magdex4 07.09.05, 22:33 co myslicie o kupowaniu soczewek przez allegro, nie wyobrazam sobie "podróbek" soczewek,ale cenna na allegro jest zadziwiająco niska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konwalijka Re: soczewki z allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:04 Można spróbowac. Sprawdź jeszcze tu www.optilens.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: soczewki z allegro 08.09.05, 08:45 Witaj, ja kupuję soczewki na allegro od SS, który sprowadza ze stanów tu link do jego aukcji : www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=431256 Zamówiłam u niego własnie drugie opakowanie ( optima fw 3 pary/ w opakowaniu)i kosztuje mnie to około 87 zł. Tylko trzeba zamówić sobie wcześniej, bo można troszkę poczekać na towar-zależy od parametrwów. Ale towar jest oryginalny i świeży,ja jestesm zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka.ajak Re: soczewki z allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:48 ja tez kupuje od tego sprzedawcy! 1.5 roku z soczewkami kosztuje mnie niecale 170zl !!! (kupuje 2 opakowania bo mam ćwiartke roznicy w wadzie..) u optyka wyszlo by mnie ok 600zl... nie ma porownania.. a soczewki sa oczywiscie oryginalne i swieżutkie! Odpowiedz Link Zgłoś