Gość: monias1 IP: 213.195.141.* 05.07.02, 09:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 09:47 Kupiłam go w środę , użyłam 2 razy i jestem zadowolona .Nie jest idealny , chyba trochę podreśla drobne zmarszczki ( szczególnie te pod oczami ). Konsystencja przyjemna , zapach nie razi. Efekt matujący dobry , ale nie wiem jak sprawdzi się podczas upałów .Jak się użyje po nim rozświetlającego pudru - całość wygląda bardzo dobrze .Cena ok. 115 PLN w Galerii Centrum .Trochę mało poinformowana była ekspendientka , nie potrafiła mi doradzić kremu pod ten podkład , a więc zostaję przy Clinique ( City Block ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: 213.195.141.* 05.07.02, 10:03 ja wlasnie zastanawiam sie czy kupic podklad Clarinsa czy Clinique - superbalanced. Just - a czy ten krem Cityblock - jest dobry i matuje????? Dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 10:10 Miałam superbalance Clinique - kolor 21 light , ale zdecydowanie Clarins jest lepszy .Przede wszystkim matuje , a o podkładzie Clinique nie mam dobrej opinii , kolorek był ładny , rozprowadzał się dobre , ale twarz była płaska , po kilku godzinach w pracy świeciłam się . Używając Clarinsa , przez 6-8 godzin nie musiałam pudrować twarzy .Krem City Block nie matuje , ale nie powoduje świecenia ( oil free ) , a przede wszystkim ma filtry ochronne .Jest przyjemny w użyciu i dobrze się na nim podkład rozprowadza . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: 213.195.141.* 05.07.02, 10:15 J eszcze raz dzieki za info. Chyba kupie sobie tego Clarinsa. Mialam z tej firmy balsam pod oczy, zel na noc i krem nawilzajaco-matujacy. Produkty tej firmy oceniam wysoko, sa one rowniez b. wydajne. Tylko szkoda ze kremy na dzien nie maja filtrow - jedynie opatentowany skladnik antypollution. Pozdrawiam zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 13:58 Ja mam w domu krem na dzień Multi Protection (ten "miejski") i ma SPF15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 05.07.02, 10:22 Prosze powiedz, czy ten podklad Clarinsa dobrze kryje niedoskonalosci cery. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 10:32 Na pewno nie podkreśla porów , ale ja nie mam żadnych przebarwień ,ani wyprysków , więc nie muszę mieć kryjącego podkładu , tylko matujący . Kupiłam kolor nr 5 - jasny ,ale nie bardzo ,taki pośredni .Kolorki ciemniejsze są ładniejsze i jest większy wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziak Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: 62.60.74.* 05.07.02, 12:05 Faktycznie matuje nienajgorzej, ale niestety niemal wcale nie kryje, a dodatkowo gdy sprobowalam go rozprowadzic na twarzy potraktowanej uprzednio kremem silnie matujacym, to pozostawil paskudnie wygladajace smugi. Dla mnie ten podklad to jednak silne rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: fluid Multi-Matte CLARINS 05.07.02, 14:00 A moja opinia jest dokładnie przeciwna- matuje co najwyżej średnio, za to bardzo kryje :))) Używałam go wiosną, bo teraz jest zbyt kryjący- nadaje sie ewentualnie na większe wieczorne wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziak Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: *.vip.uk.com 05.07.02, 19:40 Czy naprawde uzywalysmy tego samego podkladu?! :))) Poza tym jak go kupowalam jakies dwa miesiace temu, to tu w Anglii byl on podobno absolutna nowoscia, wiec nawet nie sadzilam ze do Polski juz dotarl. Gwoli wyjasnienia tego co faktycznie stosowalam przepisuje cala nazwe z opakowania Teint Fluide Multi-Matifiant oil-free Multi-Matte Foundation Odpowiedz Link Zgłoś
just0606 Re: fluid Multi-Matte CLARINS 08.07.02, 10:01 Dokładnie tego samego podkładu używałam co ty , jest to nowość , od ubiegłego poniedziałku jest w perfumeriach . Zobaczymy jak się dziś sprawdzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: 213.195.141.* 08.07.02, 10:05 Just napisz jak ci sie on sprawuje, ja nadal nie wiem ktory kupic - Clinique - superbalance czy ten Clarinsa. Odpowiedz Link Zgłoś