Gość: kari IP: *.asta-net.com.pl 15.08.05, 22:35 czy ktos uzywal tego saoopalacza?jakie efekty?jaki odcien opalenizny?czy pozostawia smugi i plamy jak schodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: samoopalacz w piance dax cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:01 Ja używałam i dla mnie (blada cera) jest super. Odcien pomarańczowo-brązowy. Nie robi smug ani plam. Zmywa sie stopniowo, dość szybko. Na mojej skórze efekt utrzymuje się około 2 dni. Samoopalacz jest bardzo wrażliwy na wode, tzn. jak posmarujesz się, to pilnuj, żeby np. na nogi, ręce nie poleciały krople wody, bo zostanie ślad. Osobiście polecam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiaplewik Re: samoopalacz w piance dax cosmetics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 07:47 ja też polecam, tym samoopalaczem nie da sie zrobić smug:) ma ładny odcień , schodzi równomiernie, teraz tylko daxa stosuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kari Re: samoopalacz w piance dax cosmetics IP: *.asta-net.com.pl 16.08.05, 10:19 mam jasna karnacje i boje sie zeby odcien nie wyszedl mi wlasnie pomaranczowy czy zolty bo tego to bym nie przezyla:) Odpowiedz Link Zgłoś