Gość: megan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 21:41 Jak pozbyc sie tego okropnego zapachu skóry? Zakupiłam samoopalacz w sprayu Garniera, skóra całkiem ładna ale ten zapach! Jest jakiś sposób, żeby go przynajmniej zmiejszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gimza Re: smrodek po samoopalaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:19 No właśnie, zna ktoś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda smrodek?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 13:26 witam. ja nie wiem o czym piszecie bo ja nie zaobserwowalam zeby moja skrora smierziala po samoopalaczu..Dodam ze uzywam nivea w spayu..bardzo ladnie pachnie i skore rowniez jest mieciutka i pachnaca :) pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
emu27 Re: smrodek po samoopalaczu 21.05.05, 14:24 Ja używam go popołudniu, wieczorem (zapach najsilniejszy jest zatem w nocy), rano mydlę się intensywnie mydełkiem a potem wcieram silnie pachnący balsam do ciała. Dezodorant, perfumy i.. po kłopocie. Ale to może byc kwestia wyczulenia na jakiś zapach, może przyzwyczajenia...:) Po solarium też jest niemiły zapach - tego to dopiero nie mogę ścierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś