Dodaj do ulubionych

wroclaw i wyprzedaze

IP: *.magma-net.pl 07.08.02, 09:22
Dziewczynki, bylabym Wam baaardzo wdzieczna, gdybyscie zechcialy sie
podzielic obserwacjami i doswiadczeniami z wroclawskich wyprzedazy. Jakis
czas nie bylo mnie w miescie, a teraz zupelnie nie mam czasu na chodzenie po
sklepach :((( . Czy w Zarze jest jeszcze wyprzedaz? Kiedy bylam tam ostatnim
razem szeroko reklamowane obnizki ograniczaly sie do 10, 20 zl. Smiechu
warte... Poleccie jakies miejsce warte odwiedzenia :) . Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: pixis Re: wroclaw i wyprzedaze IP: *.devs.futuro.pl 07.08.02, 09:56
      W Zarze już jest nowa kolekcja. Ze starej zostały zupełne niedobitki. Czasy
      kiedy tam można był kupić coś naprawdę ciekawego na [konkretnej] przecenie
      skończyły się, bo sklep stał się okropnie popularny i po prostu nie muszą tak
      drastycznie obniżać cen skoro i tak wszystko się sprzeda.
      W Galerii Dominikańskiej chyba jest podobnie. widziałam drastyczne przeceny w
      Solarze [np. bezrękawniki z golfem ze 139 na 39 zł] ale też trzeba się chyba
      pośpieszyć.

pozdrawiam, pixis
      • Gość: Vera Re: wroclaw i wyprzedaze IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 10:23
        Duże wyprzedaże też są w Galerii Centrum do 70%, ale w pierw radzę obskoczyć
        Dominikańską bo tam już się kończą towary i same duże rozmiary albo 34 zostają.
        Udanych łowów.
        pozdr.
        Vera
    • Gość: Pia Re: wroclaw i wyprzedaze IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 11:24
      Polecam Galerię Centrum, kupiłam tam w zeszłym tygodniu dwie spódnice na
      stoisku NAVY przecenione ze 149 zł na 39 zł, są też fajne sukienki, ale trzeba
      się śpieszyć. W L'Halle w Carrefourze były obniżki do 70%, ale tylko do końca
      lipca, teraz te same ciuchy mają ceny sprzed obniżki (!!!). Jak będziesz na
      Bielanach zobacz do Reserved - obniżki do 50%, ale teraz już ciuchy są trochę
      przebrane. Pozostałe sklepy z obniżkami: Ravel, Pimke, Orsay, Terranova, Troll.
    • Gość: LadyBlue Re: wroclaw i wyprzedaze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 00:05
      galeria dominikańska i galeria centrum. w benettonach maja fajne obnizki, w
      zarze nc nie widać już, w gc bielizna przeceniona -niektóre rzeczy całkiem
      fajne. w sumie to obstawiam te 2, w carrefourze nic ciekawego moim zdaniem, na
      bielanach nie byłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka