Dodaj do ulubionych

Pytanie o Elizabeth Areden

01.07.05, 15:54
Czy orientujecie się skąd te wszystkie wypżedaże w perfumeriach i na
internecie zapachów Elizabeth Areden? W Rossmanie widziałam EDT 50 ml
Sunflowers za 49 zł. Czyżby marka się zwijała?
Obserwuj wątek
    • black_magic_women Re: Pytanie o Elizabeth Areden 01.07.05, 16:12
      a maja do nich testery?chcialam kupic ARDENBEAUTY dla mamu ale nie maja
      testerow/choc sa 2 ross!/a bez powachania trudno kupowac.aha,w galerii ceny
      normalne;)
      • syshda Re: Pytanie o Elizabeth Areden 01.07.05, 16:15
        Akurat ARDENBEAUTY na wyprzedaży nie widziałam. Moze dotyczy to tylko wybranych
        zapachów.
        • black_magic_women Re: Pytanie o Elizabeth Areden 01.07.05, 16:39
          jest po 99zl!
    • krodii Re: Pytanie o Elizabeth Areden 01.07.05, 21:00
      Dystrybutorem Elizabeth Arden na Polske była firma Diparlux ktora zrezygnowała
      ze spraowadzania produktów tej marki. Aby to nie zalegało w perfumerii
      potrzebna była obniżka cen lub giefty przy zakupie dla klientów.
      • Gość: ??? Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 21:37
        Nie rozumiem, jaki to ma związek z niską ceną??????
        • Gość: black_magic_women Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 01:23
          jak to jaki?pozbywaja sie zaleglego towaru!
      • syshda Re: Pytanie o Elizabeth Areden 03.07.05, 16:59
        Dzieki krodii, to jest to potwierdzenie, ktorego potrzebowalam. Dziwi mnie
        tylko, ze w wielu miejscach ceny nadal sa wysokie np. w galerii centrum 99 zl
        za 50 ml. W kazdym razie jesli ktos chce cos z tych zapachow kupic, to warto
        sprawdzic cene w kilku miejscach.
    • Gość: basiaplewik Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 07:21
      szkoda że dopiero przy pozbywaniu się towaru firma wprowadziła NORMALNE ceny .
      w tamtym tyg. został zrobione dla mnie zakupy w conectticut(usa) i tak :
      50 ml sunflowers kosztuje 10 dolarów! 75 ml piątej aleji to koszt 15 dolarów !.
      a u nas kosmos, elizabeth arden nie jest firmą wysokopółkową tak jak próbują
      nam wmówić polscy spzedawcy i dystrybutorzy
      • black_magic_women Re: Pytanie o Elizabeth Areden 02.07.05, 11:32
        serio?a zylam w przeswiadczeniu,ze jest!!tos mnie zaskoczyla;)
    • basiaplewik Re: Pytanie o Elizabeth Areden 02.07.05, 15:44
      cześć, ja też kiedyś żyłam w tym przeświadczeniu :) dlatego staram sie ie
      kupować perfum w polsce, nie chcę dać się orżnać, kiedyś mogłam sobie tylko
      pomarzyć o perfumach , kiedy ceny zaczynały się od 200 zł wzwyż. Teraz
      zamówiłam sobie w stanach( przylecą już za miesiąc z moją siostrą). oprócz 5th
      avenue zażyczylam sobie "sunflowers", 10 dolarów za 50 ml, skin trussardi 16
      dolarów za 50 ml, za 130 zł mam zapas fajnych zapachów :) a jeśli kupuję
      wpolsce to mam paru sprzedawców na allegro, taniej niż w sklepie ale nie
      powalająco...
    • Gość: macarena Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 03.07.05, 17:08
      E.arden to najgorsza marka za granicą, we Francji wogole te produkty się nie
      sprzedają. Myslałam ze wiecie o tym.
      • Gość: macarena Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 03.07.05, 17:10
        przeciez te niby perfumy wogóle nie utrzymują zapachu.
        • Gość: micek Re: Pytanie o Elizabeth Areden IP: *.cap.east.verizon.net 03.07.05, 17:16
          W USA zapachy tej marki i owszem sprzedawane sa w sklepach z przecenionymi
          rzeczami (Marshalls,Ross) i mozna trafić właśnie takie cuda jak 50 ml za $10.
          JEdnak kolorówka i pielęgnacja nadal jest dostępna tylko w department stores i
          cenowo zbliżona jest do Clinique, więc nie taka znów tania. Poza tym firma
          często gesto się promuje,szczególnie od czasu gdy jej twarzą została Catherine
          Zeta Jones.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka