udał mi sie trafic dobrego :( przeszukałam posty, ale nie było nic konkretnego
Obserwuj wątek
    • Gość: ilka Re: fryzjer w Lublinie?? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 08.05.05, 10:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=20728158
      Mnostwo konkretow!! Ile razy mozna sie pytac o to samo!
      • Gość: Tabu Re: fryzjer w Lublinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:42
        Nie polecam Pierra. Na poparcie wklejm ten wątek z którym sie w 100% zgadzam:

Pierre załozył taki nawiedzony, bezczelny cham, który sra pieniędzmi i wydaje
        mu się, ze może wszystkich traktować jak błoto. Nazywa się Łupina i kiedys miał
        agencje reklamową na Czechowie. Ceny w Pierre są zabójcze ale usługa ...nie
        warta takich pieniędzy. Fryzjerki zabiegane i widać najważniejszą rzeczą w tym
        salonie jest specyficznie pojety rygor czasu. Jak przyszłam (punktualnie) to
        oczywiscie musiałam poczekać kilka minut bo fryzjerka sie nie wyrobiła- było to
        ok 5-10 min. Robiłam uczesanie na wazną uroczystosć, ale jak mój czas sie
        kończył to fryzjerka zaczęła partaczyc aby tylko wyrobić sie do nastepnej
        klientki, która już czekała. No i nie podoba mi sie ta cała sztuczna etykieta.
        Fryzjer sie przedstawia - prowadzi cię do szafki odnieśc torbę, prowadzi cie na
        fotel, proponuje gazetę, picie. Naprawde strasznie to sztuczne i naciągane-
        takie pierdoły usztywniające atmosfere zamiast ją rozluźnić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka