chlopak2005 05.01.06, 10:33 Hmmm... Mam kolejne pytanie: Czy panowie powinni sobie golić pośladki? Czekam na odpowiedzi na moje pytanie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayday20 Re: Czy...? 05.01.06, 23:01 Hm, dla mnie powinni. Ale niektórzy faceci twierdzą, że nie powinni się depilować nigdzie. Odpowiedz Link
anula36 Re: Czy...? 06.01.06, 00:49 lepiej woskowac - odrastajaca szczecinka jest nieprzyjemna w dotyku. Odpowiedz Link
raiderka Re: Czy...? 06.01.06, 15:31 Absolutnie nie ,męski tzn owłosiony,zadnej depilacji nie róbcie z siebie bab.pozdro Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy...? 06.01.06, 19:05 Hehe. Raiderka ma trochę racji, tyłeczek to już była by przesada moje drogie panie tak mi się wydaję... Odpowiedz Link
anula36 Re: Czy...? 07.01.06, 10:40 czemu? Co t za przyjmnosc nurkowac palcami w gaszczu wlosow. Ladne cialo to dzialo bez wlosow. Popatrz na modeli na zdjeciach w kolorowych gazetach, tanczerzy- widziales zeby byli gdzies obrosnieci? Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy...? 08.01.06, 11:43 "Popatrz na modeli na zdjeciach w kolorowych gazetach, tanczerzy- widziales zeby byli gdzies obrosnieci?". No właśnie,ale to modele, tanczerze itd. A ja nie jestem żadnym z nich:). Więc chyba nie musze tego wszystkiego robić:P i nie będę wszystkiego robił:P. Oni mają taką pracę;) hehe. Strzygę sobie włosy na głowie,zarost oraz w miejscach intymnych to chyba wystarcza... pozdro (Bez przesady ze wszystkim:D) Odpowiedz Link
anula36 Re: Czy...? 08.01.06, 13:08 to nie przesada - to juz teraz standard. Na szczescie.Facet ma wygladac nei tylko dlatego ze zawodowo pokazuje cialo. Odpowiedz Link
paulineczkaa Re: Czy...? 26.01.06, 01:35 wedlug mnie najlepiej by bylo jakby chlopak zajmowal sie tylko zarostem na twarzy i wlosami na glowie :D a reszte niech zostawi tak jak sobie jest :D Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy...? 21.02.06, 09:48 Napisała, że nie powinni. Nie gole się ani pod pachami, ani klaty, ani tyłka. Gole tylko zarost:P. I podcinam włosy na głowie i miejscach intymnych. Zadam Ci pytanie czy chciałabyś np. aby Twój chłopak miał "dżungle" tam gdzie ma swoje Skarby? Np. uprawiacie miłość francuską i wykonujesz mu fellatio, a tu nagle w buzia masz tuzin włosów itd? Pasowałoby Ci to moja droga? Wydaje mi się, że nie i sama byś mu pewnie powiedział, aby z tym coś zrobił. Na pewno ty dbasz o swoje miejsce intymne. Dlatego faceci moim zdaniem powinni. No chyba, że ich partnerki lubią jak bawią się i szukają w "krzakach" no to inna już sprawa:]. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
aliska3oo3 Re: Czy...? 02.03.06, 13:57 Eyy no sorry.... Niedługo facet będzie musiał sobie qrcze penisa wydłużać bo to będzie normą.... kiedyś ludziom nie przeszkadzały włosy... i nie było z tego wielkiej tragedii... Teraz włosy to coś strasznego? Chyba po to rosną aby być gdzieniegdzie... no HALO!? Ja wszystko rozumiem oprócz tego przymusu... jeśli ktoś nie chce to po co ma się depilować? Nagonkę taką zrobiliście... niedługo trzeba będzie robić jeszcze makijaż pitce i penisowi.. nakładać puder bo to wstyd bez tego :/ Heh... śmieszy mnie to wszystko... Odpowiedz Link
chlopak2005 Re: Czy...? 05.03.06, 20:56 Hehe... Kto będzie chciał to sobie wydłuży co nie? Nie moja sprawa:). Kiedyś nie przeszkadzały? Hmmm... a skąd możemy być tego pewni? Kiedyś ludzie żyli w epoce kamienia łupanego prawda? I dlaczego zroboli postęp? Może im by się żyło lepiej bez tego postępu? Włosy rosną to fakt i powinny gdzie nie gdzie być :) z tym się z Tobą zgodze:). Ja tutaj nie widze jakiegoś przymusu... Ja robie to bo jest to higieniczne i lepiej wygląda niż jakaś dżungla i włosy w buzi partnerki:/. A co do tej końcowej ironii to się okaże;). Ja na pewno nie będę niczego takiego robił:P. Pozdro! Odpowiedz Link
marusia.bzz Re: Czy...? 22.05.06, 13:09 ludzie jasne ze nie jest przyjemnym za bardzo piescic penisa wokol ktorego rosnie gaszcz wlosow ale bez przesady!!! wystarczy tylko podcinac a jesli chodzi o tylek to nie wyobrazam sobie zeby moj facet mial go golic. dla mnie byloby to conajmniej dziwne... Odpowiedz Link