Dodaj do ulubionych

Mango - nowy katalog

IP: *.pl 03.09.02, 11:00
Polecam nowy katalog Mango. Jeśli macie możliwość dotrzeć do tego sklepu, to
polecam ich katalog. Można sobie wziąć bez problemu, leży przy kasie. Są
tam najnowsze trendy na jesień/zimę. Kolory oczywiście beż, brąz, bordo, biel
i czarny, no i trochę szarości. Tkaniny sztruk, jeans, wełna i skóra. Fajne
zestawienia.... Nakrycie głowy to kaszkiet (sztruksowy!)
Obserwuj wątek
    • Gość: nene Re: Mango - nowy katalog IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 03.09.02, 11:09
      jest jeszcze www.mango.es www.mangoshop.com tam można zobaczyć łądne rzeczy i
      porównać ceny.
      Mnie się podobają w Mango: torebki, kurteczki dżinsowe, czarne spodnie, sztruks.
      • Gość: Nici Re: Mango - nowy katalog IP: 62.233.188.* 08.09.02, 13:04
        Mnie się prawie wszystko od nich podoba! Mam kurtkę, torebkę, 3 bluzki i cos tm
        jeszcze. I ceny tez są w miar ok. Jak tylko będę w wawie to muszę wpasc do
        mango i trochę sobie pouzywac.
        • Gość: Bea Re: Mango - nowy katalog IP: *.euro / *.euro-net.pl 08.09.02, 13:49
          Ja tez chce sobie pouzywac. Podaj mi adres warszawski. Dzieki z gory.
          • Gość: rossa Re: Mango - nowy katalog IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.09.02, 13:51
            Galeria Mokotów, parter.
            • Gość: Bea Re: Mango - nowy katalog IP: *.euro / *.euro-net.pl 08.09.02, 14:03
              Dzieki Ci, dobra kobieto. Juz zdazylam znalezc strone Galerii z adresem i
              wykazem sklepow / bom z prowincji/
              • Gość: kinia Re: Mango - nowy katalog IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 15:00
                Podziwiam Was kobiety za MANGO, ciuchy niespecjalne a CENY???????Jakiś koszmar,
                za co oni chcą tyle kasy? Za te szaro-bure szmaty? RESERVED to jest sklep THE
                BEST!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: rossa Re: Mango - nowy katalog IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.09.02, 15:13
                  Chyba nie mówimy o tym samym sklepie, żeby zaraz szaro-bure szmaty? Mnie się
                  bardzo podobają rzeczy z Mango, IMO są dużo lepszej jakości niż z Reserved,
                  ceny pewnie mogłyby być niższe, ale nie są jakieś tragicznie wysokie.
                  Zresztą te dwa sklepy to zupełnie inna oferta- sorry, ale do pracy nie ubiorę
                  się przecież w Reserved, a z kolei w weekend nie chodzę w ciuchach z Mango.

Pozdrawiam.
                  • Gość: nika Re: Mango - nowy katalog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:00
                    zgadzam sie zupelnie!mango ma bardzo fajne ciuchy-styl ciekawie wposrodkowany
                    miedzy aktualnymi trendami,a pewna klasyka-na pewno nie mozna powiedziec,ze ich
                    oferta jest nudna!jakos tak sie zlozylo,ze kupuje tam najczesciej spodnie-maja
                    swietne skrojone,bardzo dobrej jakosci,no i dluuugie,co dla mnie jest
                    kluczowe,bo nozki mam ponadwymiarowe:)
                    zreszta przedwczoraj wpadlam tam pierwszy raz odkad pojawila sie jesienna
                    kolekcja,no i doprawdy trudno bylo sie pohamowac-nabylam m.in. baaardzo fajne
                    dzinsy,robione na 'stare',o lekko rudawym odcieniu,suuuuper!:)
                    • Gość: rossa Re: Mango - nowy katalog IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.09.02, 21:03
                      Nika, witaj w klubie dłuuugich nóg :))) Jak się ma 177cm wzrostu, to nie można
                      nie uwielbiać spodni z Mango :))
                      • ptasia Re: Mango - nowy katalog 08.09.02, 21:13
                        taaa, a jak się z kolei ma 160 lub niewiele więcej wzrostu i nie jest się
                        wyhudzoną nastolatką, to w Mango żaden "dół" nie będzie leżał; góry można
                        dobrać, takie np. bawełniane bluzki 3/4, b. dobra jakość, polecam (a na
                        przecenie grosze), ale tak to nie mogę sobie nic dobrać. No, poza kostiumem
                        kąpielowym (ale też w dziwnej numeracji). Ceny uważam, że często zawyżone, ale
                        zasadniczo i tak kupuję na przecenach... jeśli w ogóle :-(((, ostatnio coś z
                        tym cienko...
                        • ptasia Re: Mango - nowy katalog 08.09.02, 21:14
                          oczywiście wychudzoną, nie wyhudzoną :-)))
                          • Gość: rossa Re: Mango - nowy katalog IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.09.02, 21:17
                            Ale Ptasiu, jak się ma 160cm wzrostu, to wszędzie się można ubierać, a dla
                            naszych długich nóg i rąk tylko to Mango dobre :)
                            No i jeszcze Zara.
                            • ptasia Re: Mango - nowy katalog 08.09.02, 22:22
                              wszędzie???? ależ ja wszystkie spodnie muszę skracać, bo modelowe 32 (dług.) na
                              mnie za długie - to samo w Zarze, tam ew. spódnice są OK, ale spodnie wszystkie
                              za długie, to samo w Vero Moda... tylko sportowe z Jackpotu pasują bez zmian, a
                              i z Autografa mam jedną parę.
                              • kragmel Re: Mango - nowy katalog 08.09.02, 22:31
                                buuuuu a ja mam tylko 152cm. i juz nigdzie nigdzie spodni-nie-do-skracania dla
                                mnie nie ma.
                                • Gość: saxony Re: Mango - nowy katalog IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.09.02, 17:48
                                  sa sa,w marks&spenser i w river island tez.
                              • ptasia Re: Mango - nowy katalog 08.09.02, 22:33
                                chociaż może skracać lepiej niż przedłużać :-))). Tak serio to chyba najwięcej
                                ciuchów jest na dziewczyny +-170 cm; Levis np. wiele modelów spodni damskich ma
                                od dług. 32 poprzez 34 i 36, a 30 (moja długość) jest raczej w tych bardziej
                                uniseks i niekoniecznie sezonowych/modnych... eeech. Kiedyś mierzyłam takie
                                spodnie w Vero Moda, rozm. 36 (chyba dość mały), w pasie wszystko OK, a nogawki
                                były jak na przyn. 175 cm wzrostu. Zastanawiam się, jak projektanci wyobrażali
                                sobie tą grupę docelową...
                                • Gość: Nici Re: Mango - nowy katalog IP: 62.233.188.* 09.09.02, 08:23
                                  Ehh, ja mam 160 i spodnie w americanosie i w river island kupuje najczęściej.
                                  Ale wolę spódnice, więc niedosytem spodni się nie przejmuje, a jeżeli chodzi o
                                  najlepsze sklepy to dla mnie mango, river island i zara. Ceny może nie są
                                  niskie...ale coś za coś. Aha, i wiadomość dla milosniczek zary i mango. Jak
                                  ktoś będzie w hiszpanii to na kazdym kroku w takich troche wiekszych miescinach
                                  jest sklepik zary i mango tez, a jakie ceny!!!!!!! W mango bluzke mozna juz za
                                  8-9 euro dorwac. raj
                                  • Gość: Xena Re: Mango - nowy katalog IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 09:59
                                    • Gość: Xena Re: Mango - nowy katalog IP: *.acn.waw.pl 09.09.02, 10:24
                                      O, ciekawe, zjadło mój post. Ale do rzeczy.
                                      Nie tylko Mango i Zara są znacząco droższe w Polsce niż w swoich "rodzimych"
                                      krajach. Taki sam szok przeżyłam, gdy do POlski wszedł Promod. Pamiętałam ze
                                      swoich wojaży po Francji, że to takie modne fatałaszki w atrakcyjnych dla
                                      studenckiej kieszeni cenach. Mam do dziś kilka bluzeczek i spodni
                                      przywiezionych stamtąd za przysłowiowe grosze. Więc kiedy wybrałam się do
                                      pierwszego Promodu w Warszawie (ścislej - w Jankach), to prawie padłam trupem,
                                      gdy zobaczyłam ceny - praktycznie wszytsko od 100 zł w górę, łącznie z dość
                                      badziewnymi bluzeczkami (nobliwie wyeksponowanymi na wieszakach), które we
                                      Francji leżały w koszach i kosztowały raptem kilkadziesiąt franków. Nie wiem,
                                      skąd te ceny i dlaczego próbuje sie w Polsce kreować promod na bardziej
                                      ekskluzywną markę niż jest w rzeczywistości. Czyste zdzierstwo w biały dzień.

Pozdr.
                        • Gość: nika Re: Mango - nowy katalog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 17:58
                          nie jestem wychudzona nastolatka,jestem zwyczajnie szczupla,wysoka dziewczyna
                          (rossa,tez mam 177 cm:) ,ale przeciez nadal jest o wiele latwiej znalezc
                          spodnie dla 'wymiarowych',nizszych osob!ja znam tylko 2 sklepy,gdzie wiem,ze
                          mam szanse kupic,dlugie ladne spodnie:mango i zara czasami...a przeciez te
                          sklepy pojawily sie w przeciagu paru ostatnich lat!poza tym,zawsze latwiej jest
                          skrocic niz przedluzyc:)
                          • ptasia Re: Mango - nowy katalog 09.09.02, 18:22
                            miałam na myśli dwa czynniki razem: krótsze nogawki + rozmiar: często krótsze
                            nogawki, właśnie to cholerne 30 cali np. są zestawiane z rozmiarami jakie
                            nosiłam dobre 10 lat (i 10 kilo... :-)) temu, kiedy to właśnie byłam wychudzoną
                            nastolatką. Nie mówię, że na 177 cm jest łatwo dostać, ba, mam koleżankę 186 cm
                            i drugą 192 cm - one dopiero mają z tym problemy i też ta pierwsza chwali Zarę
                            ('prawie nie za krótkie'), ale uważam, że największy wybór jest na 168-172 cm,
                            i tyle.
                            • Gość: nika Re: Mango - nowy katalog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 18:26
                              no tak,bo to srednia...
                              my,niewymiarowe,laczmy sie:)
                              • Gość: kas Re: Mango - nowy katalog IP: *.velocity.net 09.09.02, 19:00
                                No to sie laczmy! Ja tez mam tyle wzrostu i ten sam problem. Raz kupilam w W-
                                wie spodnie w Terranovie:troche za duze ale dlugie! Natomiast tu w ameryce to
                                juz w ogole dramat bo spodnie to najdluzszy 32" -gdy w Polsce tej samej marki
                                to 34", nawet specjalny "long" rozmiar mnie "rozsmiesza":-(
                                Ale wreszcie trafilam na sklep z pozoru mnie nie interesujacy, gdzie znalazlam
                                takie 35 i 36" dlugie -"The Buckle".
                                To w wawie Zara i Mango? Dobrze wiedziec.
                                No i prawda jest taka, ze "lepiej kijek pocienic niz pogrubic" -to tak a
                                propos za dlugich i za krotkich spodni-ktory dramat wiekszy.Pozdrawiam!!
                                • Gość: kas Re: Mango - nowy katalog IP: *.velocity.net 09.09.02, 19:22
                                  To prawda co pisze Xena, ze Promod i te inne typu Pimpke (czy jak to tam bylo)
                                  we Francji jako studentka kupowalam najczesciej bo tanie. Nie wiem jak to w
                                  Polsce z cenami teraz, ale taki np Morgan we Francji od nich byl drozszy.
                                  Mango znam ale z Majorki lecz nigdy do glowy mi nie przyszlo by tam szukac
                                  spodni dla wysokich. Ale sie rozpisalam, to przez ta wizja jeanow Niki w
                                  rudawym odcieniu(tyz bym chciala)!!!
                                  • Gość: nika Re: Mango - nowy katalog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 12:53
                                    ja pierwsze co robie w Mango,to rzucam sie na spodnie:)) pomijajac sama dlugosc
                                    (a dluuugie sa!),prawie zawsze maja elegancko zawiniete nogawki,w ten
                                    sposob,zeby ewentualnie mozna bylo jeszcze przedluzyc!
                                    w kwestii importowanych marek-rzeczywiscie niektore sa drozsze w polsce,ale
                                    akurat promod wydaje mi sie dosyc niedrogi...(zupelnie niedawno widzialam tam
                                    bardzo fajne torby za circa 100 zeta) no,morgan jest na pewno duzo drozszy.
                                    na pewno jednak znacznie zawyzone ceny ma w Polsce MaxMara!u nas jest to marka
                                    wrecz ekskluzywna,we Wloszech jest tylko nieznacznie drozsza od Benettona...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka