Dodaj do ulubionych

seria zapachowa

IP: 171.31.0.* 01.08.02, 09:45
Hej Dziewczyny,
mam takie pytanko: akurat jutro wracam z zagranicy i oczywiscie planuje
zakupki na lotnisku. Mam ochote zrobic sobie przyjemnosc i zakupic cos do
mojej wody perfumowanej (Allure, Chanel od wielu lat i na cale zycie;-). Co
polecacie, zeby efekt zapachowy byl jak najlepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: seria zapachowa IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 09:50
      Hej:) Ja tez kocham allure. Z tej serii mialam same fajne rzeczy, wiec opisze
      ci wszystko, sama sobie wybierz:) Lotion do ciała, bardzo fajnie nawilza,
      mgielka do ciala - pachnie troche delikatniej ale allurem:), mgielka do wlosow
      podobnie jak do ciala no i dla mnie najwieksza rewelacja tylko nie wiem czy
      dostaniesz to na lotnisku - puder do ciala. Zapakowany w przesliczne srebrne
      okragle metalowe pudeleczko z duzym puszkiem, koloru bialego. Jak sie tym
      talkiem wypackasz po calym ciele to naprawde pachnie bardzo delikatnie ale za
      to az do nastepnego prysznica:)
      A tak w ogole to teraz jest przesliczna seria allura specjalnie na lato w
      troszeczke innej kolorystycznie butelce, bardziej cytrusowe niz tradycyjne ale
      tez sliczne i do tego jest opalizujacy balsam do ciala tez w tej letniej nucie
      zapachowej, moze sobie kup to na lato? pzdr
      • Gość: nat Re: seria zapachowa IP: 171.31.0.* 01.08.02, 09:57
        Witam fanke Allura;-) ta letnia serie chcialam juz nabyc wylatujac z wwy, ale
        na lotnisku nie mieli:-( Wlasnie sobie bylam na stronach Chanel i wypatrzylam
        ten puder do ciala - powiedz czy on jest wydajny, czy ma jakies typowo pudrowe
        wlasciwosci poza zapachem - matuje, wygladza, wyrownuje skore? A do ciala to
        ktore - bo wypatrzylam krem, balsam i lotion w sprayu?
        • Gość: agul Re: seria zapachowa IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 10:12
          Ja mialam balsam i lotion, balsam lepiej natluszczal, ale lotion sie lepiej
          rozprowadzal, poza tym zadnej roznicy. Puder jest dosc wydajny, nie pamietam na
          ile starcza ale na pol roku to na pewno, pod warunkiem oczywiscie ze nie
          codziennie go uzywasz:) Jakichs specjalnie pielegnujacych wlasciwosci nie ma
          poza tym ze jak sie wysmarujesz to jest taka gladziutka skora. Ale naprawde ci
          go polecam, bo to taki sliczny prezencik dla samej siebie - i ladne opakowanie
          i srodek i zapach. Odrobinka luksusu:-)) Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka