Dodaj do ulubionych

DROZDZE- wazne~!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:13
sluchjacie kochane,mam tradzik,blizny po nim,wygladam fatalnie.
probowalam pic drozdze ale nie moge!odrzuca mnie.pomyslicie ze to kaprys
smarkuli,nie jestem nia...jestem 24 kobieta ktora miewa takie reakcje na
niektore produkty,co mam zrobic?pisalyscie ze mozna tez robic z drozdzy
maseczke- czy tak samo
bedzie skluteczna jak blogoslawione drozdze? macie doswiadczenia?napiszcie
blagam...chce stosowac ten cud ale tylko zewnetrznie?czy to da taki sam efekt?

Obserwuj wątek
    • Gość: KKK Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:21
      Ja stosowałam maseczki z drożdży i nic nie dały:(
      • Gość: awdotia Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:14
        Do feczki_co do twarzy nie mialam duzych problemów z cerą_była tłusta i jakies
        pojedyncze krostki.
    • dziewczynazbagien Re: DROZDZE- wazne~! 23.07.05, 15:33
      ja co prawda nie mam trądziku, mam tzw normalną cere ale robiłam sobie maseczki
      z drożdzy i byłam zadowolona z ich efektu. taka maseczka ograniczałam
      wydzielanie sebum w strefie T, zwężała pory wygładza cerę. robiłam co prawda te
      maseczki jakis czas temu teraz moja cera jest przesuszona, wi,ęc stosuje je
      rzadziej ale przynajmniej raz w miesiącu.pozdrawiam
      • Gość: Anita Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:43
        dzieki za pierwze glosy..czekam na wiecej:)
        • Gość: Anita Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:47
          kkk!napisz mi prosze jak dokladnie przydgotowac skoro stosowalas mnie mzoe
          pomoze...jestem taka sfrustrowana! jakie proporcje?jakie ilosci nakladac na
          twarz?to ma byc sladowe czy duuza maska?
          • karolina862 Re: DROZDZE- wazne~! 23.07.05, 16:23
            w sklepach ziolowych sa tabletki z drozdzami POZDRAWIAM
            • Gość: aNITA Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:41
              TAK SA ALE ONE PONOC NIE SKUTKUJA JAK SAME DROZDZE co nie powinno dziwic w
              koncu,napiszcie mi
              -jak przygotowac maseczke z drzdzy?wlalam na 1/4kostki lyzke wody jakies to
              rzdkie,na twarzy strupa daje efekt i odpada ta maseczka.
              -ile dziennie tzreba pic tej mixtury jesli sie w koncu przekonam?az szklanke?
              • Gość: iza Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:25
                ja pije 1/3 kostki zalewam wodą do połowy szklanki(do picia, raz wmiesiacu
                przez tydzien codziennie)
                jak robie maseczke to tez 1/3 kostki zalewam woda, ale tej wody to naprawde
                troszeczke i jak nałoze na twarz to drozdze zastygaja i robi sie taka 'skorupka'
                • Gość: anita Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:15
                  dzieki Iza. sluchaj ale czy 7razy w miesiacu daje dobre efekty?bo z tego co
                  napisalas to wynika? czemu nie codziennie przez caly czas do wyleczenia?
                  • Gość: iza Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:21
                    tzn ja napisałam tak jak ja piję. mi to wystarcza, ale spróbuj może trochę
                    częsciej =/ nie pamietam gdzie i kiedy ale obiło mi się o uszy, że nie można za
                    dużo tych drożdży pić (nie pamiętam czemu...) poszukaj w wyszukiwarce forum,
                    było tu juz baaaaardzo dużo wątków na ten temat =]
                • Gość: anita Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:16
                  Iza- a napisza jak dlugo aplikujesz sobie tez nasz tytulowy specyfik? dlugo?
                  jakie efekty???
                  • Gość: iza Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:23
                    no to bedzie od..... stycznia. jak dla mnie efekty są zadowalające. nie musze
                    używać żadnych toników i żeli do twarzy, używam tylko kremu nawilżającego. moja
                    cera jest teraz jednolita i bez wyprysków ani żadnych krostek, po prostu ładna
                    =]
                    • Gość: anita Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:38
                      Iza!ale napisz mi prosze jakka byla cera przed zazywaniem drozdzy?? czy mialas
                      w miare ladna czy tez nie bardzo?
                      ja np to mam okropna cere,masa sladow po tradziku,wypryski ,koszmar...jak to
                      bylo u ciebie? bo wazne sa efekty gdy ktos mial problemy powazne z cera
                      • Gość: iza Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:53
                        ja nie miałam sladów po trądziku itp. miałam za to bardzo duzo krost i
                        pryszczy... po drozdżach cera wygładzila mi się i zyskała taki ładny odcień,
                        nie wiem czy wiesz o co chodzi, wyglada duzo dużo zdrowiej i myslę ze w twoim
                        wypadku warto spróbowac drożdży bo na pewno nie zaszkodzą =] polecam.
                        oprócz skóry od drożdży poprawiają się też włosy i paznokcie
                        aaaa i na cere pij jeszcze herbatke z nagietka, nie stosowałam ale jest ponoc
                        rewelacyjna =]
                • Gość: trin_n Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.magma-net.pl 24.07.05, 15:46
                  jaką wodą zalewa się te drożdze? ciepłą, zimną, mineralną?
    • nna85 Re: DROZDZE- wazne~! 24.07.05, 07:35
      A jak długo się tą maseczkę trzyma???
      • Gość: KKK Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 08:33
        Jakieś 20 minut.
      • Gość: KKK Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 08:38
        Ja zrezygnowałam z drożdży, bo maseczka okropnie śmierdzi, a do picia jeszcze
        gorzej. I efektów nie było. Teraz piję wywar z bratka, 3 razy dziennie łykam
        tran w kapsułkach i spożywam dużo kefiru. I jakoś jest, tzn. lepiej niż było,
        kiedy nie robiłam tych wszystkich rytuałów.
        • Gość: ANITA Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:56
          KKK- ale napisz [o jakim czasie ty zrezygnowalas?piszesz ze nie bylo efektow...
          kiedy mzoan zrezygnowac z picia drozdzy?po jakim czasie?az bedzie efekt?a
          potem?przestac?a jesli wroci znowu?czy tez picie drozdzy przez jakis czas to
          jest jednorazowa impreza ktora da efekty na lata?
          a pewnie ze sa obrzydliwe,chcesz byc peikna to cierp
          • Gość: KKK Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:47
            Ja zrezygnowałam po dwóch tygodniach, może za krótko, ale nie mogłam dłużej
            wytrzymać, ten smak i zapach był odrzucający...Mówię Ci, jeśli już chcesz pić
            coś paskudnego, to lepiej bratka, chociaż tak nie śmierdzi...
    • Gość: awdotia Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:15
      Drożdze naprawde dziełaja. Sama piłam to " świnstwo " ale efekty są widoczne
      bardzo szybko. Ktoś tu pisłał, że nie powinno sie pić tego czesto_ponoć prawda -
      po drożdzach szybko sie grubnie. Maseczki jeszcze nie próbowałam ale najwyzszy
      czas.

pOZDRAWIAM :*
      • feczka Re: DROZDZE- wazne~! 24.07.05, 18:51
        piszesz bratek.coz nic nie wierm o jego wlasciwosciach,ale nie jest on tak
        opiewanyt jak drozdze. wszyscy pisza ze one dzialaja!a to motywuje,nawet jelsi
        sa tak okropne.dzis rano np pijac spodziewalam sie torsji:) ale jakos
        wytrzymalam io cieszy mnie ze tylu z was one pomogly wiec i ja tak chce! co do
        maseczki...fatalnie sie naklada ,po sekundzie tworza sie skorupy ktore odpadaja
        z twarzyt awiec praktycznie zabieg jest trudny. jedank sadze ze najbardziej
        drozdze pomoga dawkowane \wewnetrznie,nie zas powierzchniowo.
        • feczka Re: DROZDZE- wazne~! 24.07.05, 18:52
          awdotia- napisz mi jaka mialas twarz?tj czy duzp pryszczy,sladow po nich?czy
          tez niewiele?ja mam klopoty z cera spore
          • Gość: anka UWAŻAJCIE Z TĄ MASECZKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:26
            ja się kiedys naczytalam tez na jakims forum o tym jakie to cudowne efekty daje
            maseczka z drozdzy i tez ja sobie zrobilam, nie pamietam juz w jakich
            proporcjach ale zmieszlam je z woda, dosc dobrze sie rozsmarowaly na twarzy i
            potem powstala taka skorupka, tzrymalam je na twarzy jakies 15 minut, pieklo
            mnie jak cholera ale pomyslalam ze tak trzeba, jak zmylam maseczke to przez
            dlugi czas mialam czerwona twarz, myslalam ze nie bede mogla wyjsc z domu, na
            szczescie po jakiejs godzinie bylo juz lepiej, chociaz pozniej pieklo mnie jak
            kremowalam twarz, juz wiecej tego nie probowalam, nie wiem - moze zrobilam cos
            nie tak ale wole juz nie ryzykowac, takze uwazajcie, pozdrawiam
            • Gość: iza Re: UWAŻAJCIE Z TĄ MASECZKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:58
              Gość portalu: anka napisał(a):

> ja się kiedys naczytalam tez na jakims forum o tym jakie to cudowne efekty
              daje
              > maseczka z drozdzy i tez ja sobie zrobilam, nie pamietam juz w jakich
              > proporcjach ale zmieszlam je z woda, dosc dobrze sie rozsmarowaly na twarzy i
              > potem powstala taka skorupka, tzrymalam je na twarzy jakies 15 minut, pieklo
              > mnie jak cholera ale pomyslalam ze tak trzeba, jak zmylam maseczke to przez
              > dlugi czas mialam czerwona twarz, myslalam ze nie bede mogla wyjsc z domu, na
              > szczescie po jakiejs godzinie bylo juz lepiej, chociaz pozniej pieklo mnie jak
              > kremowalam twarz, juz wiecej tego nie probowalam, nie wiem - moze zrobilam cos
              > nie tak ale wole juz nie ryzykowac, takze uwazajcie, pozdrawiam

a jaką wodą zalałaś? ja zalewam gorącą bo uważam że drożdze trzeba zabić,
              chociaz syszałam opinie że lepiej jest ciepła wodą, a nie wrzątkiem.
    • silverstones1 Re: DROZDZE- wazne~! 26.07.05, 21:12
      ja polecam ci bratka zamiast drożdzy, trzeba pic 2 razy dziennie ale daje to
      efekty i podobno oczyszcza przy okazjo cały organizm z toksyn, mozna też
      dodatkowo przemywac twarz wywarem, pozdrawiam
    • natassja Re: DROZDZE- wazne~! 27.07.05, 00:49
      jako 20 latka mialam tak paskudna cere, ze wstydzilam sie wychodzic z domu. nie dosc,ze zapackiwalam buzie fluidami to jeszcze maksymalnie dluga grzywka, wlosy na twarz, zeby zaslanialy jej koszmarny stan. bylam na dnie rozpaczy, gdy ktos polecil mi drozdze - pilam je przez pare miesiecy praiwe codziennie, zalewajac goraca woda lub mlekiem, ale to drugie bardziej pracochlonne. dodatkowo, by przyspieszyc pierwsze efekty maseczki z drozdzy, owszem, niewygodne to, ale jak sie nalozy i nie mowi, nie usmiecha, to maseczka po zastygnieciu sie nie kruszy. kwadransik wystarczy posiedziec tak, ze dwa razy w tygodniu i efekt murowany! po kilku tygodniach widzialam poprawe i to znaczna :) od tamtejpory minelo 12 lat, a ja zawsze, gdy cos mi sie z cera dzieje kilka razy zafunduje sobie maseczke, popijam czasem drozdze wieczorkiem i polecam to wszystkim :)
      • Gość: stokrotka Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:10
        a takie drożdże na sucho też mają taki efekt?Bo ja lubię jeść je na sucho,
        zostało mi to z bycia dzieckiem :) a mam juz 24 lata :)
        • justa_79 Re: DROZDZE- wazne~! 27.07.05, 10:36
          na sucho to raczej niezdrowe, bo drożdze w przewodzie pokarmowym usuwają jakąś
          witaminę, dlatego zawsze trzeba je zalewać wrzątkiem.
          • Gość: Czort Re: DROZDZE- wazne~! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.05, 23:38
            Anita słuchaj nie zastanawiaj sie tylko stosuj najlepiej i maseczki i mixture
            obydwa sposoby są naprawde skuteczne! Ja też miałam ogromne problemy z cerą
            podobne do tych opisanych przez Ciebie i żadne lekarstwa żadni dermaolodzy i
            ich maści i inne cuda na kiju nie pomagały mi tak jak drożdże teraz jak mnie
            przed okresem wysypie na buzi to od razu sięgam do lodówki po drożdżaki aha! ja
            przyrządzam maseczke tak 1/4 kostki polana kilkoma kropelkami mleka i na
            dziewięć sekund do mikrofalówki i po wyjeciu od razu na ryjek jak siedzisz z
            maseczką to nie ruszaj się nie uśmiechaj i nie gadaj bo będziesz miała 3 dni
            sprzatania a jeszzce co do mixtury to ja 1/4 kostki posypuje 2dwoma łyżeczkami
            cukru co powoduje całkow=ite rozpuszczenie drożdży a nastepnie zalewam
            mleczkeim PYCHA lol 8) i głowa do góry i nie płacz efekty będą widoczne bardzo
            szybko *huggles* 8) 8)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka