IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.07.05, 20:16
czesc wszystkim mam do was dziewczyny pytanie : czy ktoras z was skorzystala
z zabiegu opartego na kwasach badz to u kosmetyczki badz u dermatologa???
jesli tak to ile zabiegow jest potrzebnych aby zaczelo byc widac efekty???
Jak skora wyglada bezposrednio po takim zabiegu i czy rzeczywiscie nalezy
wowczas strasznie na nia uwazac a najlepiuej nie wychodzic z domu??? No i
jeszcze jedno na koniec jak czest nalezy powtazac takie zabiegi i ile srednio
one kosztuja??
dzieki i pozdrawiam wszystkich serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: kwasy IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 04.07.05, 23:47
      • Gość: Ania Re: kwasy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:37
        Musisz poczekac z kwasami do jesieni. Żadna kosmetyczka o zdrowych zmysłach nie
        zrobi Ci kwasów latem. cena od 60 do 100 zł za zabieg, potrzebna jest seria.
        • Gość: vikaa Re: kwasy IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 07:58
          Ja robiłam kwasy wczesną wiosną i zdązyłam zrobić tylko 2 zabiegi kwasami
          owocowymi u kosmetyczki bo słoneczko coraz mocniej przygrzewało. A po kwasach
          nie mozna się minimum 2 tygodnie opalać, a ja nie miałam zamiaru sie chować w
          domu. Juz po tych dwóch zabiegach widziałam różnicę. Bużka wygładzone wszystkie
          jakies nierównoci w kolorze zeszły i wszystko sie pogoiło oraz cera przestałą
          sie tak przetłuszczać. Naprawde super. W gabinecie po nałozeniu kwasów moja
          kosmetyczka mówi spojrz sobie w lustro i zibacz jak one działają, jak ja się
          zobaczyłam to az szoku doznałam, byłam jak burak taka czerwona. Ale one tak
          działaja. Pozniej po ich zmyciu kosmetyczka nakłada normalizator i po ok 20-30
          minutach juz wygladasz normalnie i mozesz wyjsc. Na jesien lub zimą znów sie
          wybiore pewnie juz na wiecej tak z 4 zabiegi. Kosmetyczka zawsze mówi ile
          jeszcze trzeba razy przyjsc. Ja za jeden zabieg placiłam 45zł. I miałam robione
          najniższym stężeniem 20%. W gabinetach mają najwyższe stęzenie 30%. Ale ja mam
          za delikana bużke na takie mocne i ponadto nie potrzebuję takiego mocnego:-)
          • niusiak555 Re: kwasy 05.07.05, 10:50
            a gdzie robiłaś ten abieg, bo cena 45 zł mnie zaintrygowała, ja kiedyś płaciłam
            ok 80 - 100
            • Gość: vikaa Re: kwasy IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 15:46
              Mieszkam w Tychach i robiłam u mojej zaufanej kosmetyczki w bardzo dobrym
              salonie kosmetycznym. Jesli cie interesuje coś więcej to pisz a ja ci odpowiem:-
              )
              • Gość: ana Re: kwasy IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 18:36
                > Mieszkam w Tychach i robiłam u mojej zaufanej kosmetyczki w bardzo dobrym
                > salonie kosmetycznym. Jesli cie interesuje coś więcej to pisz a ja ci
                odpowiem:
                > -
                > )

vikaa napisz prosze czy ten salon to moze u p.H.Seweryn??bo wiem ze to bardzo
                dobry salon
                • Gość: vikaa Re: kwasy IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 18:45
                  Nie to jest salon "Uroda" koło kina Andromeda na ul. Bocheńskiego. Tylko tam są
                  dwie zmiany z róznymi kosmetyczkami. Ja zawsze chodzę na zmianę do Pani
                  Dominiki :-)
                • Gość: vikaa Re: kwasy IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 18:45
                  Nie to jest salon "Uroda" koło kina Andromeda na ul. Bocheńskiego. Tylko tam są
                  dwie zmiany z róznymi kosmetyczkami. Ja zawsze chodzę na zmianę do Pani
                  Dominiki :-)
    • wrau Re: kwasy 05.07.05, 17:43
      a wiecie moze czy kwasy pomagaja cerze tradzikowej??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka