Dodaj do ulubionych

Samoopalacz w żelu Kolastyny

30.06.05, 15:31
z drobinkami w dodatku.....tak poczciwie wyglądał, cena też poczciwa-
niestety idzie w parze z jakością..........Plamy smugi i td. Drogie kolezanki
doradźcie mi co robić.. Posmarować się jeszcze raz? Te przebarwienia się
pokryją? Pytam bo jestem ciemna w tym temacie. Jaki samoopalacz polecacie?
Obserwuj wątek
    • aldonap22 Re: Samoopalacz w żelu Kolastyny 30.06.05, 18:35
      Spróbuj użyć peelingu, a później porządnie przemasować skórę zwykłym mydłem i
      szorstka gąbka albo rękawicą. Polecam piankę do opalania DAXa, daje świetne
      rezultaty i opalenizna jest naturalna (jesli raz sie posmarujesz, bo jak kilka
      razy to kolor nie jest naturalny i smugi moga być)
    • Gość: Biedrona Re: Samoopalacz w żelu Kolastyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 18:44
      A ja jestem bardzo zadowolona z tego samoopalacza-skóra ma piękny ciemnobrązowy
      odcień i nie spływa pod prysznicem ;)
      mnie też za pierwszyma razem zrobiły się dwie wielkie krechy na nogach,ale
      teraz już wiem że trzeba go długo wcierac- żeby nie było widać już mokrych
      śladów...
      posmarowałam się nim w piątek i dopiero po wczorajszym peeligu kawowym się zmył.
      • Gość: Zyga Re: Samoopalacz w żelu Kolastyny IP: 193.151.48.* 30.06.05, 19:07
        tez sie nacielam na ten samoopalacz!!!!!!okropne rzeczy!!!!!ja sie szorowalam
        szorstka gabka i jakos troche sie zmylo!!!!ale badziew jak nie wiem co!!!
    • hennessy1 Re: Samoopalacz w żelu Kolastyny 01.07.05, 10:43
      Najlepsza na plamy po samoopalaczu jest cytryna z solą - weź plasterek cytryny,
      nasyp na niego trochę soli i potrzyj plamy. Jesli chodzi o samoopalacz to moim
      zdaniem najlepszy jest Dax w piance. A jak chcesz wykorzystać jeszcze ten żel
      Kolastyny to najlepiej posmaruj się najpierw balsamem nawilżającym, poczekaj aż
      się wczłonie i dopiero nałóż samoopalacz, wtedy się bardziej równomiernie
      rozprowadzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka