Dodaj do ulubionych

Sauna solution - czy to naprawdę działa?

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 20:06
Na allegro za 50zł można kupić sauna solution, czy to naprawdę działa? Mówią,
że traci się 2 - 3 centymetry podczas 50-minutowej sesji, gdziekolwiek się
chce - brzuszek, uda itd itd.

Używała tego któraś z was? Czy to przypadkiem nie jest tak, że krótko po
zastosowaniu urządzenia centymetrów rzeczywiście ubywa, ale po paru dniach
znów się pojawiają?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tkanka:] Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.05, 22:29
      Nikt nie używal?
    • Gość: ... Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 02:25
      dolaczam sie do pytania
      *no coz...tonacy chwyta sie nawet brzytwy a ja jestem desperatka
    • Gość: grubcia Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.chello.pl 10.08.05, 09:07
      nie próbowałam, ale zdrowy rozsądek oraz skromna wiedza z zakresu
      funkcjonowania organizmu podpowiada mi następująe odpowiedzi:
      1. działa na pewno na kieszeń - istotnie odchudza;
      2. jeśli nawet stracisz te cm po 50-min. sesji, to odzyskasz je bardzo szybko,
      jak tylko uzupełnisz płyny w organizmie, a więc to jest takie działanie na
      jeden wieczór, jak trzeba wcisnąć się w jakąś kieckę
      • Gość: guam Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:21
        nie stosowałam ale sauna powoduje poprostu pocenie - czyli wydalanie wody i
        pewnie przy okazji toksyn.
        Jesli chcesz oczyscic organizm lub na jeden raz optycznie zmiejszyc wymiar to
        jest ok,
        jesli spodziewasz sie ze schudniesz to napewno nie jest to rozwiazanie, bo
        organizm uzupełni zapasy wody i bedziesz wygladac dokładnie tak samo jak przed
    • Gość: she Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.devs.futuro.pl 10.08.05, 09:19
      Moim zdaniem, nawet jak komuś wisi czy wyda te 50zł czy nie, to naprawdę nie
      warto. Sto arzy lepiej za 50zł wykupić sobie kilka czy kilkanaśnie nawet wejść
      na saunę (sauna na zwykłym basenie niedaleko mnie kosztuje wg stawki basenowej
      7,50zł/godz., zwykłe sauny w klubach ok.20zł/godz, super sauny-kapsuły w
      gabinetach 30-40zł/za 1/2 godz.). Na saunie odtruwasz i oczyszczasz cały
      organizm, a sauna właściwie zastosowana powoduje też niesamowity ubytek wody
      (który OBOWIĄZKOWO należy potem uzupełniać!). Dla osób z pękającymi naczynkami
      proponuję saunę na podczerwień, dla osób które nie znoszą duchoty sauny polecam
      saunę fińską (najniższa wilgotność!), dla osób które nie lubią męczyć oddechu
      wysoką temperaturą polecam saunę w kapsule (ma też dodatkowe funkcje).
      Pozdrawiam
      • sigrun Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? 10.08.05, 09:57
        Podpisuję się pod She. Ponadto nie wiem czy zauważyłyście, ale chyba nie sądząc
        po postach. Na zdjęciu "przed" pani/pan (zależy od wersji reklamy) stoi
        normalnie i trzyma metr krawiecki luźno. Na zdjęciu "po" pani/pan wciąga
        powietrze i zaciska metr, co widać po wybrzuszających się wałkach tłuszczu. Oj
        baby, baby, nie wierzcie w nic co dzieje się szybko i bez jakiegokolwiek
        wysiłku. Natura potrzebuje czasu i potu czoła, a Sauna Solution to następna
        bujda na resorach.
        • Gość: ... Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 10:28
          dziekuje slicznie za odpowiedzi, w takim razie tej "brzytwy" sie nie chwyce
          pozdrawiam
        • ra_cha Re: Sauna solution - czy to naprawdę działa? 10.08.05, 11:11
          w reklamach modele na wszystkich zdjęciach "przed" są zgarbieni, z puszczonym
          luźno brzuchem, ponurą miną, niekiedy nawet tłustymi włosami, a "po" - zupełnie
          odwrotnie, bez względu na to, co reklamują; a już szczytem wszystkiego są
          reklamowane oststnio majty opinające i modelujące sylwetkę, takie od trochę nad
          kolana do trochę nad talię, no i największa różnica między zdjęciami przed i po
          polega na obwisłym (przed) i jędrnym (po) biuście!!!???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka