Dodaj do ulubionych

Puder brązujący VIPERA

IP: 62.233.195.* 02.08.05, 21:47
Dowiedziałam się na tym forum od Was, że bardzo dobry puder brązujący ma
Vipera, byłam dziś w sklepie i nie wiedziałam który to jest bo Vipera ma parę
pudrów brązujących. Czy możecie podać mi numer tego pudru? Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Puder brązujący VIPERA IP: 62.233.195.* 02.08.05, 21:49
      Jeden puder miał konsystencję gładką a drugi był taki pofalowany i nie
      wiedziałam w końcu który tak zachwalacie.
      • Gość: eee Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:47
        up-
        • Gość: Aśka Re: Puder brązujący VIPERA IP: 62.233.195.* 04.08.05, 01:14
          Jakie up? Chyba wszystko jasne co do tego pudru, że jest dobry.
    • Gość: dzidzik Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:52
      w kamieniu, sypki, czy w kremie? jaka jest cena i jak się utrzymuje na twarzy-
      długo?
    • Gość: justyna Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.aster.pl 02.08.05, 22:02
      Chyba chodzi o ten puder prasowany brązujący.
      Ma bardzo dobre opinie na Wizazu:
      tinyurl.com/bgjos
      • Gość: Aśka Re: Puder brązujący VIPERA IP: 62.233.195.* 02.08.05, 23:03
        Tak, właśnie o ten ale ja dziś w sklepie widziałam inne opakowanie - puder miał
        przezroczyste wieczko i nie był raczej z lusterkiem ale gąbeczka była
        dołączona, tylko oddzielnie.
        Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jaki trzeba kupić?
        Który numer?
        Bo Vipera ma parę rodzajów pudrów prasowanych.
        • Gość: maxi Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:10
          Wielufunkcyjny brązujący nr 501.
          Rewelacja - ten zaden inny!
          • Gość: maxi Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:13
            I to nie ten ze zdjecia tylko ten przeźroczysty. Kup do tego pędzel do
            nakładania pudru. Jak największy - bo ta gąbeczka nadaje się tylko do śmieci-
            smugi sobie na twarzy porobisz.
            • Gość: Aśka Re: Puder brązujący VIPERA IP: 62.233.195.* 03.08.05, 00:14
              Dzięki maxi :)
              Ale to jest ten puder wychwalany przez Was?
              To dlaczego na zdjęciu jest inny?
              • Gość: cora mlynarza Re: Puder brązujący VIPERA IP: 193.151.48.* 03.08.05, 00:45
                a ja nie jestem zadowolona, bo mam zbyt jasna skore ;P ale oddalam puder mojej
                siostrze i calkiem ladnie sie na niej prezentuje - jakoscia raczej nie odbiega
                od tych drozszych (no chyba ze mowimy o najwyzszej polce). wiec przed zakupem
                rozwaz czy bedzie on odpowiedni do twojej buzki.
                • Gość: lola inny gdyz..:) IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 01:05
                  hej,
                  dlatego jest inny bo na fotce jest stare opakowanie!!teraz jest nowe takie
                  przezroczyte w czerwonym kartoniku:)dokup sobie pedzel..bo gabeczka do niego nie
                  przydatna:) ja kupilam dzis moje 4 opakowanie za 12zl w centrum wawy:)
                  uwazam ze lepszego nie ma;)))
                  nr.501 wielofunkcyjny brazujacy:)pozdrawiam
                  • Gość: Aśka Re: inny gdyz..:) IP: 62.233.195.* 03.08.05, 01:07
                    Dziękuję Wam dziewczyny :)
    • Gość: kasienqa Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 01:53
      Tak to moim zdaniem najlepszy puder:) używam go juz od kilku lat i nie zamienię
      na żaden inny:)
      • Gość: YkA Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:26
        Brazujący 501 używam już 3 opakowanie- jest rewelacyjny ale jak sadziecie, czy
        zwykłe pudry vipery- tzn. te niebrązujace też są tak dobre?? Zastanawiam sie
        nad kupnem.
        • black_magic_women Re: Puder brązujący VIPERA 04.08.05, 12:00
          sypka rozswietlajaca vipera jest cudowna,ale taka sama brazujaca to juz
          koszmar.sprobuje chyba tej w kamieniu,skoro tak zachwalacie,tylko co zrobie z
          tamtym sypkim?moze do ciasta zamiast kakao;))
    • v.i.k.k.a Re: Puder brązujący VIPERA 04.08.05, 13:21
      ja mam puder collage nr 401, w opakowaniu wyglada jak marmur, brazujacy z małymi
      połyskujacymi drobinkami.
      • Gość: zielona_herbatka a jak go nakladacie? IP: *.dolsat.pl 04.08.05, 15:46
        Witam
        Tez mam ochote na ten puder jak przeczytałam te wszystkie zachwalajace opinie:)
        Jednak mam pytanie jak go nakładac zeby wyglądac ładnie i delikatnie, może to
        głupie ale nigdy nie używałam takiego rodzaju pudru
        z góry dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi
        pozdrawiam
        kmk
        • Gość: maxi Re: a jak go nakladacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:28
          Nakładam dużym pędzlem na boki twarzy tzn. poniżej kosci policzkowych. Mocno
          rozcieram. Super jest!Jak jestem mocno opalona to nakładam go bardziej na twarz
          tzn. nos i policzki ale tylko na wieczór bo w dzień byłabym zbyt złoto
          pomarańczowa ;))
    • Gość: mama Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:01
      Dziewczyny, skoro używacie tego typu kosmetyków, to doradźcie, pliz!:) Ja mam
      jasną skórę, bo jestem blondynką i w tym roku nici z wakacji:/ A teraz w dodatku
      słońca nie za dużo no i jestem blada. Używam zawsze normalnego podkładu,
      clinique, jasnego o piaskowym odcieniu. Czy jeżeli ktoś jest blady, to może
      używać pudrów brązujących?? Czy będę wyglądać jakbym uciekła z cyrku? I mam w
      dodatku przetłuszczającą się skórę. Czy w takim wypadku kolor pudru nie
      ściemnieje na twarzy jeszcze bardziej??? Bo już nie wiem, co z tymi pudrami...
      :/ Szczerze mówiąc od lat nie używam żadnego. A może by mi się przydał...
      • Gość: maxi Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:17
        Ja używam ten puder bardziej jako róż i rozświetlacz. Pudru brązującego nie
        używa się tak jak normalnego- na cała twarz. Też mam bladą skórę przez znaczną
        część roku. We wszystkich sklepach gdzie jest vipera są testery. Zresztą
        spróbuj jakiegokolwiek testera pudru brązyjącego w drogerii i zobaczysz czy to
        dla Ciebie dobre czy nie.
        • Gość: mama Re: Puder brązujący VIPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:00
          Tak, wiem:) Oczywiście nie wysmarowałabym się czymś takim na całej twarzy, bo
          wyglądałabym dziwnie:] No może spróbuję. Moja mama teraz kupiła sobie puder
          brązujący YSL, to może wypróbuję najpierw tego... Kiedyś używałam pudru
          sypkiego, ale po kilku godzinach ciemniał na twarzy, co dawało niezbyt ciekawy
          efekt. Może tak na co dzień puder transparentny byłby dobry. Chyba o tym
          poważnie pomyślę;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka