Dodaj do ulubionych

zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS?

IP: 213.195.141.* 05.07.02, 09:34
Obserwuj wątek
    • just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 09:47
      Kupiłam go w środę , użyłam 2 razy i jestem zadowolona .Nie jest idealny ,
      chyba trochę podreśla drobne zmarszczki ( szczególnie te pod oczami ).
      Konsystencja przyjemna , zapach nie razi. Efekt matujący dobry , ale nie wiem
      jak sprawdzi się podczas upałów .Jak się użyje po nim rozświetlającego pudru -
      całość wygląda bardzo dobrze .Cena ok. 115 PLN w Galerii Centrum .Trochę mało
      poinformowana była ekspendientka , nie potrafiła mi doradzić kremu pod ten
      podkład , a więc zostaję przy Clinique ( City Block ).
      • Gość: monias1 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: 213.195.141.* 05.07.02, 10:03
        ja wlasnie zastanawiam sie czy kupic podklad Clarinsa czy Clinique -
        superbalanced.
        Just - a czy ten krem Cityblock - jest dobry i matuje?????
        Dziekuje za informacje
        • just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 10:10
          Miałam superbalance Clinique - kolor 21 light , ale zdecydowanie Clarins jest
          lepszy .Przede wszystkim matuje , a o podkładzie Clinique nie mam dobrej
          opinii , kolorek był ładny , rozprowadzał się dobre , ale twarz była płaska ,
          po kilku godzinach w pracy świeciłam się . Używając Clarinsa , przez 6-8 godzin
          nie musiałam pudrować twarzy .Krem City Block nie matuje , ale nie powoduje
          świecenia ( oil free ) , a przede wszystkim ma filtry ochronne .Jest przyjemny
          w użyciu i dobrze się na nim podkład rozprowadza .
          • Gość: monias1 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: 213.195.141.* 05.07.02, 10:15
            J eszcze raz dzieki za info. Chyba kupie sobie tego Clarinsa. Mialam z tej
            firmy balsam pod oczy, zel na noc i krem nawilzajaco-matujacy. Produkty tej
            firmy oceniam wysoko, sa one rowniez b. wydajne. Tylko szkoda ze kremy na dzien
            nie maja filtrow - jedynie opatentowany skladnik antypollution.
            Pozdrawiam
            zycze milego dnia
            • rossa_ Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 13:58
              Ja mam w domu krem na dzień Multi Protection (ten "miejski") i ma SPF15.
          • Gość: Krizia Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 05.07.02, 10:22
            Prosze powiedz, czy ten podklad Clarinsa dobrze kryje niedoskonalosci cery.

Pozdrawiam
            • just0606 Re: zadna z was nie uzywala fluidu Multi-Mate CLARINS? 05.07.02, 10:32
              Na pewno nie podkreśla porów , ale ja nie mam żadnych przebarwień ,ani
              wyprysków , więc nie muszę mieć kryjącego podkładu , tylko matujący . Kupiłam
              kolor nr 5 - jasny ,ale nie bardzo ,taki pośredni .Kolorki ciemniejsze są
              ładniejsze i jest większy wybór .
            • Gość: Buziak Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: 62.60.74.* 05.07.02, 12:05
              Faktycznie matuje nienajgorzej, ale niestety niemal wcale nie kryje, a
              dodatkowo gdy sprobowalam go rozprowadzic na twarzy potraktowanej uprzednio
              kremem silnie matujacym, to pozostawil paskudnie wygladajace smugi. Dla mnie
              ten podklad to jednak silne rozczarowanie.
              • rossa_ Re: fluid Multi-Matte CLARINS 05.07.02, 14:00
                A moja opinia jest dokładnie przeciwna- matuje co najwyżej średnio, za to
                bardzo kryje :))) Używałam go wiosną, bo teraz jest zbyt kryjący- nadaje sie
                ewentualnie na większe wieczorne wyjścia.
                • Gość: Buziak Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: *.vip.uk.com 05.07.02, 19:40
                  Czy naprawde uzywalysmy tego samego podkladu?! :)))
                  Poza tym jak go kupowalam jakies dwa miesiace temu, to tu w Anglii byl on
                  podobno absolutna nowoscia, wiec nawet nie sadzilam ze do Polski juz dotarl.
                  Gwoli wyjasnienia tego co faktycznie stosowalam przepisuje cala nazwe z
                  opakowania
                  Teint Fluide Multi-Matifiant
                  oil-free
                  Multi-Matte Foundation
                  • just0606 Re: fluid Multi-Matte CLARINS 08.07.02, 10:01
                    Dokładnie tego samego podkładu używałam co ty , jest to nowość , od ubiegłego
                    poniedziałku jest w perfumeriach . Zobaczymy jak się dziś sprawdzi .

• Gość: monias1 Re: fluid Multi-Matte CLARINS IP: 213.195.141.* 08.07.02, 10:05
                      Just
                      napisz jak ci sie on sprawuje, ja nadal nie wiem ktory kupic - Clinique -
                      superbalance czy ten Clarinsa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka