Dodaj do ulubionych

poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!!

IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 16.07.05, 11:45
Mam bardzo suche "sianowate" włosy. Przez to zawsze chodze w związanych,
zadko je rozpuszczam. Chciałabym to zmienić. Poradźcie mi jakieś dobre
preparaty do tego typu włosów. Z góry dziękuje =)
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa Loreal ten żółty. 16.07.05, 12:07
      Gość portalu: kasiaboss napisał(a):

> Mam bardzo suche "sianowate" włosy. Przez to zawsze chodze w związanych,
      > zadko je rozpuszczam. Chciałabym to zmienić. Poradźcie mi jakieś dobre
      > preparaty do tego typu włosów. Z góry dziękuje =)
    • Gość: Elektra212 Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! IP: 83.168.106.* 16.07.05, 12:15
      Elseve z nutriceramidami. Wygladza, ulatwia rozczesywanie, nadaje polysk, wlosy
      sa miekkie i dobrze wygladaja.
    • toolie Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! 16.07.05, 16:35
      Legendarna juz Henna Wax Treatment:)
      • Gość: Anita Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! IP: 81.219.113.* 16.07.05, 17:57
        Dove w granatowym opakowaniu i Wax:)
      • greta.greta Wax nie dla wszystkich 16.07.05, 22:31
        bo strasznie utrudnia późniejsze jakiekolwiek farbowanie włosów. Odzywka super,
        ale właśnie z tego powodu z niej musiałam zrezygnować. Pozdrawiam
    • greta.greta Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! 16.07.05, 18:38
      Wella: Power Mask; Schwarzkopf: Bonacure z kolagenem
    • Gość: justyna Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 18:59
      Powiem ci co ja stosuje i to mi pomogło na suche włosy:
      Na początek myję je delikatnym szamponem Fitomed do włosow przetłuszczających
      się (tylko końcowki mam suche)
      Potem duża porcja odżywki Henna Wax, folia, ręcznik i ogrzewam głowę suszarką.
      Po spłukaniu wcieram kropelkę jedwabiu Farouk Biosilk i juz!
      I jeszcze jedna ważna rzecz: od kilku lat nie używam suszarki, chyba że u
      fryzjera i na specjalne okazje.

• rawita Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! 16.07.05, 20:34
        polecam matrix silk look (czy jakoś tak), profesjonalne odżywki są duużo lepsze
        od zwykłych. Ona akurat świetnie robi na sianowate włosy, wygładza je i nawilża.
        Lepiej kupować w sklepach fryzjerskich niż u fryzjera, bo jest gigantyczna
        różnica w cenie. Matrixa akurat łatwo jest dostać na allegro, ja płaciłam 49 zł
        za butle giganta 1500 ml.
        • greta.greta Rawito! 16.07.05, 22:27
          Daj proszę namiary na sprzedawcę na allegro, u którego dokonałaś zakupu.
          • Gość: stokrotka Re: Rawito! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.05, 19:04
            Rawito pomóz!
            • Gość: mazia79 Re: Rawito! IP: *.zetosa.com.pl 17.07.05, 20:11
              Ja właśnie tez ostatnio kupiłam Matrix Sleek Look. Bardzo jestem zadowolona.
              Moim zdaniem lepsza niż Kerasilk Goldwell. Jak w piszesz na allegro Matrix to
              tam jest taki jeden sprzedawca co ma chyba jedynie Matrixa i bardzo dużo
              pomarańczowych gwiazdek, więc chyba pewny. Ja następnym razem kupię u niego, bo
              na razie kupiłam malutką buteleczke na sprobowanie.
              Pozdrawiam
              • Gość: rawita Re: Rawito! IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 17.07.05, 20:17
                Hej! przepraszam, że nie odpisałam, ale nie było mnie dwa dni na forum. Ten
                sprzedawca to magel. Przesyłam link do jego strony. Teraz nie ma wystawionej tej
                odżywki, ale warto do niego napisac i zapytać, czy by nie wystawił. On ma sklep
                fryzjerski w Krakowie na Bieńczyckiej, w którym jest wszystko matrixa, więc nie
                powinno byc problemów.
                www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2446719
                A oto link. Pozdrawiam
                • greta.greta Dzięki 18.07.05, 00:51
        • Gość: hmmm a do przetluszczajacych sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:22
          jest nie za bardzo prawda??
          Jam mam wlasnie takie i tez chetnie sprobowalabym cos nowego, zwlaszcza ze
          wlasnie mi sie konczy... a do tego ja codzienie moje wlosy katuje taka loko
          suszarka by konce podkrecic-nie musze chyba pisac ze przez to mam zniszczone
          konce i musze czesto biegac do fryzjera:( Moze cos znacie co nie obciaza
          wlosow???Poradzcie prosze...
    • kasiapil Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! 17.07.05, 20:50

Dzisiaj kupilam odzywkę do suchych włosów firmy L'anza. Testowalam juz wiele
      profesjonalnych produktów, ale L'anza jest najlepsza. Zamieniła sianko w
      lśniące włosy. Jej skład opiera się na keratynie (w skladzie na drugim
      miejscu). 53pln/125 ml
    • Gość: szuwareq Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 01:18
      Wax W APtekach i drogeriach, nie jest taki drogi : u mnie srednie pudełęczko
      kosztuje ok 25zł.
      jeszcze domowy sposób: nafta we włosy wcierana i zmywać [uwaga: tłusta!]
      lub maseczka domowej roboty:
      żółtko + nafty ze 2 łyzki + soku z cytryny troche :)
      zamoast nafrty mozna dac Oliwe z oliwek też :) maseczke na głowie okrec ciepłym
      recznikiem na 2- -30 minut i zmyj :)
      jeszczze mi sluży pomaranczowa odzywka Sunilk, sprobuj też Pantene pro-V :)
      teżm iałam takie wlosy
      ale teraz, kiedy jest lato, przede wszystki odzywiaj sie czym sie da, owoce
      duuuzo owoców, warzywa, to sprawi ze twoje włosy beda zdrowsze :)
      pozdrawiam i zycze wspanialcyh rezultatów!
      • wiorka_mrau Re: poleccie mi jakoś odżywke do wlosów!!!!! 18.07.05, 09:34
        RIGENOL w sklepach fryzjrskich- ok.25 zł. Świetna maseczka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka