Dodaj do ulubionych

zobaczcie Magde Femme..masakra

20.05.05, 20:53
dosc,ze na twarzy wyglada bardzo staro..to jeszcze ten makijaz..i..?czy ta
piers miala byc tak specjalnie..czy wypadek przy pracy?
Obserwuj wątek
    • aretse11 a to link 20.05.05, 20:53
      www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1472
      • Gość: kar przesadziła IP: *.broker.com.pl 20.05.05, 23:19
        Bez komentarza (brrrr)
      • easier_to_fly Re: a to link 21.05.05, 15:01
        ...no ale czy ktoś w ogólę naprawdę kiedyś uważał, że ona jest choć trochę
        ładna???
        heh...ale mi fajne zdanie wyszło:P
    • Gość: Justyna Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:49
      o matko! MASAKRA!!! Mega masakra :))))
      • Gość: zielony termofor Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.chello.pl 23.05.05, 21:46
        ludzie święci! nie macie się już czym zajmować?! magda femme... kto to w ogóle jest?!
    • chitarini Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 20.05.05, 23:28
      Cóż nie takie rzeczy widziało się w showbiznesie a Magda Femme jest dosyć
      przeciętną wokalistką i nie oczekiwałabym po niej zbyt wiele także zbytnio mnie
      nie zaskakuje jej wygląd.
      • Gość: Aśka Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: 62.233.134.* 20.05.05, 23:34
        Wygląda jak stara raszpla i ta zniszczona cera.
        • Gość: reni Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.autocom.pl 21.05.05, 00:08
          przecież każdy może fatalnie wyjść na zdjęciu, jak przeglądam niektóre włąsne,
          to naprawdę siebie nie poznaję
    • jasna_79 Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 21.05.05, 02:49
      wyspałaby się lepiej... tragedia
      • reggie85 Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 21.05.05, 08:02
        Boże to jest forum o urodzie,o kosmetykach o poradach,czy wy potraficie tylko
        obgadywac i krytykowac????????? Zachwujecie się jak banda 15 latek na przerwie w
        gimnazjum:) Troche powagi-dziewczyny!!!!!!
        • Gość: Lenka Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.chello.pl 21.05.05, 09:35
          No faktycznie zbyt pięknie nie wygląda na tym zdjęciu,ale ogólnie jest w
          porządku.Co do śpiewania to miałam okazje słuchac jej na żywo w Klifie(dawno
          temu) i mi się podobało.
        • aretse11 do reggie 85 21.05.05, 09:39
          masz racje-to jest forum o kosmetykach ,poradach..urodzie...wiec..napisze tak:

dziewczyny..czy nie uwazacie,ze Magda F.dobrala sobie zly makijaz ? Czy wy
          pomalowalybyscie sobie tak oczy na zielono?Na zdjeciu wyglada duzo starsza..Co
          byscie poradzily Magdzie i innym kobieta ,ktore maja podobny problem?

oki-teraz juz dobrze?

a swoja droga fajne poczuc sie czasem jak 15:)
          • reggie85 Re: do reggie 85 21.05.05, 09:50
            Wybacz,ale nie bawi mnie to.Kobiety potrafią tylko obgadywac i najeżdżać na
            inne,aż czasem żal,że jestem jedna z nich!Jak nie Weronika Rosatti to Magda,do
            tego jeszcze duuzo duużo innych...
            • Gość: Lenka Re: do reggie 85 IP: *.chello.pl 21.05.05, 10:21
              Tak czasem lubię obgadywac innych.I choć mam odwagę się do tego przyznać.
              Rozumiem, że ty nigdy na nikogo nic nie mówiłaś za jego plecami.
              Nie obgadywałaś,nie plotkowałaś.Akurat.
            • aretse11 Re: do reggie 85 21.05.05, 10:48
              kobiety po prostu lubia obgadywac inne..taka nasza natura..a Ty widocznie jestes
              jednym z wyjatkow..A poobgadywanie gwiazdeczek to juz w ogole nie grzech..one
              sie z tym licza,ze sa wystawione na ocene opinii publicznej-zarowno z wygladu
              ..jak i z zachowania..i jestem przekonana,ze taka Magda Femme nie czyta co tu
              sobie na forum wypisujemy..wiec jest jej wszystko jedno..
              • Gość: reggie Re: do reggie 85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:06
                Lenka masz racje jestem wyjatkiem i właśnie staram sie mówić komuś prosto w oczy
                co o nim sadze,dlatego na temat takich pseudo gwaizdeczek nie wypowiadam sie.Ale
                nie chodzi o to,tylko o coraz wiekszą ilość postów krytykujących innych. Dajcie
                swoje zdjecia i tez poddajcie się temu jak tak to lubicie:)Wiem,że to kobieca
                natura,ale staram sie z nia walczyc,wiadomo,że te wszystkie piekności zmyja
                makeup i sa straszydłami:P:P:P:P Pozdrawiam :)

• Gość: Nessie Re: do reggie 85 IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 14:14
                  Mnie też razi to wieczne obszczekiwanie znanych osób. Aretse wrzuca swoje
                  zdjęcia, żebyśmy jej powiedziały, jaka to ona piękna, ale to jeszcze za mało -
                  teraz trzeba zjechać kogoś innego, żeby się poczuć jeszcze piękniejszą.
                  Zdecydowanie brakuje tutaj urody, takiej wewnętrznej, związanej z przymiotami
                  ducha. :(

Dziewczyny, każdy może źle wyjść na zdjęciu. Ja, ty, wokalistka, pani Hania ze
                  sklepu, wielka gwiazda. Czym tu się tak ekscytować?
                  • Gość: reggie Re: do reggie 85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:17
                    Nessie normalnie uwielbiam Cię:) Nareszcie ktos mnie rozumie. Fakt Aretse
                    postapiła prostacko i nie mam ochoty sie wypowiadac juz na jej temat.
                    • Gość: ann Re: do reggie 85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:19
                      a co Was obchodzi postępowanie Magdy Famme? niech sobie zyje kobieta jak chce -
                      to Jej życie i Jej sprawa... lepiej się zainteresujcie sobą...
                      • aretse11 do wszystkich 21.05.05, 15:30
                        widac..same swiete na tym forum..nikogo nie obgaduja..i wiele rzczy ,ktore one
                        by nie zrobily..po prostu im sie w glowie nie miesci...tyle sie wypowiadacie o
                        tym tutaj by nie krytykowac..a teraz moje drogie co robicie w stosunku do
                        mnie..czy prostackie..itd to nie jest krytyka?????
                    • aretse11 Re: do reggie 85 21.05.05, 15:29
                      "prostacko"????-prosze o definicje..bo to ,ze ktos ma inne poglady i mi sie
                      podobal ten pomysl a Tobie nie..to nie znaczy,ze od razu ze to bylo
                      prostackie..teraz to juz przesadzacie
                  • aretse11 do Nessie 21.05.05, 15:28
                    przede wszystkim chcialam Ci powiedziec,ze nie wrzucilam tych zdjec tutaj by
                    ktos mowil mi,ze jestem piekna..tylko,zeby powiedzial co mysli o
                    urodzie..czyli-jak brzydka-tez to chcialam uslyszec..
                    • Gość: annn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 17:28
                      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                      • aretse11 Re: do Nessie 21.05.05, 18:37
                        a co to ma do rzeczy jak ja wygladm..mam kolezanke,ktora jest bardzo brzydka i
                        tez wypowiada sie na temat urody innych kobiet-to wolny kraj i kazdy moze.
                        Poza tym..teraz wcale nie jestem zjarana od solarium ,bo juz w ogole nie chodze
                        na nie..i co-czy teraz jestem ladniejsza?Po co na mnie wjezdzasz..czy zrobilam
                        ci jakas krzywde..czy Magda Femme to twoja siostra???
            • Gość: aga Re: do reggie 85 IP: *.chello.pl 21.05.05, 17:59
              forum nazywa się URODA a nie kosmetyki, więc gada się tu min. o cudzej urodzie,
              jesli szukasz czegoś "poważnego" idz na forum POLITYKA tam uwaga "trochę
              powagi" będzie na miejscu
        • mimotka Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 24.05.05, 20:32
          jak nie chcesz "obgadywać" to po co włazisz na ten temat? nikt ci nie każe tego
          robić. I nie pouczaj innych, chyba że to twoje powołanie :) Pozdrawiam
    • Gość: :)) Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:41
      przynajmniej ma normalny sutek, inni maja wklęsłe :))
      • aretse11 hahahahha 21.05.05, 15:42
        no wlasnie..piersi ma spoko
    • Gość: Inga40 Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 21.05.05, 17:39
      Dokładnie Aretse- sama nie jesteś specjalna...ale jedziesz po wszystkich.Sory
      ale jak czytałam twoje wypowiedzi to wyłonił mi sie obraz pustej
      laseczki "która zamieściła swoje zdjęcia na tym forum, żeby dowiedzieć się jak
      lepiej zadbać o brwii ..."Boże niedość, że głupia jesteś to jeszcze
      wredna...nie masz co robić w domu pustaku??
      • charade Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 21.05.05, 18:19
        Sorry, ale już kiedyś widziałam to zdjęcie i też uważam, że Femme wygląda
        okropnie. A przecież nie musi.
      • aretse11 do Inga40 21.05.05, 18:40
        znalazla sie nastepna swieta..ktora mowi o kims pustak-zupelnie go nie
        znajac..poza tym widac,ze nie czytalas dobrze moich odpowiedzi,bo wiele
        dziewczyn mialo odmienne zdanie od Ciebie.Nawet jesli nie popieraly
        zamieszczenia tu swoich zdjec..to bynajmniej nie przylepialy mi laty "pustej
        panienki".Dziwi mnie z jaka latwoscia wjezdzacie na innych.Najwyrazniej szukacie
        tylko zwady..nawet wirtualnie..Moge sobie byc najbrzydsza na swiecie..ale nie ja
        jestem tematem tego postu-tylko Magda Femme...wiec wypowiadaj sie na temat..albo
        w ogole tego nie rob!!!!
    • jasna_79 Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 21.05.05, 19:00
      O rany, nie kłóćcie się, nie ma o co.
      Święte Dziewczątka, które nie mają ochoty oceniać innych, czemu klikają na ten
      wątek, klikają na zdjęcie, ocennie piszą o autorce postu? Mało tego, każda z
      nich oglądała zdjęcia aretse, a nie było takiego przymusu.

Magda Femme - dla mnie jest jedną z celebrities, wprawdzie taką mniejszą, ale
      pijąc z kielicha sławy spodziewa się tych kilku kropli goryczy na dnie. Oto
      one: nie dość, że ubiera się w badziewne szmatki to jeszcze nie umie się
      umalować. W dodatku na tym zdjęciu wygląda na bardzo zmęczoną.

Aretse - fajnie wiedzieć, że jesteś nie tylko miła i elokwentna, ale i
      atrakcyjna. Masz poukładane w głowie i zero skórki pomarańczowej - to rzadka
      kombinacja, brawo :)
      • reggie85 Re: zobaczcie Magde Femme..masakra 21.05.05, 19:11
        Aretse-a powiedz mi ile Ty masz lat??? Bo Twoje wywody sa na poziomie 15latki!
        Niby dałaś zdjęcia zeby Ci napisali prawde,a jak juz wszyscy Cie ocenili(prosto
        w twarz a nie za plecami) To zrobiłas z siebie pokrzywdzona i broniłaś się,po
        co?Przeciez mamy prawo żeby napisac,że jestes nieładna!! W ogole wprowadzasz na
        foryum sporo zamieszania. Co za dobre dla tego forum nie jest!! Generalnie nie
        chce mi sie z Toba gadac,bo bzdury piszesz straszne! Nie odpowiadaj nawet mi,bo
        jak widze te posty z nickami w tytule to mnie trzesie,zawsze do kogos masz
        pretensje!! Żegnam!!!!!!!!!!!!1
        • aretse11 a jednak odpowiem-red 21.05.05, 19:59
      • aretse11 do jasna_79 21.05.05, 19:58
        bardzo Ci dziekuje...od razu widac,ze masz klase..i potrafisz byc obiektywna..
        pozdrawiam Cie serdecznie
    • aretse11 mam wrazenie ze ostro mylisz ludzi na tym forum 21.05.05, 20:01
      to do reggie85..nie zauwazylam,zebym miala do kogos pretensje..co najwyzej jak
      inni maja do mnie..to im odpisuje i tyle..ale badz pewna,ze do Ciebie juz sie
      nie odezwe i nigdy nie odpowiem na zaden twoj post..zebys przypadkiem nie umarla...
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: zobaczcie Magde Femme..masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:18
      Aretse-nie masz nic ciekawszego do roboty?Całe boże dnie spędzasz na Forum i
      odppowiadasz na kazdy post dotyczący ciebie.Uwazam, ze wątki dotyczące ciebie
      stały się już nuuuuuuuudne.Dziewczyny, dasjcie już spokój.
    • Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaaa a tak pozatym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:22
      to nie uwazacie że narobiło się wiele krzyku o nic?Bo jak dla mnie to Aretse
      nie jest warta aby poswięcac jej AZ TYLE POSTÓW(chociaz najwięcej jest i tak
      jej postów hehehe)Jest zwykłą dziewucha, całkiem przeciętnej urody,chociaz na
      pewno niebrzydka.Skończmy ju.z pisanie w tychh dwóch nieciekawych watkach.
      A ty Aretse krytykujesz Femme-a tak naprawdę jest Ona ładniejsza od ciebie,
      choc na tym zdjeciu wyyszła niekorzystnie.
    • Gość: b a gdzies było zdjęcie Areste ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:13
      • miracleyoumakeithappen [...] 22.05.05, 00:31
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: sto Re: do arets IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 12:51
          no to jedna i druga prosimy o zdjęcie, zobaczymy jak wy wyglądacie
          najpełniejesze dziewczyny świata...chyba nie boicie się krytyki?:>
    • Gość: :)) buhaha.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 09:57
      załosna jestes Aretse, masz za wąskie usta i cienki, "dzióbaty" nos, poza tym
      masz grube ręce jak dla mnie i zero rzeźby, naprawde uwazam ze nie masz startu
      do Magdy F.
      • aisha-medea Re: buhaha.... 22.05.05, 13:46
        sluchajcie, moze sie wam nie podobac obgadywanie innych ludzi, ale wiele juz tu
        bylo takich watkow - jednych pelnych zachwytu, innych troche gorszych, na temat
        roznych "gwiazd". Wiec nie wkurzajmy sie na artese, ze krytykuje MF, bo
        rzeczywiscie krytykowac jest na tym zdjeciu to, a niestety "gwiazdowosc"
        zobowiazuje. I tu nie chodzi o urode, tylko o zadbanie o siebie. Nie rozumiem,
        dlaczego naskakujecie na artese, skoro ona sama wystawila sie na krytyke innych
        na swoim watku i w porzadku!! Dostala i krytyke, i pochwaly, i rady. I tak jest
        ok. Naprawde nie musze byc super piekna, zeby powiedziec, co mi sie na tym
        zdjeciu MF nie podoba. I nie rozumiem, skad nagle na tym forum tyle agresji?
        • kropekuk Jako chlop sie wypowiem: wyglada jak przechodzona 24.05.05, 05:41
          dziwka. I najgorsze nie jest "przechodzenie", ale DZIWKOWATOSC. Nb. nie wiem,
          kto to jest i nie chce wiedziec - tak wulgarne baby mnie nie interesuja ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka