martaori 18.10.04, 13:11 mam pytanie czy żele wyszczuplające i antycelulitowe działają jeśli tak to w jaki sposób.pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_andrz Re: żele wyszczuplające i antycelulitowe 27.10.04, 22:09 Nie wierzyłam w takie cuda tzn że bez diety można pozbyć się skórki pomarańczowej i trochę ujędrnić ciało, póki kolezanka nie przyniosła mi kosmetyków dr Tołpy. Można je kupić przez internet.POLECAM. Super jest czarna maź, którą smaruje się ciało i okręca folią a po tej kuracji tzn na przemian dołączyłam jeszcze kapsułki kolastyny. W sumie za 60 zł naprawdę widziałam efekty i to już po 2 RAZACH!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
aga_ww Re: żele wyszczuplające i antycelulitowe 16.11.04, 12:57 Jakis czas temu ogladalam ciekawy program o tego typu specyfikach i ich skutecznosci,w ktorym podano,ze jedynym dobrym i w ogole dzialajacym kremem antycellulitowym jest Vichy(Liposyne),wprawdzie drogi,bo zciagnie z ciebie az 90 zl,ale warto.nie wierzylam ale sprawdzilam i oczom nie wierze-mialam srednio zaawansowany cellulitis,po 2 miesiacach stosowania+w miare zdrowe odzywianie+troche sportu(malo bo tylko 1 w tyg aerobik)mam PRAWIE gladziutka skore,i sporo zgrabniejsze udka i pupke:)Jestem zadowolona,krem jest drogi to fakt ale przynosi efekty i to najwazniejsze,nie spotkalam sie do tej pory z dzialaniem jakiegokolwiek kremu,a wierz mi sporo tego uzywalam by pozbyc sie paskudnej skory.Po mies mozesz przerwac kuracje,jest juz poprawa,sa nawroty to oczywiste ale zaden specyfik nie gwarantuje ze zlikwiduje ci to swinstwo na cale zycie:(Jesli ktos z was zna jakies dobre preparaty i tanie(!) na pomaranczowa skore PISZCIE!!!! Odpowiedz Link
sonsuz Re: żele wyszczuplające i antycelulitowe 08.03.05, 12:24 Czy przed zastosowaniem kuracji nie nalezaloby zapytac specjalisty jakich preparatow uzywac? Tak zeby dostosowac do indywidualnych potrzeb. Gdzie mozna zasiegnac profesjonalnej porady w Krakowie? Odpowiedz Link