Dodaj do ulubionych

Golden Rose

22.06.05, 12:43
znacie ich kolorowke? wiem, ze lakiery sa trwale i dosyc niedrogie, ale co z
reszta? mozecioe cos na ten temat powiedziec?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiola Re: Golden Rose IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:07
      Mam ich tusz do rzęs Beauty waterproof i muszę stwierdzić że mimi iż był tani,
      chyba jakieś 11 zl. to nie nadaje się do niczego.Zdecydowanie nie polecam.
      Lakiery są jak najbardziej ok. a o reszcie nie wiem.Pozdrawiam
    • brzezink Re: Golden Rose 23.06.05, 14:15
      ja polecam
      błyszczyki, są naprawde fajne dobrze się nakładają, fajnie błyszczą, i są
      trwałe
      szminki,, (z mieniącymi się drobinkami) efekt jest piorunujący
      lakiery,,, goraco polecam (prędzej po tygodniu zaczynają się końcówki ścierać
      niż miałby odprysnać)

pozdro
      miłych zakupów
      • Gość: aga Re: Golden Rose IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:25
        Ja polecam tusz z serii Elegance 4x i ten z białą bazą, niezła jest także
        pałeta 5 cieni do powiek oraz dla mnie rewelacyjny top speed glos - utwardzacz
        i nabłyszczacz do paznokci.
    • Gość: Sandra Re: Golden Rose IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.05, 14:43
      Namowilam kolezankę na kupno cieni poczwornych, takie wyplukle kółeczka. Są
      super! ..a mam naprawdę spore doswiadczenie z wieloma cieniami, takze
      wysokopolkowymi.
      • iselle Re: Golden Rose 23.06.05, 16:40
        A ile kosztują te cienie? Ja mam 2 pomadki i lakier ale jakoś nie wypróbowałam
        jeszcze. Za to jestem zadowolona z odżywki bazowej na paznokcie serii Classics
        czy jakoś tak. Utwardzacz wierzchni już gorzej bo złazi płatami :( chociaż to
        przez moją pracę wymagającą bardzo częstego kontaktu z wodą.
        • Gość: Sandra Re: Golden Rose IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.05, 16:42
          35zl
          • Gość: Kasia Re: Golden Rose IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 18:31
            Ja mam tusz z serii Classic i jestem zachwycona. Nie przypuszczalam, ze tusz
            za.. 7,90 (sic!) moze tak pieknie: wydluzac, podkrecac, pogrubiac i rozdzielac
            rzesy.
    • Gość: Midi Re: Golden Rose IP: *.visp.energis.pl 23.06.05, 18:52
      Lakiery są bardzo trwałe. Róż do policzków raczej bardzo kiepski. Cienie -
      hmmm. Niby duży wybór i tanie, to jest duży plus. Ale nie są najlepszej
      jakości, nie ma się co oszukiwać. Za tak niską cenę do zaakceptowania, ale moga
      podrażniać co wrażliwsze oczy (koleżanki się na to skarżyły, juz trzy). Ja
      osobiście nie lubię takiej dziwnej rzeczy w tych cieniach: kolor samaego cienia
      (tej pastylki w pudełku) wygląda inaczej niż na oku - różni się i odcień, i
      temperatura barwy, szczególnie przy beżach, brązach i złotych odcieniach.
      • iselle Re: Golden Rose 23.06.05, 19:37
        To niepocieszające. A wirko-mozaiki pudrowe? (chyba do użycia jako róż), szkoda
        żeby coś za 32 złote było badziewiem, chociaż wygląda interesująco. A miał ktoś
        kredki GR? Ciekawe, że przy lakierach za 5 zł mają cienie za 30-kilka: od
        tanizny do drożyzny, jakby się nie dało bardziej wyrównac..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka