Dodaj do ulubionych

gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE???

IP: *.chello.pl 22.06.05, 14:45
Poszukuję dobrego miejsca, gdzie mogłabym chodzic na AEROBIC a może jeszcze zapisując sie tam, możnaby uczęszcz.. w zajęciach w pilates etc.
Chciałabym się trochę poruszać, ale i doprowadzić mój brzuszek do wyglądu...Co polecacie?
Bardzo by mi zależało na podaniu nazwy miejsca, ewentualnie strony internetowej, telefonu...
Cena...Na pewno nie powyżej 100 zł za miesiąc. Czy w ogóle za 100 mozna znaleźć jakieś miejsce, gdzie można chodzić 3 razy w tyg.
pozdrawiam i dzięksy:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Izabela Re: gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE??? IP: *.devs.futuro.pl 22.06.05, 18:59
      Sprawdź Fit&Fun: www.fitfun.pl
      Pilates 2x w tygodniu 105pln. Niestety na Bródnie :-(
      Szczególnie polecam instruktorkę, Monikę Sz. Chodziłam do niej na inne zajęcia
      (nie pilates) i jest najlepszą instruktorką jaką spotkałam. Kompetentna i
      emanuje niesamowitą pozytywną energią. Po prostu rewelacyjna.
    • Gość: Ami Re: gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 19:39
      A Ursynów ci pasuje? Jak tak, to polecam fitness klub UCSiR (Hawajska,
      Hirszfelda i Wilczy Dół). 2x w tyg 96 zł, 3 x 121 zł. www.ucsir.pl
    • Gość: pomaranczka5 Re: gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:19
      Mogę polecić Gymnasion. Jeżeli jesteś studentką to za wejście do godziny 16:00
      zapłacisz 99 miesięcznie. W ramach tego abonamentu możesz korzystać do woli z
      aerobiku, bez umawiania się na konkretne godziny, ile razy w tygodniu chcesz,
      siłowni i sauny.
      Jęzeli nie jesteś studentką to jest znacznie drożej;)

Jeżeli mieszkasz na Bemowie to proponuję Aplauz.
      3 x tyg to koszt 120pln. Acha, obowiązuje wpisowe 30pln. Jest jednorazowe.
      w ramach tego: sauna i siłownia w tych dniach kiedy zajęcia z aerobiku.

Napisz gdzie mieszkasz bądź pracujesz to może łatwiej coś bedzie wykombinować.

Ja osobiście polecam TBC, wydaje mi się najciekawszą formą.
      Ćwiczenia na wszystkie partie ciała z użyciem lekkich przyborów,takich jak np.
      hantle, piłki, szarfy itp.

Jeżeli chcesz położyć główny nacisk na brzuszek to polecam ABT<różne nazwy
      można spotkać> kształtujący głównie dolne partie ciała: brzuch, biodra, nogi.
      pozdrawiam
    • Gość: miri Re: gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE??? IP: *.chello.pl 22.06.05, 22:53
      mieszkam na Mokotowie
      • Gość: pomaranczka5 Re: gdzie na AEROBIC w WARSZAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:34
        to do gymnasionu miałabyś niedaleko<tzn kwestia gdzie na mokotowie bo jest
        spory;)> no i kwestia nr 2: czy jesteś studentką bo jak nie to bedzie drożej:/
        www.gymnasion.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka