wizenna 05.08.02, 15:28 Czy można jeszcze kupić porządną farbę do włosów? Używałam farby L'oreal ,ale ostatnio popsuła się ,nie jest tak trwała jak dawniej.Szybko spukuje się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Farba do włosów IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 15:49 Witaj, niestety z każdym nowym opakowaniem przekonuję się, że nie ma jak farbowanie u fryzjera. Nie dość, że sama nie nałożę farby jak należy, to po 2 tygodniach mam jakiś dziwaczny, matowy kolor. Na dodatek nierówny! Miałam już Paletę, Lumię, Nateę, Casting, Open, i mnóstwo innych - i farb,i szamponów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Farba do włosów IP: 194.29.176.* 05.08.02, 16:10 Przez ponad 2 lata używam Poly Brilance. Jest naprawdę w porządku. Po żadnej innej tak się włosy nie błyszczą. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgsia Re: Farba do włosów IP: *.astercity.net 05.08.02, 16:14 Ja od ponad dwóch lat używam Viva Wella. Bardzo dobrze pokrywa nawet siwe włosy i jest trwała. Od roku włosy mam długie, więc zabieram farbę do mojej pani fryzjerki i ona kładzie mi farbę. Odpowiedz Link Zgłoś