Dodaj do ulubionych

krecone wlosy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.02, 01:29
Co zrobic, zeby poldlugie krecone, miekkie i suche wlosy nie wygladaly jak
sianko (wzglednie pierze) na glowie? Po rozczesaniu wlosow na glowie mam
puch...jedyna chwila, kiedy dobrze wygladaja, to kiedy sa bardzo mokre:((
Jakie specyfiki zaradza temu, cos pomoga?
Ratunku, jestem prawdziwie juz zdesperowana:(((
Obserwuj wątek
    • miinia Re: krecone wlosy 27.08.02, 08:31
      tez mam takie wlosy dlatego rozczesuje je tylko po umyciu potem susze i
      nakladam troche wosku zeby nie wygladaly na suche.
    • eremka Re: krecone wlosy 27.08.02, 09:07
      Powiem Ci, co ja robię. Przede wszystkim przestałam na siłę prostować, bo mi
      szkoda czasu. Poza tym wywalam stanowczo za dużo kasy na różne cudowne szampony
      i odżywki - mam tego badziewia dużo za dużo, ale do rzeczy! Przestałam
      rozczesywać po umyciu - cyzli najpierw szampon - ostatnio nawilżający Lanzy,
      potem odżywka - rekonstruktor Lanzy albo Super Charged Moisturizer Mitchella,
      potem wygniatanie ciepłym (!) ręcznikiem i np preparat do włosów kręconych
      Framesi - wgniatam we włosy i tyle. Amen. I nie mam siana, za to mam kręcone
      rurki albo zwykłe loczki - jak im sie podoba. Jedynym minusem jest to, że w
      takiej fryzurze wyglądam jak szczeniara.
      • Gość: miinia Re: krecone wlosy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 09:14
        eremka napisała:

> potem wygniatanie ciepłym (!) ręcznikiem i np preparat do włosów kręconych
        > Framesi - wgniatam we włosy i tyle.

a gdzie mozna kupic ten preparat?
        • eremka Re: krecone wlosy 27.08.02, 09:19
          ja go kupiłam w małym sklepie fryzjerskim na Puławskiej, po tej samej stronie
          co salon JLD, ale bliżej Rakowieckiej. Kosztował jakies 30 cos tam zł.
          • Gość: miinia Re: krecone wlosy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 09:22
            eremka napisała:

> ja go kupiłam w małym sklepie fryzjerskim na Puławskiej, po tej samej stronie
            > co salon JLD, ale bliżej Rakowieckiej. Kosztował jakies 30 cos tam zł.
            aha dzieki
          • Gość: Nell Re: krecone wlosy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 09:23
            eremka napisała:

> ja go kupiłam w małym sklepie fryzjerskim na Puławskiej, po tej samej stronie
            > co salon JLD, ale bliżej Rakowieckiej. Kosztował jakies 30 cos tam zł.
            Gdzie na Pulawskiej, moglabys napisac w jakim miescie? U mnie na pulawskiej nie
            ma zadnego tgeo typu sklepu.
            • Gość: agul Re: krecone wlosy IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 27.08.02, 10:51
              Polecam Ci z całego serca fluid Oleo Relax Kerastase - to taka jakby oliwka do
              włosów, przeznaczona właśnie do tego typu - kręconych, sianowatych itp. Jedną
              kroplę kładziesz na umyte, mokre włosy, potem dwie na suche i zero sianka,
              piękne, błyszczące loki:-)
              • Gość: Dorota Re: krecone wlosy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 01:57
                ochana Agulo;)
                Gdzie mozna nabyc...i po ile to Oleo Relax Kerastase?
            • eremka Re: krecone wlosy 27.08.02, 11:43
              Jestem z w-wy.Mam nadzieje, że mi wybaczysz moje warszawskie zadufanie :))
              • Gość: Nell Re: krecone wlosy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.08.02, 11:57
                eremka napisała:

> Jestem z w-wy.Mam nadzieje, że mi wybaczysz moje warszawskie zadufanie :))

Dzisiaj mam dobre serce- wybaczam...:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka