Dodaj do ulubionych

MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:30
czy ktos juz probowal?jestem zakrecona na punkcie cynamonu...czy pachnie? i
gdzie mozna go dostacw Warszawie bo ja jakos nie zauwazylam...
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki 18.05.05, 17:57
      wlazłam teraz z ciekawości na stronę Dermiki i też zafascynowały mnie te musy;)
      może jednak ktoś widział gdzieś w Wawie?
      pzdr.
      • eoia Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki 18.05.05, 18:58
        Ja widzialam w Esentii. 20-24 zl.
    • Gość: Ewa Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 18:15
      Spróbuj w Biomedyce sie dowiedziec, nie pamietam adresu ale można znalezc ich w
      sieci www.biomedyka.pl
      • Gość: Lenka Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki IP: *.chello.pl 18.05.05, 20:53
        Hm, nie powiem ciekawie to wygląda...
        Szkoda że nie ma wanili :(
    • Gość: misty Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki IP: *.chello.pl 21.05.05, 17:23
      kupilam dzisiaj czekoladowy:)
      ladnie pachnie-niezbyt intensywnie, ale dla mnie jest ok
      ma lekka konsystencje i szybo sie wchlania.
      i zdecydowanie poprawia nastroj:))
    • bzzzk Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki 31.05.05, 00:14
      jakby ktoś chciał wiedzieć to informuję, że widziałam dziś te cuda w Galerii
      Mokotów (sklep Galeria Centrum), były po około 25zł (nie pamiętam dokładnie)
      widziałam grejpfrutowy, różany, czekoladowy i cynamonowy. wielka szkoda że
      zapakowane i nie można powąchać;) czy ktoś ma może grejpfrutowy? bo zastanawiam
      się nad nim... a jak jest w ogóle z tymi balsamami, czy nie są tłuste? wiem, że
      sama nazwa sugeruje konsystencję, no ale różnie bywa;) a ja szukam czegoś
      lekkiego, nietłustego na lato, ale nawilżającego.
      pzdr.
      • Gość: M Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki IP: 217.153.132.* 31.05.05, 09:28
        Mam cynamonowy - z esentii - jest super, leciuchny i pachnie... mniam, mniam,
        mniam...
        Pozdrawiam,
        M
        • Gość: Lenka Re: MUS CYNAMONOWY FIGURA Dermiki IP: *.chello.pl 31.05.05, 10:39
          Ja mam różany-zapach róż to raczej nie jest,ale jest niezwykle przyjemny i
          delikatny.Podoba mi się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka