IP: *.coig.pl 22.08.05, 11:37
czy mozecie mi powiedziec jakigo podkladu uzywacie? poleccie jakis bo chce
zaczac uzywac ale nie orientuje sie na "rynku" :). A...no i jak go nakladac
zeby nie bylo cieni na twarzy? dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:32
      Jaki masz rodzaj cery ? To bardzo ważne przy wyborze podkładu?
    • mikams75 Re: podkład 22.08.05, 21:37
      wlasnie - do jakiej cery - to najwazniejsze i jaki chcesz osiagnac efekt, co
      chcesz zamaskowac (pryszcze, naczynka), wyrownac koloryt, rozswietlic itd.
      Co do sposobu nakladania - im mniej tym lepiej.
      • Gość: malenka Re: podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:01
        jak nie masz p[ojęcia to idx do perfumerii i poradź się pani:) ona na pewno
        bardziej ci pomoże niż my:P
    • Gość: alala Re: podkład IP: *.coig.pl 23.08.05, 07:38
      chodzi mi glownie o wyrownanie kolorytu, kiedys probowalam stosowac podklad ale
      mialam smugi w okolicach szczeki i to mnie zrazilo bo okropnie wygladlo, ale to
      pewnie przez moja nieumiejetnosc nakladania tego specyfiku:) poza tym po kilku
      godzinach w pracy strasznie sie swiecilam. Cere mam mieszana (czolo tluste -
      brrr)
      • aisha-medea Re: podkład 23.08.05, 08:09
        to musisz wybrac podklad do cery tlustej lub mieszanej, najlepiej poradz sie
        pani w perfumerii. Smugi na szczece byly najprawdopodobniej wynikiem
        zastosowania kosmetyku zbyt ciemnego, lub niskiej jakosci. Nastepnym razem przy
        zakupie wyprobuj podklad wlasnie na linii szczeki - nie powinno byc sladu.
        Jesli potem bys chciala przyciemnic karnacje, to nie podkladem (bo wyjda smugi
        wlasnie), tylko jakims delikatnym pudrem brazujacym

Ja lubilam taki pudrowy clinique, byl naprawde swietny i tuszowal wszystko.
        Teraz nie uzywam niczego. I tak wlasciwie to to wlasnie polecam na wyrownanie
        kolorytu skory - pomeczyc sie z pol roku, przebolec brak podkladu, a potem
        cieszyc sie piekna cera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka