Gość: ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 23:37 moja koleżanka wróciła po urlopie, chudsza o 9 kilo.stosowała diete kopenhaską.Obawiam się,że szybko wróci do poprzedniej wagi.Takie drastyczne chudniecie nie jest zbyt zdrowe.Co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: 9 kg w 2 tygodnie 30.08.05, 23:53 A ty jak myslisz? Co sie tak naprawde jak sie schudlo 9 kilo w ciagu 2 tygodni. A jak jej skora, piersi (ktore leca pierwsze), wlosy? A przytyje 15 jak tylko zacznie normalnie jesc. Glupota i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: 9 kg w 2 tygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:01 ja tez się odchudzam ale powoli.4 kilo poooszło.A jem wszystko , tyle,ze mniej.No i zero kolacji. Podziwiam koleżankę,że wytrzymała.A piersi to ona ma, że ho ho.Nawet teraz, po schudnięciu. Ale myslę,że wróci do dawnej wagi.Ona lubi dobrze pojeść. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: 9 kg w 2 tygodnie 31.08.05, 00:19 Gość portalu: ruda napisał(a): > ja tez się odchudzam ale powoli.4 kilo poooszło.A jem wszystko , tyle,ze > mniej.No i zero kolacji. ___________ I tak trzymac ;-) Nie dajmy sie zwariowac idiotycznym dietom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: 9 kg w 2 tygodnie IP: *.usr.onet.pl 31.08.05, 09:00 No cóż.... Dieta kopenhaska polega na tym ze przyśpiesza proces przemiany materii nie tylko przez dwa tygodnie jej stosowania ale do dwu lat po. Posiłki jedzone podczas jej stosowania składaja się z zielonych warzyw, dużej ilości wody kawy i mięsa(można sobie poczytac na forum fitness) je sie az do uczucia sytości. Oczywiście po dwóch tygodniach diety należy jeść z głową - wszystko ale z umiarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 9 kg w 2 tygodnie IP: *.fdir.dk / 147.29.86.* 31.08.05, 11:09 dieta kopenhaska jest zla a przyspieszanie materii to pic na wode... wiem cos o tym ;) Duze ilosci warzyw... haha... na brokuly to potem przez rok nie moglam patrzec... a wlosy lecialy jak chcialy... Racja, ze GLUPIA bylam, ale juz mi przeszlo ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
olaboga-1 Re: 9 kg w 2 tygodnie 01.09.05, 12:49 ruda.... o której ten ostatni posiłek? ;] bo to chyba nie dla mnie, ja mogę nie jeśćprzez cały dzień, za to jak nadchodzi wieczór... ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: 9 kg w 2 tygodnie IP: *.devs.futuro.pl 31.08.05, 12:01 Dziewczyny zastanówcie się - z punktu widzenia chemii i biologii nie ma takiej możliwości, żeby10 czy 14-dniowa dieta przyspieszała przemianę materii na 2 lata! Dieta kopenhaska jest jedną z bardziej drastycznych i niezdrowych diet, owszem po każdej drastycznej diecie się chudnie, ale czy nie lepiej wybrać sobie lepszą i zdrowszą dietę? Odpowiedz Link Zgłoś
philozophy Re: 9 kg w 2 tygodnie 31.08.05, 15:03 Zdecydowanie nie polecam tej diety - sama ją stosowałam i co prawda nie należała do najbardziej drastycznych, pełnych wyrzeczeń i głodu, a także co w diecie najważniejsze - przyniosła efekty (schudłam 10 kg), lecz , gdy zaczęłam normalnie jeść (nie objadałam się, ograniczyłam słodycze do minimum) przytyłam 12 kg. Tak więc, nie polecam tej diety nikomu (z drugiej jednak strony każdy człowiek ma inny organizm i różnie może reagować na tego typu diety) !!! A jeśli chodzi o dobry sposób, aby szybko pozbyć się zbędnych kilogramów - po nieudanej diecie wzięłam się za siebie i w ciągu 1,5 miesiąca schudłam 15 kg i co najważniejsze - nie przytyłam. W jaki sposób? Otóż słodycze wyrzuciłam z mojego jadłospisu, jadłam regularnie trzy posiłki dziennie (nie były szczególnie skąpe, jednak za duże również nie) i trzy razy w tygodniu(w porywach 5 razy) chodziłam na godzinny aerobik i chudłam w oczach !!! serdecznie pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś