avialle 25.07.05, 13:39 mam teraz ciply blad a chcialabym platynowo szary nieraz probowalam al enie wychodzi znacie jakas dobra farbe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: platynowy bląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:53 Ja mam naturalny jasny brąz i kiedyś robiłam srebrnym rozjaśniaczem On rozjasnia o pare tonów więc to ryzyko Mi fryzjerka mówiła że nie jest pewna jak wyjdzie ale że na pewno bedzie lepiej niż zwykłym rozjasniaczem bo wtedy wychodzą takia okropne żółte bleee. No więc wyszły mi ładne naprawde Na początku troszeczke żółtawe ale potem rozjaśniały Fryzjerka jeszcze dała mi troche farby dodatkowo Była ta farba Palette o kolorze gołąbkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: platynowy bląd IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.05, 15:08 BLOND tak sie to pisze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: platynowy bląd 25.07.05, 15:09 Rzeczywiście masz błąd na głowie, a nie blond... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: platynowy bląd 25.07.05, 15:44 Fryzjer... Domowe eksperymenty czest nie wypalaja i im wiecej sie starasz sie je naprawic tym bardziej sobie niszczysz wlosy. Polozenie jednego koloru nie powinno byc drogie i masz wieksze szanse na to ze kolor bedzie taki jaki sobie wymarzylas Odpowiedz Link Zgłoś
natka369 Re: platynowy bląd 25.07.05, 16:51 zmiane koloru polecam jednak u fryzjera, ale radze zaopatrzyc sie w szampon (Wella lub L'oreall) do wlosow farbowanych na blond. Szampon ma kolor ciemno- fioletowy (plyn) i zapobiega zolknieciu wlosow od slonca. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: platynowy bląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:15 BLĄD?? Odpowiedz Link Zgłoś
super.kinia Re: platynowy bląd 25.07.05, 18:52 myslalam ze chodzi o jakiś błąd, a nie o kolor włosów ... rozjaśnianie włosów chyba rzeczywiście odbiera trochę polotu... Odpowiedz Link Zgłoś