Dodaj do ulubionych

Co na bliznowce?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:19
Od 8lat lecze sie na tradzik, ale od pewnego czasu zaczynaja mi sie pojawiac
bliznowce-probowalam juz je mrozic, smarowalam tysiace masci ale nic nie
pomaga-boje sie ze moga sie zaczac robic tez na twarzy(na razie sa tylko na
dekolcie.Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyta Re: Co na bliznowce? IP: *.nowiny.net 15.09.05, 19:35
      a próbowałaś Cepan? lub Acne - derm?
      • Gość: malutki Re: Co na bliznowce? IP: *.cable.casema.nl 15.09.05, 19:48
        jak dokladnie wygladaja takie bliznowce..??
        • Gość: Wiola Re: Co na bliznowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:16
          To taka narosl, wyglada jak pryszcz na ktorego narosla skora. Wyglada okropnie!
          Cepan nie skutkuje!!
    • Gość: justy Re: Co na bliznowce? IP: 213.241.34.* 15.09.05, 22:08
      z bliznowcami jest duży kłopot- można używać sterydów, maści i opatrunków
      silikonowych, ucisku, wycinania, naświetlania ale rezultaty mogą być
      niezadowalające
      • Gość: Joasiak Re: Co na bliznowce? IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 15.09.05, 22:36
        a skąd one się biorą...?
        • Gość: justy Re: Co na bliznowce? IP: 213.241.34.* 15.09.05, 23:15
          niektórzy ludzie mają do nich wrodzoną skłonność. np. osoby o ciemniejszej
          karnacji
          • Gość: kaska Re: Co na bliznowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:26
            mam bardzo ciemna karnacje i sklonnosci do bliznowcow, na razie mam dwa, jeden
            na plecach i jeden na dekolcie-mroze je co miesiac u dermatologa i naprawde sie
            zmniejszaja ale co z tego skoro niedlugo moga mi wyskoczyc nowe. Co mam zrobic
            zeby juz sie nie pojawialy nigdy???
      • Gość: Joasiak1 Re: Co na bliznowce? IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 15.09.05, 22:36
        tzn. co je powoduje?
        • Gość: Wiola Re: Co na bliznowce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:48
          Mi moje sie pojawily po odchudzaniu-schudlam bardzo szybko 15kilo-cera byla
          piekna ale potem pojawily sie pewne komplikacje i musialam zaczac brac tabletki
          hormonalne-po jakims miesiacu pojawil sie pierwszy bliznowiec...potem nastepne,
          ale dermatolog powiedzial mi ze to nie mialo znaczenia bo do bliznowcow "ma sie
          sklonnosci albo nie". Chce sie tego pozbyc ale wszystkie metody zawodza.Minelo
          juz 5lat od "mojego pierwszego bliznowca"! Prosze poradzcie mi cos!!!!!!!!!!
          • kasper68 Re: Co na bliznowce? 15.09.05, 23:21
            Mi się zrobiły bliznowce na twarzy w okolicach ust po leczeniu zakażenia
            gronkowcem złocistym. Były dosyć duże ok. 5 cm. Wycinał mi je chirurg
            plastyczny i teraz zostały jedynie dwie płaskie kreseczki koloru srebrnego coś
            jak małe rozstępy. Bliznowce można też usunąć laserem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka