Dodaj do ulubionych

KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!!

10.06.05, 14:28
Jestem wściekła i jednocześnie jest mi bardzo przykro.Wczoraj mój chłopak
powiedział , ze chiałby abym trochę schudła bo mam tłuszczyk tu i
ówdzie.Uhhhhhh.... :// Jestem wysportowana, szczupła do disaka a on każe mi
się odchudzaaaać!!!! 165 cm , 53.5 kg. Kazałam mu się bujać i jak Boga kocham
nie odezwę się już do niego , co za mosiek!
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 14:32
      No to mu powiedz,że to on powinien iść na siłownie,żeby Cie dźwignąć,a nie ty
      żeby on miał siłe cie popdnieść... Mój chłop też wolałby,żebym była
      anorektyczna,ale do mnie to nie trafia-od 2 lat to mój argument PRZECIWKO niemu
      i tyle.
      • Gość: tralala Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 14:36
        hehe no i dobrze zrobilas, z czasem pewnie by zazadal zebys wogloe sie zmienila
        a na koniec znalazlby sobie panienke mlodsza i szczuplejsza...

wkoncu kocha sie kogos za to kim jest a nie za to czy ma troche tluszczyku czy
        tez nie. mosiek i tyle..
      • Gość: Anna Karenina Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 10.06.05, 14:37
        dziewczyny, chyba żartujecie, ze wasi faceci faktycznie mówią wam,żebyście się
        odchudzały...przecież wtedy w pierwszej kolejności cycki stracicie i jak ON to
        zniesie...? a poza tym, czy oni sa tacy nieskazitelni, zeby wymagać czegoś
        takiego? nie dajmy się zwariować:-)
        • Gość: ania Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:52
          facetom nigdy się nie dogodzi
          Mój każe mi przytyć :)
          • klemensik2 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 14:54
            165 i 53 kg? Z czego sie odchudzać. Waga idelana przy takim wzroscie to podobno
            57 kg a najlepiej 55 kg. Dobrze że kopnęłaś go w d...!!!
      • Gość: aishaa Ale z czego ten cham kazal Ci sie odchudzic???? IP: *.ciup.fr 11.06.05, 08:53
        Ze szczuplej na wychudzona szczape??? Co za cham!!!
    • kometa6 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 14:54
      Bardzo dobrze zrobiłaś. Ciekawe czy on był taki idealny??? A swoja drogą to
      myslę, że Twoja waga jest jak najbardziej ok!
      PZDR
    • skidblandir dobre :] 10.06.05, 15:10
      serio masz faceta jełopka...
      • siostra-siostry Re: dobre :] 10.06.05, 15:13
        toz to idealna waga! a moze on zartowal?:)
        • Gość: Dagusia Faceci...!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:08
          No nie wiem czy idealna,ale facet mowiacy cos takiego swojej lasce to zwykly
          prostak!Przeciez powinien kochac Cie taka jaka jestes!Ja mam 174 wzrostu i waze
          54.Dla mnie to idealna waga,moj fazcet tez nie narzeka;-)Ale nie sadze bym
          kiedykolwiek od niego uslyszala,ze musze schudnac,nawet gdybym
          przytyla...Ba,wiem to na pewno!I za to go tez kocham-ze On kocha mnie pomimo
          wszystko i za to jaka jestem!!!Misiaczku kocham Cie nad zycie!!!
      • kalooo Re: dobre :] 10.06.05, 15:41
        skidblandir napisała:

> serio masz faceta jełopka

heeee,jełopka!-no nie mogę!!!;DDDDDDD
        • kalooo Ja powiem tak: 10.06.05, 15:43
          jak już wspomniałam-to chłopa sprawa,żeby mu się kobita podobała.Jak nie-to
          albo on niech sie zmienia,albo niech sobie znajdzie nowy model-skoro stary
          model nie jest idealny na jego gust,to widocznie nie tędy droga.I po sprawie-
          niech wybiera.
          • skidblandir kaloo... 10.06.05, 17:25
            nie znasz jełopka? :P
            • kalooo Re: kaloo... 10.06.05, 17:53
              znam,znam...;) Ale jakoś tak mnie to rozśmieszyło,huehue...;D
              • skidblandir Re: kaloo... 10.06.05, 18:32
                to sie ciesze :)
    • Gość: Rudy Kot Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.media4.pl 10.06.05, 15:13
      A z czego miałabyś przepraszam schudnąć? Ja mam 165 wzrostu i ważę jakieś 63
      kilo, a jakoś mój mężczyzna nie każe mi się odchudzać - przeciwnie raczej,
      dokarmia mnie. Ponoć faceci lubią takie okrągłe kobietki do "pomiętoszenia" :)
      i moje obserwacje to jak na razie potwierdzają :) Uszy do góry, nie ma się co
      kretynem przejmować.
    • Gość: sitc Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:15
      A ja się przyzwyczaiłam i mnie to nie rusza, choć nie powiem, że nie pracuje
      nas swoją sylwetką, ale też często słysze że jestem za gruba...
      • siostra-siostry Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 15:20
        a ja w zasadzie jestem szczupla tylko ostatnio brzuszek mam zaokrąglony
        (ostatnio czyli od kilku miesięcy;) i moj facet i tak ciągle mnie
        miętosi..miętosi i miętosi...i znowu miętosi..;))
    • Gość: Nessie mosiek? IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 15:18
      Co to jest mosiek?
      • Gość: aga Re: mosiek? IP: *.net.pulawy.pl 10.06.05, 15:36
        A nie możesz sobie znaleźć innego faceta? Teraz będziesz się odchudzać, jutro
        wyśle cię na odnowę biologiczną, itd......
      • Gość: selena Re: mosiek? IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.06.05, 15:59
        frajer/buc/gupi gupek jednym slowem:) chyba.ja kojarze ten text z podstawowki:))
        • kat_ja1 Re: mosiek? 10.06.05, 16:27
          Nie przejmuj się debilem, denerwują mnie tacy faceci. Mój były facet miał inną
          schizę, chciał np.żebym była blondynką i przez pewien czas namawiał mnie na
          rozjaśnienie i nie przekonywało go to wcale, że ja jako blondynka wyglądam po
          prostu tandetnie (wiem, bo w klasie maturalnej byłam blondynką 2 m-ce:) błąd
          młodości tzw. i nigdy więcej) Ostatecznie odrzuciło mnie od niego, kiedy swoją
          byłą! dziewczynę a obecnie żonę swojego najlepszego kolegi zaczął krytykować że
          jest za gruba i mogłaby wziąć się za siebie i spróbować wyglądać tak jak ja:)
          miał na myśli rozmiar:) Mogłabym coś takiego starać się zrozumieć u faceta
          powiedzmy robotnika( nie obrażając robotników:), który naogląda się
          świerszczyków i chciałby mieć ( w marzeniach:) taką kobietę..najsmutniejsze
          było to że to był facet na stanowisku, a był po prostu prostakiem i tyle..
          Rzucenie go w diabły było najlepszą rzeczą jaką zrobiłam, teraz mam faceta
          który stanowiskiem i pieniędzmi tamtemu wprawdzie nie dorównuje:) za to jest
          najmilszy pod słońcem. Ja mam z kolei obsesję na punkcie swojej figury i jak
          zaczęłam tyć po pigułkach i "wylazł" mi celulit, rozstałam się z nimi...ale
          nigdy od niego nie usłyszałam że jestem za gruba albo że w ogóle przytyłam..:)

Nie przejmuj się chamem i tyle, najpierw zechce żebyś schudła, potem żebyś
          miała większe cycki, większe usta, gęściejsze włosy, bardziej płaski albo
          wystający tyłek...:) a to, że gdybyś się temu poddała, to już nie byłabyś Ty,
          to już inny problem
        • Gość: goldi Re: mosiek? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.05, 08:45
          stary tekst oznaczajcy przed 2 ws Żyda, więc antysemicki, a nikt nie zdaje
          sobie z tego sprawy:(
      • Gość: M Re: mosiek? IP: *.elk.mm.pl 10.06.05, 16:27
        W "Weselu" jest taka kwestia:"Przyszedł mosiek na wesele", to także pogardliwa nazwa Żyda,przenośnie oznacza też buca,chama...
    • easier_to_fly Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 16:29
      Dzieczyno, z jakim ty się palantem związałaś!! Bleeeee.......
    • Gość: karo Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:26
      o ranyści boskie!porąbany jakiś!!!!!no i sie dziwić ze ja chlopa nie mam!
    • mikams75 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 17:59
      znajdz sobie sensownego chlopaka, ktory bedzie zachwycony Toba i Twoja figurka i
      nawet mu do glowy nie przyjdzie ze powinnac cos zmienic!

Co do obecnego - widzialy galy co braly? To jak galy zniesc widoku nie moga to
      niech sie nie gapia.
      Szkoda dziewczyno twoich nerwow na takiego typa, co niby jest tak idealny ze
      moze wymagac od dziewczyn czego zechce.
      Masz super figure i zaloze sie ze nie jeden chcialby Cie blizej poznac i
      zatrzymac przy sobie.
    • Gość: Ivre Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.06.05, 19:23
      Nie wiem skad go wytrzasnelas, ale pozbadz sie raz na zawsze!!
    • Gość: agni Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.06.05, 19:30
      każ mu w zamian, żeby sobie przedłużył, wiesz co... i powiedz że jak to zrobi,
      to się zaczniesz odchudzać, ale nie wcześniej
      pozdr.
      • Gość: agni a tak poważnie... IP: *.chello.pl 10.06.05, 19:35
        to jak facet "każe Ci" coś w sobie zmieniac, to zmień, a jakże...
        ...faceta
        pozdr.
      • agnieszka.a1 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 19:37
        Ja mam ten sam problem,tylko z tą różnicą że to mój mąż namawia mnie żebym
        schudła.Jesteśmy już ze sobą 9 lat i mamy córeczkę.Mój nonstop mi mówi ,że
        chciałby żebym wyglądała jak przed urodzeniem dziecka.Dodam,że przy wzroście
        165cm ważę 67kg.I co ja mam zrobić?
        • Gość: agni Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.06.05, 19:47
          hmm, no nie wiem... co innego postawa Twojego męża, co innego tamtego gościa.
          Oczywiście, jeżeli chcesz schudnąć i zrobic to dla siebie, to się zastanów, co
          zrobić w tym celu, ale jeżeli jest Ci dobrze z tym jak wyglądasz, to myslę, że
          dojdziecie do jakiegoś kompromisu. Wielu kobietom po urodzeniu dziecka figura
          się zmienia, nabierają pewnej dojrzałości, też są w tym piękne. Mało która
          wraca do postaci chudej nastolatki. A co do mężczyzn, no to chyba liczyli się
          biorąc z nami ślub i że mozemy przytyć i że się zestarzejemy kiedyś...
          normmalne, nie. Oni też nie są cały czas bez zmiany, nie?
          Ale na tekst, że facet "każe cośtam" nóż mi się w kieszeni otwiera, bo miałam
          taką koleżankę, co jej najpierw facet nie pozwalał sie malować, potem robił
          awantury o spojrzenia na innych facetów... już są po rozwodzie na szczeście,
          dziewczyna wraca do siebie, ale co ją stłamsił, to stłamsił. Nie dajcie się
          dziewczyny!!!
          • Gość: pączek Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.06.05, 20:01
            Ale ty szczupla przeciez jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja waze wiecej od
            ciebie,jestem niższa(157cm,55kg) a moj mi mówi,zebym najlepiej sie nie
            odchudzała bo jestem mięciutka:-)dobrze,ze go olałas niech sie buja kretyn;-)
          • Gość: francuzeczka Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:14
            mam kobieca figure, biust, pupa te sprawy. jestem z moim facetem 3,5 roku i
            tylko raz uslyszalam od niego aluzje i uwagi co do mojej figury- ze za gruba.
            bylo to w okresie wakacyjnym, wyjechalismy razem, byla nieciekawa pogoda i ja
            sie po prostu PASLAM! moge to powiedziec z czystym sumieniem, jadlam non stop.
            bardzo przytylam. przy wzroscie 164cm wazylam 63kg. delikatnie zaczal mi
            sugerowac ze troche nie bardzo mu sie ta zmiana podoba i zaproponowal, ze jezeli
            chce to moze my wspolnie zrzucic moje kg (przestaniemy kupowac slodycze itp, on
            nie bedzie przy mnie jadl samkolykow- jestem strasznym lasuchem!)
            glupio mi sie zrobilo. wydawalo mi sie, ze tylko ja widze ze spodnie sie nie
            dopinaja?;) podeszlam do tego ambicjonalnie i postanowilam zadzialac. po
            powrocie do domu zaczelam diete, apisalam sie na areobic, schudlam do 57kg,
            nabralam kondycji i czuje sie z tym bardzo dobrze, o wiele lepiej niz wtedy.
            podsumowujac: moja wina bylo takie przytycie na wyjezdzie, sama nie czulam sie
            dobrze ale pewnie ciezko bylo by mi sie zmobilozowac do dzialania a tak mialam
            motywacie i w sumie jestem wdzieczna mojemu facetowi. nie zawazylo to w zaden
            sposob na naszym zwiazku:)
            jezeli chodzi jednak o faceta zalozycielki watku to jest palantem bo dziewczyna
            jest bardzo szczupla, jak pisze wysportowana itp. no i on nie ma prawa
            czegokolwiek zadac a juz na pewno nie by zmieniala siebie pod jego dyktando!
    • stephanie_s Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 20:12
      mój z kolei che mnie "utuczyc"...ale u niego wynika to z troszki o me
      zdrowie,choc nie potrzebnie sie martwi i zawsze mnie straszy ,ze jak nie bede
      jadła bede miała jeszcze bardziej wystające kosci policzkowe niz Małgorzata
      Foremniak:P a ja niejadek z natury jestem,DZiewczyno powiedz swemu facetowi
      zeby spojrzał najpierw na siebie,na pewno tez nie jest taki bez skasy,poza tym
      pierwsze słysze zeby facet lubił anorektyczki..co on by chiał zebys Ty
      niedowagę miała...
      • agnieszka.a1 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 20:25
        Też chciałabym wyglądać jak sprzed narodzin córki.Ale coś nie idzie mi to
        odchudzanie.Mam chore stawy i nie mogę ćwiczyc.Diety ,które stosowałam nie były
        skuteczne(4 kg.w ciągu 2 tygodni i waga stanęła pomimo stosowania jeszcze diety
        przez kolejne 2,5miesiąca).Może ktoś na forum mi doradzi jak schudnąć?
        • zuzaba Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 13.06.05, 17:37
          Agnieszko, ja w ciąży przytyłam z 52 do 70 kg - czyli 18. Wszystko straciłam w
          ciągu 8 miesięcy.
          Karmiłam b.długo piersią i nie mogłam jeść mnóstwa rzeczy (córka alergiczka)-
          m.in. słodyczy.
          Nie jadłam i jem też białego pieczywa, tylko z mąki z pełnego przemiału, nie
          jem ziemniaków i jem bardzo mało słodyczy. Nie piję też słodzonych soków,
          gazowanych napoi. Nie jem tłustych serów.
          Radziłabym Ci zrezygnować z cukru i białej mąki oraz z pełnotłustego nabiału i
          myślę, że to da efekty.
          Skoro masz chore stawy, to może pływanie lub ćwiczenia izometryczne - czyli
          napinanie mięśni, ud, brzucha, łydek.
    • m.a.r.t.i.n Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 10.06.05, 22:34
      No i miał rację! Kobieta ma wyglądać tak jak sobie zażyczy tego jej partner! A jak się nie podoba to, jak to mówią " nie ma ludzi niezastąpionych".
    • Gość: fergie Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:58
      nie mogła bym byc z facetem który oczekuje ode mnie zmiany wyglądu, to jest
      chamstwo co nie miara
    • Gość: lili Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 11.06.05, 08:18
      ja przy takim wzroście ważę 44-45kg i uważam jest ok....mój M. lubi małe i
      drobne dziewczyny...chcę zaznaczyć,że nie jestem chuda! jestem normalna po
      prostu mam chude i lekkie kości więc moim zdaniem waga nie jest adekwatna do
      wyglądu...lepiej podaj ile masz w biodrach, w pasie, jaki obwód uda itp.
      powiemy ci czy dużo czy mało i czy on ma racje...a to że piszecie że facet
      zwariował ja tak nie uważam bo dziewczyny spójrzmy prawdzie w oczy to nasza
      wina że faceci zwracają uwagę na takie rzeczy...zapytajcie waszych ojcó czy
      wiedzą co to liposukcja, cellulit, program SPA itp. to tylko nasza wina bo to
      wszystko robimy nie dla siebie czasem nawet nie dla faceta ale....dla innych
      kobiet, przecież zawsze się z innymi kobietami podświadomie lub świadomie
      porównujemy!!!!!!!!!!!a faceci są w to zamieszani, wszędzie słyszą o dietach,
      masażach i tych wszystkim kosmetycznych pierdach a tak naprawdę oni o tym
      wcześniej nie mieli pojęcia...owszem kosmetyki poprawiają urodę i to bardzo ale
      to że facet cały dzień słyszy: Boże jaka jestem gruba, chyba znowu przytyłam
      muszę iść do fryzjera, wyglądam jak przez okno...to im się już w głowach kręci
      i jak rzeczywiści kiedyś powiedzą nam : kochanie chyba cos ci tu urosło
      jesteśmy w stanie się rzucić z mostu!!!! a kult ciała to nasza wina
      pozdrawiam i polecam 8ABS sama stosuje...od wczoraj bo jakaś zwiotczała jestem,
      a i cieszę się jak mój M. powie jakie to mam jędrne posladki czy piersi...
      • gocha500 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 11.06.05, 08:33
        wogole mogliby sobie faceci ta szczuplosc w dupe wsadzic!!!!!!!!kretynizm i
        tyle!!!!!!i dobrze ze od niego deszlas(o ile dobrse zrzumialam)bo taki wyskok z
        ego strony to poprostu-nie mam slow!!!!!!!

wiecie co ostatnio przeczytalam gdzies ze w swinoujsciu jakas 51 letnia
        zblazowana baba zakazala wstepu na plaze ludziom z nadwaga i otylym oraz bardzo
        otylym!!!!!stwierdzila ze oni smieca i sa obrzydliwi!!!!! i ona jeszcze
        zapowiedziala ze bedzie zaciekle walczyc zeby na calym polskim wybrzeszu tak
        bylo!!!!!!!!!!sama glupia krowa nie jest szczupla tylko ma spora nadwage(bylo
        jej zdjecie)!!!!!matko czegol to ludzi enie wymysla-szykuje nam sie kolejny
        hitler i moze jakies auschwitz!!!!!!!!!!!
        • vanilla_eyes Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 11.06.05, 08:52
          www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4330&Itemid=71
          &news=1

nie wiem jak to sie wkleja, ale skopiujcie i wklejcie :/
          • gocha500 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 12.06.05, 13:18
            wow!!!!a to ciekawe!!!gdzie ja to czytalam bo fakt to to nie byl!!!!!hmmmmm co
            za dziwna sprawa!!!ale dobrze ze sie sprawa wyjasnila bo normalnie chyba bym
            rozszarpala kogos takiego,samam mam nadwage!!!wrrrrrrrrrrr-ale mnie
            przynajmniej mo=az akceptuje!!!
        • Gość: solaris23 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:34
          ja po prostu nie mogę tego czytać!!!!!
          jeżeli ktoś zaczyna się z Tobą spotykać to dokłądnie widzi jak wyglądasz...
          wiec jeśli jemu coś nie odpowiada to znajomość się nie rozwija. a skoro już
          jesteście parą (i pewnie Ciebie kocha) o po co każe się Tobie odchudzać??? W
          moim odczuciu takie zachowanie u facetów wynika tylko z kompleksów które chcą
          wyleczyć przez posiadanie "indealnej" dziewczyny!! jeśli tak jest to niech
          sperd....!!!!
          Pozdrawiam!
    • Gość: prosiaczek25 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: 80.72.46.* 11.06.05, 09:16
      Najbardziej bola facetow sprawy ich "męskości":)))
      Ja bym powiedziała:"wiesz kochanie-schudnę, ale jak Ty wydłuzysz sobie penisa"-
      hahaha.Gwarantuje, ze juz nigdy nie bedzie nic mowił na temat odchudzania-
      wystarczajaco porazisz jego ambicje.
      A swoja droga ja bym mu powiedziała, ze albo akceptuje mnie taka jaka jestem
      albo good bye.
      Taki typ za pare lat wysle Cie na operacje odsysania tłuszczu, ujedrniania i
      powiekszania biustu, redukcje zmarszczek.Nie daj sie dziewczyno, bo to znaczy
      ze nie kocha Cie za to kim jestes tylko jak wygladasz.
      • Gość: zawada 39 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:43
        dokladnie ja bym chyba z miejsca zaproponowala:
        przedluzanie "ptaszka" ew. prostowanie itp,
        depilacje
        operacje odstajacych uszu
        manicure, pedicure
        albo cokolwiek innego zeby delikwentowi dopiec
        dziewczyna nie daj sie
    • Gość: MILUTEK niech sam sie odchudza-kretyn !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.06.05, 11:51
      MASZ RACJE DZIEWCZYNO JAK GO RZUCISZ, KOLES STUKNIETY-TAKA WAGE TO MARZE OD
      DAWNA ZEBY MIEC !!!
      MAM 170 CL WZROSTU I WAZE ...UWAGA...80 KG A MOJ MAZ MNIE KOCHA I PRZYTULA I
      CALUJE I KOCHA I BRZUCH WSZYTSKO I CO CHWILE MA OCHOTE NA SEKS I LATA ZA MNA
      JAK WARIAT.
      ZAMIERZAM MIMO TO SCHUDNAC BO NAPRAWDE MAM Z CZEGO, ALE TY... PARANOJA!
      NIEKTORYM CHLOPOM TO SIE WE LBIE PRZEWRACA!!!
      A CO JAK ZAJDZIESZ W CIAZE? TO CIE RZUCI BO POWIE ZE MASZ ZA DUZY BRZUCH ?!
      GOWNIARZ!
      • Gość: MILUTEK Re: niech sam sie odchudza-kretyn !!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.06.05, 11:55
        A SWOJA DROGA PISZE PRACE DYPLOMOWA I ROBILAM WLASNIE BADANIA NA PODOBNY TEMAT
        I 78 % FACETOW (OK. 20-25 LAT)ZAZNACZA, ZE IDELANA PARTNERKA MA BYC...
        ZAOKRAGLONA ( Z MOZLIWYCH: SZCZUPLA, ZAOKRAGLONA, PUILCHNA)
        JAK BYS SCHUDLA, TO BY Z CIEBIE TYLKO KOSTECZKI ZOSTALY I ZECHCIALO BY CIE MOZE
        5% CALEJ MESKIEJ POPULACJI HEHE. ZARTUJE, ALE SERIO, MASZ SUPER WAGE, A MOJ MAZ
        TO BY POWIEDZIAL ZE ZA CHUDA JESTES ;))
    • Gość: GOŚĆ Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.elk.mm.pl 11.06.05, 17:11
      I DOBRZE ci POWIEDZIAŁ, BO ZA GRUBA JESTEŚ.
    • Gość: Lenka Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.06.05, 17:32
      Odrazu napiszę, że takie zachowanie mi się nie podoba.
      Ale widzę, że niektórzy różnie do tego podchodzą w zależności kogo ten problem
      dotyczy.Jakiś czas temu był podobny temacik tylko to dziewczyna chciała by jej
      chłopak schudł i jakoś takiego oburzenia jak w tej chwili nie widziałam,wprost
      przeciwnie pojawiły się rady jak go do tego zachęcić.
      • mgielka83 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 11.06.05, 17:40
        no własnie mnie równiez zastanowiła sytuacja odwrotna:) jak skłonic faceta zeby
        cis z brzyszyskiem zrobił i nie najechać mu na wielebne ego, i jednoczesnie
        asertywnie przyjmowac krytyke pod własnym adresem.

Poza tym nieco ten facet przegiął, to fakt.
        Ale co ogólnie z przypadkami tego typu?
        • Gość: Aga Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.litnet.osi.pl 11.06.05, 17:53
          ja bym zareagowała tak jak niektóre z was schudne jak ci fiutek urosnie..
          Widzialy gały co brały jak ci sie nie podoba zegnaj
        • Gość: aga Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.litnet.osi.pl 11.06.05, 17:53
          Giggle jestes moze z Gliwic.??

Mam kolege ktory tez tak w ostatnim czasie powiedział lasce.Zbluzgałam Go
    • Gość: kaska Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:09
      a co powiecie na to...facet po trzech miesiacach znajomosci cos sobie ubzdural
      i zaczal mu przeszkadzac fakt ze jestem szczupla... oto czesc jego tworczosci:
      powinnas cale zycie w ciazy chodzic, jestes sucha, jestes plaska z przodu i z
      tylu, nie masz nic a przeciez sa kobiety ktore maja wszystko!!! dacie wiary ...
      • Gość: Dagusia Do Kaski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:16
        Przeciez masz wszystko-przeciez jestes kobieta!!!Mam nadzieje,ze ta znajomosc
        sie juz skonczyla...!Nie rozumiem,dlaczego niektorzy faceci (a raczej wiekszosc)
        mysla o sobie jak o nie wiadomo kim!!!A tak prawde mowiac,laski-spojrzcie tylko
        na nich:jak nie chudzi i bambry,to skoksowani i glupi!Luster w domu nie maja i
        ci ,ktorzy tak traktuja laski to skonczeni palanci!Niech spojrza lepiej na
        siebie-o zgrozo!!!No ale coz,jak mozna cokolwiek kurzemu mozdzkowi
        przepowiedziec...;-)
        • gocha500 Re: propos chudnieca faceta!!! 12.06.05, 13:23
          ta dziewczyn aktora tu pislaa jakodchudzic faceta widocznie miala do tego powod
          idlatego nie posypaly sie zadene takie wypowiedzi. widocznie gosc mial z czego
          sie odchudzac czego nie mozna powiedziec o tej dziewczynie!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Monia Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! IP: *.xtra.pl 12.06.05, 14:40
      mam podobny wzrost i wage i na litosc boska nie mam nigdzie tluszczu! gdzie on
      przy takiej wadze mogl wyszukac u ciebie jakis tluszcz?!? chyba ze nie sluchal
      na biologii i nie wie ze kobiety nie maja takich pup i ud jak faceci z
      wiadomych wzgledow!! nie przejmuj sie...
    • jasna_79 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 12.06.05, 15:38
      Hej, jeśli tak Ci powiedział, to znaczy, że ciąga się za Tobą z uwagi na Twój
      wygląd, a to raczej nie sprawdzi się na dłuższą metę.

Jak każda z nas zasługujesz na kogoś, kto kiedyś w wieku 70 lat nadal będzie
      Cię nazywał swoją "najpiękniejszą dziewczyną" :) A to raczej nie ta osoba,
      której prawidłowo kazałaś się bujać ;)
      • flower15 Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 13.06.05, 08:57
        a mój nigdy nie robił mi uwag, zawsze byłam dla niego ładniutka,ale ostatnio mi
        powiedział,że nie podobają mu się moje włosy.zdołował mnie totalnie.Ale nawet
        nie okreslił co miałabym z nimi zrobić.
    • zuzaba Re: KAZAŁ MI SIĘ ODCHUDZAĆ !!!!!!!! 13.06.05, 17:24
      Pognać gada.
      A jak będziesz miała zmarszczki, to co Ci powie?
    • Gość: Sobótka A TO CIUL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:32
      Dziewczyno, Ty rzuć go w diabły! Ale przedtem napisz jeszcze jak ten ciul
      wygląda... Nie, żebyś miała zły gust (nie, nie! w to nie wątpię), ale ciul
      pewnie "kaloryferka" na brzuszku nie ma, co??
      Pozdrawiam. Trzymaj się ciepło.
      I NIE CHUDNIJ!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka