ola_86 30.06.05, 21:06 Jaki szampon bedzie najlepszy do moich włosów, które są cienki, zniszczone, przetłuszczajace sie, rozdwajające się, farbowałam ostatnio w styczniu, a i dodatek od pewnego czasu same sie zaczęły kręcić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swinka_morska Re: Odpowiedni szampon IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 22:03 na rozdwojone koncowki najlepsze bedda nozyczki fryzjerskie, a potem bedac na twoim miejscu bym kupila w aprtece nafte do wlosow (firmy Anna) - mi pomogla baaaardzo i nareszcie z powrotem mam grube i silne wlosy... (dziala na zasadzie odzywki) co zas do szamponow to zdegustowana tymi "z lepszej polki" (a to wlosy wypadaly, a to dostawalam lpiezu i inne rozne niespodzianki) siegnelam po polke najzizsza, na zasadzie, ze skoro one wszystkie sa do d*** to po co przeplacac (mam wlosy szybko przetluszczajace sie) i kupilam z serii ziola polskie pokrzywowy... konsystencja szamponu okazala sie nad wymiar wydajna, co wiecej, od praie pol roku nie ku[uje juz zadnego innego szamponu, a stan moich wlosow zaskoczyl dzisiaj nawet sama fryzjerke.... (bynajmniej pozytywnie oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_86 Re: Odpowiedni szampon 30.06.05, 22:26 dzieki :* sprobuje chociaz nie wiem czy to na moje durne wlosy poskutkuje :) Odpowiedz Link Zgłoś