Gość: Kasia IP: *.2city.net 10.05.05, 19:21 jak dziala ?na ile starcza i czy nawilza z allegro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddddd Re: biosilk IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 20:20 podejrzewam,że chodzi ci o jedwab do wlosów. Starcza podobno na długo,bo niewiele się go używa,ale na ile to zalezy od częstotliwości i długości włosów. Jeżeli chodzi o efekty to teoretycznie powienien nawilżać ,nabłyszcać ,wygładzac i regenerowac włosy. Czytałam mnóstwo pozytywnych opinii na temat tego jedwabiu,jednak na moich włosach efekt niestety żaden-widocznie mam już tak piękne i zdrowe włosy,z lepeij już wyglądac nie mogą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: biosilk IP: *.chello.pl 10.05.05, 20:38 Ja kupiłam w hurtowni fryzjerskiej taką małą buteleczkę 15ml- za 8 zł. Starcza na długo bo tego się dużo nie nakłada. Uważam że jest rewelacyjna.Sprawdza się na moich przetłuszczających się włosach choć ma postać olejku.Włosy są po niej błyszczące i gładkie. www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16648&cat=0&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś