Gość: marta IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 22.08.05, 12:12 Witam mam kremowe cienie Revlona, w sobotę idę na wesele i chcialąbym żeby były jak nadłuzej na powiekach, co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jmpg Re: Kremowe cienie- jak najdłuzej na powiece? IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.05, 21:48 a może spróbujesz bazę pod cienie?Nigdy wprawdzie nie stosowałam,ale słyszałam,że dobre jest.Są takie np z artdeco,sephory,lumene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Kremowe cienie- jak najdłuzej na powiece? IP: *.chello.pl 22.08.05, 22:39 Cienie kremowe są najmniej trwałe z wszystkich cieni.Jednak te revlonowe są naprawę dobre i długo się trzymają.One mają bardzo gęstą konsystencję więc nie wiem czy nałożenie dodatkowo jakiejś bazy będzie dobrym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Kremowe cienie- jak najdłuzej na powiece? IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 23.08.05, 09:36 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kupiłam Manhatan IP: *.ktm.net.pl 23.08.05, 10:29 tak na próbę - bo był kolorek, który mi się podoba - i zgadnijcie - trzymają się cały dzień - jestem w szoku bo probowałam już wielu różnych (pierwszy raz kremowe) i te naprawdę działają - jestem w szoku - po razkolejny przekonałam się że to co tanie nie zawsze jest najgorsze.... dodam, że wszelkie kredki też rozmazywały się po jakimś czasie i po pracy byłam nie umalowana tylko jakby nie domyta po wczorajszym makijażu..... a.. nie stosowalam żadnej bazy... Odpowiedz Link Zgłoś