Dodaj do ulubionych

lasting performance MAX FACTORA

05.07.05, 23:45
Mam pytanie. Bardzo lubię ten podkład doskonale kryje nie tworząc
jednocześnie efektu maski. Zastanawiam się jednak czy nie wpływa żle na stan
skóry a szczególnie czy nie zatyka porów. Czy wiecie coś na ten temat. Dzięki
za wszystkie rady.
Obserwuj wątek
    • madai Re: lasting performance MAX FACTORA 05.07.05, 23:58
      ja tez lubie ten podklad i wlasnie nie wiem czy nie zatyka porow. Obawiam sie,
      ze tak. odkad go nie uzywam, bo jest lato-mam mniejsze problemy z cera, ale nie
      wiem, czy to dzieki sloncu, czy przez odstawienie go.
      • ewatabo Re: lasting performance MAX FACTORA 06.07.05, 09:27
        mam podobne wrazenie, przede wszystkim po roku stosowania mam wrazenie, że
        poiększyły mi się pory i ogólnie cera postarzała się, ale może to nie jest wina
        podkładu.
        • Gość: Livia Re: lasting performance MAX FACTORA IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.05, 15:44
          To jest wina podkladu. Lasting Performance ma dluzsza mete bardzo wysusza -
          stad wrazenie, ze cera sie postarzala. Uzywalam go niemal cala zime, cera byla
          wysuszona, odzyla dopiero wiosna - gdy odrzucilam wszelkie mazidelka. Nie
          zauwazylam natomiast, aby zapychal pory.Nie mialam ani jednego wyprysku podczas
          stosowania tego podkladu.
          • ewatabo Re: lasting performance MAX FACTORA 06.07.05, 19:07
            To co uzywać, żeby nie było tych wszystkich negatywnych skutków. Znacie jakis
            podkład, który nie zatyka porów, nie wysusza, nie niszczy cery. A może nie
            używać fluidu tlko sam korektor?
            • livia79 Re: lasting performance MAX FACTORA 07.07.05, 21:00
              Jedyny dobry podklad jaki znam, ktory nie zatyka porow, RACZEJ nie wysusza,
              jest lekki i lagodny, to HYDRALIGHT ISADORY. Mozna teraz kupic za dawadziescia
              pare zlotych takie malutkie buteleczki, na probe. Polecam.
    • sitc Re: lasting performance MAX FACTORA 06.07.05, 15:47
      Czy zatyka pory najlepiej sama ocenisz, bo co jednemu szkodzi, drugiemu nie
      musi. Popatrz czy nie pojawiają się drobne zaskórniki, grudki pod skórą i czy
      pory nie są poszerzone. Ja strasznie żałuje, że nie moge go używać właśnie ze
      względu na zatykanie porów, bo generalnie na buźce sprawdza się super.
      • madai Re: lasting performance MAX FACTORA 06.07.05, 23:02
        ja tez chyba przestane go uzywac, bo cera mi sie tylko pogorszyla. Lecz to
        jeden z lepszych podkladow, jakie znam :(
    • mattbel Re: lasting performance MAX FACTORA 07.07.05, 21:38
      a wiecie, ja tez stosujac ten podklad mam wrazenie, ze skora mi sie postarzala.
      a to jeszcze nie ten wiek. poza tym nie pale panierosow, nie opalam sie, wiec to
      chyba jednak wina podkladu. jak sie skonczy (na szczescie nie duzo go juz
      zostalo, no ale ja uzywam jedno opakowanie przez rok albo dluzej. wiec jeszcze
      starczy ta resztka na jakies 3 miesiace)to wyprobuje hauschke. tylko nie wiem
      czy kupic od razu podklad czy taki fluid do mieszania z olejkiem lub kremem. ale
      chyba to drugie.
      • mattbel Re: lasting performance MAX FACTORA 07.07.05, 21:40
        p.s. hauschke kupuje dlatego, ze jest z samych naturalnych surowcow roslinnych i
        nie ma parabenow. a gdzies przeczytalam, ze to one moga mieszac cos w hormonach
        w skorze i nasilac tradzik:/ a te kosmetyku l'oreala to raczej mocno chemiczne są:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka