renata18 30.08.05, 13:51 gdzie w w-wie moge zrobic w maire tanio i ladnie french manicure i pedicure Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lidka Re: manicure &pedicure IP: *.acn.waw.pl 30.08.05, 15:18 Jeśli chcesz tanio, to możesz sobie zrobić sama. Są takie zestawy do french manicure. Zdaje się, że Essence ma coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: manicure &pedicure IP: 212.244.242.* 31.08.05, 11:50 W ARKADII-SUUUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: manicure &pedicure 31.08.05, 12:40 a w którym miejscu w Arkadii? w douglasie na dole? czy w tym studio paznokci na piętrze? na górze robią co prawda ładnie, dziewczyny sympatyczne są, ale raczej tanio nie jest. btw w poniedziałek robiłam manicure w Telmie (sally hansen, bez zapisów) na Jana Pawła, skrzyżowanie z Solidarności, i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: manicure &pedicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:34 mam swietny salon na woli gdzie robia super manicure i pedicure sa najlepsi. salon nazywa sie vitasalin ul. kacza 9. do pani Patrycji.robi takie rzeczy na paznokciach ze az brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś